Днес ми е мъчно, защото... 12

• 44 769
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Душите на вече починалите ни близки се радват на запалените в тяхно име свещи. Не само в църква. И вкъщи също става. Важно е да виждат светлината и обичта в сърцата ни. Било хубаво да ги споменаваме с добро, да се сещаме какви са били като живи, колко много са ни дали. Важна е любовта и паметта. Днес е Черешова Задушница. Бог да ги прости всички, които вече не са между нас. Нека душите им бъдат волни и щастливи, там където са сега.  Heart Eyes

# 631
Днес е Черешова Задушница. Бог да ги прости всички, които вече не са между нас. Нека душите им бъдат волни и щастливи, там където са сега.  Heart Eyes

Силно искам да вярвам, че е така!

# 632
  • Варна
 Cry Днес ми е мъчно, защото стават 3 месеца без моето слънчице Йоана...обичам те и ми липсваш мило детенце Cry

# 633
-за малката Йоанка.
Сиси ........ Hug

# 634
Мила Сисе,изпращам ти най-топлите си прегръдки.Твоето ангелче е там,на небето.То вижда и усеща цялата ви обич. Hug

# 635
  • на дъното
sisi83  Cry Hug за Йоанка

# 636
Сиси,   Sad Hug скоро с тъга гледах подписа ти...

Flowers Rose Flowers Rose за теб,мъничка принцесо, отишла си така без време

# 637
  • Варна
 Hug благодаря Ви мили момичета.Ще мога ли пак да съм щастлива Cry

# 638
Hug благодаря Ви мили момичета.Ще мога ли пак да съм щастлива Cry
  Разбира се мила Hug Hug Hug някои ден и ние ще открием щастието

# 639
Сисе,ще бъдеш щастлива миличка.Животът е като виенско колело.Скоро ще дойде момента,в който ще прегърнеш едно малко съкровище(и всички вие мили майчета,загубили вашите ангелчета).Вярвайте силно,чудеса се случват на тези,които искрено вярват в тях!

# 640
  • Варна
Frej, Dessy всеки ден се моля оттук нататък всичко да е наред,  Praynig Искам да се събудя утре и като погледна към бебешкото легълце - там да има някой. И най-тежкото е, че искам там да е Йоанка, не друго дете. Винаги ще я помня и ще си мисля за нея, незнам дали ще превъзмогна това. Незнам дали мога да си мечтая за друго дете аз исках Йоана, още я искам но няма никога да се върне.
Dessy, ти си виждала Йоанка в болницата Cry беше истински ангел-толкова малка и сладка, докторите и сестрите и казваха "брошката",защото като я вземах беше толкова мъничка, че стоеше като брошка...толкова много болезнени спомени...

# 641
Сиси  моля те, ти винаги си ми давала сили да продължа не унивай ще има слънчице, което да запълни легълцето даже ти пожелавам още легълца в спалнята да имате заслужавате  го ! Hug Peace

# 642
  • Варна
Diana_val4eva Hug понякога просто нямам сили да се боря с мъката. Бях толкова жизнерадостна, щастлива от живота си и всичко което съм постигнала досега, но най-важното за мен винаги е било е да бъда майка-майка на много деца.  В един момент всичко рухна. Всички ми повтарят, че съм още млада, ще има и други деца, да но... Незнам...Искам просто да дойде времето в което ще пиша в темата "Днес съм радостна защото..."
Една много топла и силна прегръдка за всички вас мили майчици  Hug

# 643
Сисе,аз знам,че ти ще бъдеш прекрасна майка.Няма да забравя колко самоотвержено стоеше до малката Йоанка,как се грижеше за нея.Искам да си силна сега.Никое дете няма да може да измести "брошчицата" от сърцето ти,но едно друго малко същество ще направи мъката по-поносима.Когато усетиш неговата нужда от теб,неговата безусловна обич и привързаност ще разбереш,че си е струвало да се бориш с мъката и отчаянието.Кураж миличка.Йоанка е на едно по-добро място,тя ви гледа и усеща колко много я обичате. Hug

# 644
Днес ми е мъчно, защото  дъщеричката на моя позната почина от левкемия  Cry

Общи условия

Активация на акаунт