Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 750
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Мили момичета, чета всеки пост, но почти не пиша, защото винаги си мисля, че думите ми няма да са на място. Но винаги искам да ви дам кураж като прочета поредната ви трагична история.
Аз по принцип съм по силен човек и по лесно понасям ударите на съдбата и както казва майка ми - "на теб ако не ти е трудно няма да ти е сладко", този ми силен характер е наследство от баща ми, за което понякога съм благодарна, но понякога ми се иска и аз да съм слаба, крехка и лесно ранима душа. Както и да е отплеснах се доста, за което ме извинете, но искам да ви изкрещя -Горе главите милички !
Знам трудно е, тежко е не ви се живее на моменти и живота ви няма смисъл, но щастието дебне зад мъката ви, пуснете го да се настани трайно у дома ви, както направих аз. Знам че е трудно, но аз докато гледах болните си дечица и ставах всеки ден с болката, че този ден ще ни е последен заедно и когато ги погребвах, а от сърцето ми капеше кръв, там някъде дълбоко в него израстваше винаги  едно коренче на надеждата и същевременно на убедеността, че аз ще бъда щастлива истински с мое дете.
И не сбърках, след 15год. връзка със "съпруга" ми(нямаме брак) и мечти за наше дете, аз гушкам нашето проходило, проговорило, пухкаво и най-доброто и любвеобилно дете на света.
Поста ми е за другата тема, но аз исках да го напиша тук точно на вас страдащи майчета и да ви кажа: "Вярвайте, че ще дойде и вашия ден на щастие, мъката ще е с вас завинаги, но радоста ще я приглушава и ще свикнете да живеете с тази благословена радост-вашите бъдещи деца."
 Hug Hug Hug  за всички ви.

# 691
Анелия, благодаря ти за този пост... Hug Всички имаме нужда от него!

# 692
  • Талант на 2012,2013 г.
Анелия, newsm20 Благодаря за подадената ръка и надеждата...   Hug

# 693
  • Варна
 Hug Анелия благодарим   bouquet

# 694
Мила благодаря за позитивизма които ни вдъхваш имаме нужда от това  Hug те силно

# 695
...защото днес открих зъбче в устата на Дари с проблем,  нямам сили вече. Не се ли намъчи достатъчно детенце? Не разбирам. Не издържам.

# 696
Светле,миличка толкова съжалявам.Горкото мъниче,толкова изстрада.
Прегръщам ви  Hug

# 697
Светле,другарче мило................. Hug Hug Hug

# 698
Днес ми е мъчно, защото минаха 40 дни от преждевременното ми раждане и вместо да тикам количка отидох да запаля свещички за бебетата Sad

# 699
petia_vt Cry Hug ще ми се да мога да ти вдъхна надежда и вяра в бъдещето. Но е минало твърде кратко време.  Sad Не че времето ще те излекува,но ще ти помогне да се научиш да вярваш и да се бориш отново. А дотогава -винаги сме насреща.

# 700
  • Варна
Petia_vt толкова, толкова много съжалявам, много боли...думите са излишни, знай, че ние сме с теб Hug

# 701
Благодаря Ви момичета, знам че все още е рано, но вие най-добре разбирате какво е чувството от загубата. Искам да забравя всичко все едно, че не е било. Тръгнах и на работа по-рано, за да не мисля за това. Но понякога ми е толкова мъчно. Моите бебета бяха заченати инвитро, толкова ги чакахме, надявахме се и чудото стана. След това започнаха проблемите и накрая изтекли води в началото на 7 месец, а бяхме толкова близо до края. Мислех, че няма да преживея, ако нещо се случи с бебето(защото едното беше увредено и нямаше шанс), мислех си, че не може Господ или съдбата да ме накаже още, но уви явно ще трябва пак да съм силна Sad Надявам се всяка от нас да забрави и намери утеха

# 702
petia_vt ,страдам с твоята мъка и болка и наистина много боли...Искаше ми се да не познавам това чувство,но уви...Прегръщам те,миличка и се моля за малките ни безвазвратно загубени бебчета...От загубата на нашите изминаха 25 ужасни и мъчителни дни и по-леко не ми става,напротив!Незнам дали някога ще мога да вдигна глава и да продължа!И когато си на 3000км от родината,светът изглежда още по-черен!Искам да намеря сили,но не мога...ПОМОГНЕТЕ МИ ДА ВЯРВАМ„МОЛЯ!!!

# 703
  • Бургас
Милички petia_vt , elisalou  силно ви  Hug

elisalou , мила сигурна съм , че силата и желанието за живот отново ще се върнат при теб. Просто 25 дни са прекалено малък период. След смъртта на моето момиченце, за мен това беше най  - кошмарният период, честно да ти кажа чудя се въобще как останах с разума си, това беше момент на преоценка на живота ми, ценностите ми и въобще пренареждане на приоритетите. Съпруга ми в този момент ми бе голяма опора, въпреки , че той страда не по  - малко от мен , но в този момент човек има най  - голяма нужда от топлината и разбирането на човека до себе си. Надявам се , ти също да чустваш подкрепата на мъжа до себе си! При мен минаха 11 месеца , бременна съм отново , но ако ти кажа , че ми е по  - леко ще те излъжа , просто някак болката и мъката преминаха в една друга по   - тиха и спотаена фаза. Няма ден , в който да не си мисля за моето малко момиченце.....Така , че пожелавам ти в скоро време отново да усетиш нуждата да дариш майчина любов и ласка и вярвам Praynig, че  този момент ще дойде  Hug

За всички наши угаснали слънца Flowers Rose Flowers Rose

# 704
nani-banani ,прегръщам те и ти пожелавам най-искрено безпроблемна бременност и здраво и усмихнато бебче,което да изпълни сърцата ви с радост!И аз се чувствам както пишеш,на предела на силите и разума си!Имам опората на съпруга си,както сега,така и по време на цялата бременност и се надявам някак си да преодолеем това толкова тежко изпитание!

За нашите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт