Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 744
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Ники, Тале, Силвинце, dgidgi  за вашите ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose. И за мен октомври е тежък месец.

# 31
Силно ви прегръщам всичките!

# 32
  • в сърцето на моето Слънце
Мили майчици, прегръщам ви силно и страдам заедно с вас за непрежалимите ни ангелчета! Дано наистина са на по-хубаво място, въпреки че аз самата не знам има ли по-хубаво място от майчината прегръдка?  Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 33
днес моето момиче трябваше да има рожден ден ,трябваше да е при мен и да празнуваме ,но не е и много ми тежи.като видя някое детенце на годинка ,се се мъча да си я предцтавя как би изглеждала сега много е тежко ,мноиго ми липсва  newsm45

# 34
Днес ми е мъчно защото стана един месец без моята малка кукла.Сега трябваше да съм в 6 месец и да очаквам раждането и.
Но не тя си отиде и ми остави само мъка, много ме боли че е е във коремът ми.Че вече там е празно, веч еги няма онези сладки движения.
Толкова много боли..... Cry

# 35
kroelahai,Fallan_ev Hug Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006за вашите дечица

# 36
...........защото измина още една година без моята малка дъщеричка.
Обичам те мое мило дете , обичам те и никога не ще те забравя , чакам деня в който ще ви гушна
 , теб и малкото ти братче. Болката е все така силна , все е дно беше вчера момента когато чух онези така омразни думи " Няма сърдечни тонове , бебето ти е мъртво...." и после онова дълго чакане до започване на раждането ти ........ и тишината , така тягостна и страшна , суетенето на лекарите около мен и накрая самота и една голяма празното.........

Обичам ви деца мои.

За вас милички Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006

# 37
Хриси ..... Hug те силно!

-за твоята малка звездичка!

# 38
  • Варна
Kroelahai, Fallen ev, Hriska  Hug-ви! За вашите ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose.

# 39
  • на дъното
Hriska,Fallan_ev,kroelahai smile3518
за всички наши ангелчета.Прегръщам ви силно мили майчета  Hug

# 40
  • Разград-София
Мъчно ми е защото днес след 9 дневно мъчение от инсулт погребах баба си Cry
Жена която ме е отгледала от 10 месечно бебе до 7 години,жена която беше за мен един прекрасен човек който ме възпитава ,глези и поучава,жена с която можех всичко да споделя и да ме подкрепи и да ми даде съвет.
Знам че всички си имаме ред и че така е редно ,но на мен сърцето ми се къса ... осиротях без нея ,защото бях свикнала като дойда на село да ме чака на вратата да ме посрещне да ме прегърне .... сега вече няма кой ... мъчно ми е болно ми е ... парченце от моето сърце си отиде с нея.

Flowers Rose  За теб мила моя бабче. Обичам те с цялото си сърце  Cry

# 41
Марги,  Hug Cry. Да почива в мир обичаната ти баба.
Сега едно ангелче ще си има най-любящата прабаба при себе си.
Понякога, когато загубим много обичан близък в семейството влиза нов очакван и обичан човек.  Hug

# 42
Margaret,съжалявам много  за твоята баба!

-нека почива в мир!

# 43
  • Разград-София
Марги,  Hug Cry. Да почива в мир обичаната ти баба.
Сега едно ангелче ще си има най-любящата прабаба при себе си.
Понякога, когато загубим много обичан близък в семейството влиза нов очакван и обичан човек.  Hug
Рони и аз днес това си мислех и я помолих като отиде при него да се грижи за него и да му каже колко много го обичам и колко много  ми липсва.Тя ужасно много страдаше с мен когато го загубих (ние живеех ме при нея по това време) .Сега вече знам че има любящ човек  който ще се грижи за него и ще му се радва вместо мене. Cry Cry
 Flowers Rose И за теб мило мое момченце ,мама цял живот ще скърби за теб.Обичам те.

# 44
Днес стават 5 месеца,откакто моя син  го няма.Болката е все така пареща,очите ме болят,сърцето ми кърви.Защо,защо .......Чакам го ,разума ми казва че няма да си дойде,а сърцето отказва да повярва и все чака..Липсва ми толкова много...до болка newsm45

Общи условия

Активация на акаунт