Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 772
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
...защото моето ангелче днес има имен ден, а него го няма...Толкова пусто е в душата ми. Киренце, честит имен ден, миличко! Толкова много ми липсваш! Обичам те, слънчице!!!

# 616
Веси, знам колко трудно в такива дни Hug

за Кирчо!

# 617
Мили майчици, загубили децата си ние сме белязани от съдбата - и аз не знам защо, но трябва да се подкрепяме, за да оцелеем...
Нашата болка е неуписуема... А мъката ни е нечовешка... Hug Hug Hug

# 618
  • Варна
Мили майчици, загубили децата си ние сме белязани от съдбата - и аз не знам защо, но трябва да се подкрепяме, за да оцелеем...
Нашата болка е неуписуема... А мъката ни е нечовешка... Hug Hug Hug

Истина е... Cry Hug

# 619
Те са живи и ни гледат и са около нас и знаят мъката ни и обичта ни.......така мисля

# 620
Те са живи и ни гледат и са около нас и знаят мъката ни и обичта ни.......така мисля
Иска ми се да е така, но защо не мога да повярвам истински в това................ Cry

# 621
Цитат
Иска ми се да е така, но защо не мога да повярвам истински в това................ Cry
и на мен ми се иска да е така

# 622
  • Добрич
Данес ми е много мъчно, защото вече две години моят син го няма!
Обичам те, маме! Липсваш ми толкова много!

# 623
# 624
Мили мачетата първо горещо ви прегръщам и ви благодаря за куража който ми дадохте .Днес след 4 месеца терзания се пристраших и отидох в Майчин дом в неонатологията за да взема епикризата от аутопсията  Cry на моето сладко момченце .Милото ми синче е починало от Аортна стеноза  не е успяло сърчицето да усвоява кръвта  Cry това е ендно на милион  и на него му се е случило.Носила съм го в себе си напълно здрав всичко си му е било както трябва но  охх спирам,че ми стана много тежко

# 625
  • Варна
Мила Диана съжалявам   Cry Hug

# 626
Диана,  Cry Hug съзнавам колко мъчително и тежко ти е. Мога само да те прегърна в този момент.  Hug

# 627
Благодаря Ви за подкрепата  Hug Hug Hug на всички пожелавам много здраве и много късмет

# 628
-за нашите дечица .......... Cry

# 629
  • софия
Днес ми е мъчно за всички,които вече ги няма! CryНо най-мъчно ми е за милата
ми майчица!Почивай в мир,мамо!Аз винаги ще те нося в сърцето си!

Общи условия

Активация на акаунт