Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 763
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • на дъното
за вас мили ангелчета.Честити празник smile3518

# 661
 Надявам се Светлето няма да ми се разсъдри,ако я цитирам:

newsm59  ura  Party Time Честит Рожден Ден, Криси! Силно вярвам, че е красив празникът ти там, където си сега! Както и  че си добре, детенце!

Лилибон,приятелко, .............. обичам те и съм с теб.  Hug Sad

Ели, много  Hug Hug Hug  често си в мислите ми......

# 662
-за днешния Ви празник, защото вие ще си останете нашите малки и обичани  дечица, макар и далеч от нас.............. Sad

# 663
Преди малко прочетох за намереното детско трупче,за което се предполага,че е на изчезналия преди повече от месец Веско. Много ми е мъчно. Какво ли е изстрадало това детенце. Cry

Дано е светло на мъничката му душичка! Flowers Rose Flowers Rose

Бог да дава сили на семейството му, защото са им нужни!  Praynig

# 664
И аз го гледах по тв, горките родители, толкова много се надяваха да е жив и здрав.....

# 665
Лилибонче, на толкова много хора вече си помогнала с мъдростта си. Дано да достига и до теб поне частица от нашите най-приятелски чувсва и мисли.  Hug Криско, честит рожден ден в безкрайността на майчината си обич, малък герой!

За Веско и родителите му  Cry Cry Cry.

# 666
  • софия
Днес ми е много мъчно,защото преди една година на този ден за последен път видях
мама жива. Cry
Ужасно ми липсва!
Обичам те Мамо!Винаги ще те нося в сърцето си!

# 667
  • Варна
Лека и пръст на милата ти майчица Cry мног е тежко да загубиш родител, преди много години загубих баща си... толкова млад си отиде... но остават само спомени, пусти спомени все едно човек никога не е съществувал. Силно се надявам че когато си отидем от този свят, там някъде да има друг, в който ще се видим с така обичаните ни близки и ще сме истински щастливи... свят без болка и мъка   Hug

# 668
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес, точно днес ми е мъчно за всички дечица отишли си от този свят по вина на "лекарите", които не си гледат работата. Тези, които като ги потърсиш за помощ пристигат в стаята на детето стенещо от болка с разчорлени коси и размъкнати панталони. Тези, които само за да се отърват назначаваха морфин и се изнизваха. Тези, които нямат срам, съвест и живеят в света на безнаказаните. Мъчно ми е за всички нас, които сме безсилни пред цялата тази гадна система на здравеопазване и така наречената грижа за човека. Мъчно ми е за хилядите почернени домове, които пазят спомените за цял живот. Мъчно ми е...

# 669
Тези, които като ги потърсиш за помощ пристигат в стаята на детето стенещо от болка с разчорлени коси и размъкнати панталони. Тези, които заплашваха майките, че ако не правят секс със тях няма да погледнат децата им, тези, които само за да се отърват назначаваха морфин и се изнизваха.

Боже, къде това????? ooooh!

# 670
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма значение. Но ми е  мъчно... Sad

# 671
  • Варна
 Cry кураж mimi135, не се предавай  Hug

# 672
Днес и всеки ден ми е мъ4но защото детенцето ми е на 130 километра от мен виждам го рядко мъ4но ми много дано не е егоисти4но спрямо вас но имам нужда от помощ никой не ме разбира много ми е мъ4но 4уваме се но май4иното сърце не се задоволява с това защо трябва да живея дале4 от него.Правим вси4ко за него дано един ден да си го приберем при нас и това е скоро.Извинявайте много съм разтроена няма на кое рамо да си попла4а мъжът ми не ме разбира и на него му липсва но гледа много да не го показва.

# 673
  • Sofia
защото още едни родители изгубиха 10 годишното си момиченце....
Почивай в мир Мария-Магдалена!  baby_neutral

# 674
За детенцето на световния ни шампион по борба Севделин Бързаков,  Cry Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт