Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 468
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро на всички! Понеже вече съм заседнала на поне две последователни чаши дълго кафе в едно пловдивско тракийско кафене - и както обикнвено едно от първите неща, които правя сутрин е да погледна форума (тия дни се каня да напиша нещо по този въпрос и да го пусна тук). Ох, та  всичко написано беше с цел да ви пожелая успешен еден и да ви почерпя с едно виртуално слънчево кафенце Simple Smile

А сега по темата - снощи погледнах пак клипчето с Кристин и Робърт, както и някои други техни снимки и клипчета заедно. Не мога да съм съвсем сигурна, но все пак от много време се занимавам с психолгия на общуването и езика на жестовете - и мога да кажа, че телата на тези двамата показват, че определено са нещо повече от приятели. Не знам, възможно е да е прекалено вживяване в ролите, възможно е да е един вид защитна реакция от ненормалното внимание към тях от медиите и феновете, възможно е да е това, което често се случва между хора, прекарващи много време заедно - възможно е да е всичко заедно и още нещо. Но езика на телата и очите им показва, че между тях има и привличане, и чувства, и желания, и страст. Но и аз да бях на тяхно място и аз щях да го крия - това, което се случва около тях заради манията "Здрач" е много, много ненормално. Дано да издържат психически на този натиск.

# 541
Добро утро!
Робуард е прекрасен! Бела е ясна, Джейк е hottt!
Мерси за кафенцето на Цвети и Веси! Аз съм вече на второ, че се успах...   Mr. Green

Уоми, честити придобивки! Дневниците и аз съм ги запланувала за днес!  Grinning

# 542
Привет момичета!
Пожелавам ви хубав ден Simple Smile

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid340480126?bctid=43778831001

# 543
  • Разпиляна във въображението
Току-що видях, че е изтегла информация за времетраенето на "Новолуние" - 2 ч. и 2 минути

Не е лошо. Съгласни ли сте?

# 544
Добро утро на всички.

ОООО 2 ч. и 2 мин звучи много добре. Аз съм доволна. Както е казал Мечо Пух  - Колкото повече, толкова повече  Wink

vessi-nia интересна теория. И доста правилна като се замислиш. Както сама каза прави са хората да си крият връзката ако има такава. И аз така бих направила, защото ако сега им е зле, то като се разбере ще е ад от папараци.

c.v.e.t.i. фестивала мисля, че беше на 20.10.09.

Лек ден ви пожелавам и много усмивки.

# 545
Аз не съм сигурна за времетраенето. Какво толкова ще показват? А "Затъмнение" колко ще бъде, за "Зазоряване" не смея и да гадая, въпреки, че и двете книги имат доста пълнеш и като се замисля два часа ще са достатъчни Whistling

# 546
Добро утро! Малко да се върна назад, че вчера нямах време да се включа. Много ми хареса дъщерята на Christabel и ролята на Ренесме много ще и отива. А ето как би изглеждала Ренесме според един сайт, на който качих снимки на Бела и Едуард

# 547
Еха,Линадд доста добра Ренесеме се е получила!Може ли линк към сайта да видя дали ще ми олучат децата и какви са вероятностите да излежда третото.  Laughing

# 548
Сладко момиче. Трябваше обаче да качиш по-хубава снимка на Едуард (на тази изобщо не ми харесва). Може да се получи още по-хубаво дете Wink

# 549
Ето това е сайта:  www.makemebabies.com
Но много зависи какви снимки ще качиш. Може да пробваш с различни твои снимки докато получиш желания резултат  Wink

А тази снимка на Едуард ми беше една от първите, на които попаднах. Но ще пробвам и с други Simple Smile

# 550
  • София
Добро утро Simple Smile
Linadd - много забавен сайт Simple Smile не че има нещо общо с действителността Simple Smile)) Пък и това детенце много миловидно....не ми се връзва с образа на Ренесме....поне с този в главата ми Simple Smile

# 551
  • София
Добро утро на всички Simple Smile

Реших да проверя по сайтовете на кината нещо за премиерата, но засега само в Cinema city  има дата за премиера 27.11. Между другото моята компания отказаха да дойдат на предпремиера с мен, "защото можели да чакат една седмица". Та, останах сама Laughing

Защото както добре ви е ясно, не мога да чакам и два дни повече, какво остава за седмица hahaha

Надявах се на по-дълъг филм между другото Whistling
По-дълъг филм = повече Робуард.

# 552
  • Срещу планината:)
Добро утро дами,

Добре,че позабавихте темпото с писане,че иначе сте като Юсейн Болт:)
В представите ми Ренесме никога не е руса. Тя е принцесата в къщата, с една дума ще е съвършенна. Но пък си мисля,че всички ще бдят над нея прекалено много,което е малко подтискащо:)

До преди малко се опитвах да убедя 13 год. си братовчедка,че Роб е прекрасе, май не съм добре  hahaha Дори и показах сайта на Монка с колекцията от снимки,не поддава  #Crazy
Тя твърдо го харесва единствено като Едуард. В момента е на Новолуние, и явно няма нищо против да и разказвам какво ще се случи в следващите. Като знам,че едвам я накарах да ги почне, с леля ми ги четат заедно. Много са ми забавни.
Неповярвах,когато леля ми каза,че е плакала кагато Едуард си е тръгнал   newsm78

За пореден път се убедих,че тази книга просто няма възрастови граници.

Приятен ден   bouquet

# 553
Ооо, хайде, Мони - ще се разберем да ходим на премиерата. Няма страшно.

# 554
  • София, България
Здравейте момичета   Hug

Искам да ви покажа какво направи Кристабел  Joy

Общи условия

Активация на акаунт