Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 476
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Miriel Ще потърся Simple Smile ако греша ще се извиня но знам , че някъде се споменаваха 16 години.

# 586
Най-после да мога да почета темата на спокойствие. Бях поизпуснала края на новини и снимки. Благодаря за двата бюлетина   bouquet
Какво значи "вървят преговори Роб и Кристен да се появят като двойка от истинския живот" ?  Rolling Eyes     М/удр. много е красива Крис на тази фотосесия!

Малката на Кристабел е голяма кукла, да е жива, здрава и с късмет. А и с какво хубаво име.

"Гордост и предразсъдъци" ми е любима книга. М-р Дарси ми беше замаял главата, а след сериала на BBC с Колин Фърт като Дарси циклех доста по въпроса.
Линад, радвам се, че се обаждаш в темата Grinning
Мириел, мъж ти чете много качествено, а не маркира  Grinning
Дени е имала повод да празнува днес. Аз също - приятелката ми от Бостън ми изпрати вчера малък календар за стена с кадри от "Новолуние"  Laughing Щеше ми се да е настолен, ама какво да се направи, освен да се благодари   Laughing

# 587
Лили, мерси Hug и твоята дъщеря е голяма кукла Heart Eyes в двата смисъла "голяма"(на ръст и по стойност Wink) Grinning
Честито за подаръка Peace

# 588
  • Срещу планината:)
Аз не смятам, че за да си въркулак ти трябва определена възраст иначе всички въркулаци ще са на една и съща. Може да съм го пропуснала това.

Мила повярвай ми има възраст. Последните се появиха по рано заради наложащата нужда. Заради големия брой вампири по земите си. Иначе трябва да станат на 16.

Мерси  за разясненията, може и наистина да има определена възраст,просто се подведох  по превръщането и възрастта  на Сет,но пък вече имахме  фактор много вампири при него  newsm78
А и вие все пак сте с титла проф.

# 589
Аз не смятам, че за да си въркулак ти трябва определена възраст иначе всички въркулаци ще са на една и съща. Може да съм го пропуснала това.

Не знам защо, но и аз като Мириел, съм останала с впечатление, че не е нужна определена възраст. Но не твърдя за достоверност, защото както вече не ведмъж стана дума - аз чета по диагонал Simple Smile
А иначе е станал върколак тогава, когато на Стефани й е било изгодно Simple Smile Точно, когато Бела точно да се поддаде на чара му и той хоп - става върколак и не може да я вижда известно време.
Това беше първият момент в поредицата, когато си казах - ей, ама тази Стефани много добре си е нагласила нещата. Истината е Джейкъб и без върколашките си способности, си бе достатъчно готино момче.

# 590
Да няма определена възраст Simple Smile Така пиоше и в новолуние Simple Smile
Съгласих се  Hug

# 591
  • Разпиляна във въображението
Да няма определена възраст Simple Smile Така пиоше и в новолуние Simple Smile
Съгласих се  Hug

Мерси.

# 592
  • София
Ооо, хайде, Мони - ще се разберем да ходим на премиерата. Няма страшно.
Сделка Mr. Green

Как сте, момичета?
Голямо затишие в темата напоследък.
Затишие пред буря? Crazy

# 593
Чакай да дойде фестивала в Рим и тогаваааа. Лека буря, много затворени очи и нежелание да се гледа клипчето. Аз предполагам, че ще съм от недоволните от видяното Whistling

Монка, имаме сделка. Само да се появи момичето, на което поръчах два билета за предпримиерата Thinking

# 594
Добър вечер , много е тихо тук , защо така ?!   Hug

Благодаря за двата бюлетина , супер са        bouquet

Лили , честито за календара    Hug
Уоми и на теб честито за флашката и за книгата , като я прочетеш, ако ти хареса те чакам и в другата тема   Hug

Лека вечер на всички , супер иморена съм и ще лягам , а как ми липсват нощните дискусии и висенето до 2-3 през ноща   Sad      Hug

# 595
  • София
О, фестивала в Рим... Confused
И после наградите за крясъци или там каквото беше - нали и там ще представят клипче.
Категорично отказвам да гледам повече, остават само 40 дни, ще изтрая Crossing Arms

Май не е зле и аз да помоля въпросното момиче да ми купи билети,а? Simple Smile
Не че не мога да купя, ама ако ще сме повече хора поне да сме заедно Peace

# 596
Леле какво затишие...аз си мисля "Сега ще влезна и ще има да четааааа", а вие съвсем сте изпочезнали. Айде да ни пускат вече малко материал да обсъждаме, че ще ни се загуби темата из по-задните страници...

Дени, как е да гледаш всички красоти от Новолуние на хартия...голям кеф, нали Mr. Green

едит: едно интересно клипче с Алекс Мераз, който явно практикува капоейра http://www.youtube.com/watch?v=wfKaeEamzEo&feature=player_embedded

# 597
Здравейте!!!! Hug Grinning

Вече всичко си наваксах и полека лека идвам на себе си - нещо не ми е добре като нямам време за темата, но ще коригирам нещата бързо!! Mr. Green

Мона лиза, благодаря за бюлетина! Момичета, благодаря и за следобедните новини!!  Hug

Робърт е джентълмен - помага на възрастна дама-   Laughing малее, колко секси!! Mr. Green
Робърт е прекресен!

Малко са ми два часа  Sad- искам поне 22  Mr. Green

Как ще се уговорим за премиерата - ще се ходи ли организирано някак си, някъде си? Grinning
А какво стана със срещата в Софоркс? Нещо пък съм поизпуснала  newsm78

# 598
Цвети, Алекс е страхотен в клипа. Гледах го снощи няколко пъти Peace

За срещата в Софоркс - пак ще я пропусна. Моя тръгва на някакъв гаден 17 дневен лагер. Добре, че в понеделник се реши, че ще се прибират късно всяка вечер, но няма да спят на палатки в някакво си село на майната си. Отгоре на всичко ще работи и през почивните дни. Обаче за предпримиерата или премиерата на филма съм му казала, че задължително ще присъствам ако ще и сама да дойда до София Wink

# 599
Примиерата в "Арена" ли ще е  newsm78 и след това кога тръгва из страната ???
Да ходя да си закупя билетче ако е и в Стара Загора.
Валка идвай ми на гости и да го гледаме тука дружно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт