Аз по принцип съм по силен човек и по лесно понасям ударите на съдбата и както казва майка ми - "на теб ако не ти е трудно няма да ти е сладко", този ми силен характер е наследство от баща ми, за което понякога съм благодарна, но понякога ми се иска и аз да съм слаба, крехка и лесно ранима душа. Както и да е отплеснах се доста, за което ме извинете, но искам да ви изкрещя -Горе главите милички !
Знам трудно е, тежко е не ви се живее на моменти и живота ви няма смисъл, но щастието дебне зад мъката ви, пуснете го да се настани трайно у дома ви, както направих аз. Знам че е трудно, но аз докато гледах болните си дечица и ставах всеки ден с болката, че този ден ще ни е последен заедно и когато ги погребвах, а от сърцето ми капеше кръв, там някъде дълбоко в него израстваше винаги едно коренче на надеждата и същевременно на убедеността, че аз ще бъда щастлива истински с мое дете.
И не сбърках, след 15год. връзка със "съпруга" ми(нямаме брак) и мечти за наше дете, аз гушкам нашето проходило, проговорило, пухкаво и най-доброто и любвеобилно дете на света.
Поста ми е за другата тема, но аз исках да го напиша тук точно на вас страдащи майчета и да ви кажа: "Вярвайте, че ще дойде и вашия ден на щастие, мъката ще е с вас завинаги, но радоста ще я приглушава и ще свикнете да живеете с тази благословена радост-вашите бъдещи деца."
за всички ви.
Благодаря за подадената ръка и надеждата...
, че този момент ще дойде