Twilght/Здрач- сагата- тема 42 (за романтични вампири и буйни върколаци)

• 34 429
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Wow Fairy     bouquet   bouquet   bouquet . Аз вече официално отивам да кандидатствам в САЩ. Книгите наизуст ги знам. Божееее после като стана някоя професорка по здрачография ще видите вие  Laughing  Laughing  Laughing .

Основен кокурент ще съм да знаеш Simple Smile  Joy Joy Joy
Ама точно сега няма ли някой университет във ванкувър  newsm78

# 676
Fairy, мерси за бюлетина   bouquet
Подводните снимки направо ми спират дъха..искам филммммм Sad
Защо Тай Тай напоследък винаги го снимат я в басейн, я в морето, само да е нещо с вода и задължително да подскача наляво надясно. Аз мислех, че ще изпонапускат фотосесии в някоя гора или планина със сууупер широката и лъчезарна усмивка.
Новина номер 3 - Заспалият Роб  Laughing Вече и спането на човека се отразява в таблоидите...да се смея ли, да се натъжавам ли.... Скоро ще се появят "Роб слиза от такси".."Роб закусва седнал на стол"..."Роб се прозява след дългия снимачен ден"....
А относно това, че в университетите може да питат за сагата..е ние тук всички имаме шанс да влезнем тогава Mr. Green

п.п. С клипа песента вече даже мни звучи завършена, не мога да се спра да я слушам Mr. Green Meet Me On The Equinox

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 15:47 от c.v.e.t.i.

# 677
Защо Тай Тай напоследък винаги го снимат я в басейн, я в морето, само да е нещо с вода и задължително да подскача наляво надясно. Аз мислех, че ще изпонапускат фотосесии в някоя гора или планина със сууупер широката и лъчезарна усмивка.

Защото веднъж са му лиснали кофа с вода върху главата и са установили колко е хубав така Laughing
Но на мен ми харесва много там, в морето, той е като стихия, отиват си Grinning

Но Тайлър на мотор по залез слънце....  Heart Eyes как да не му се привози на човек Laughing

# 678
Кой ще провери дали има университет във Ванкувър и да отиваме. Но трява да го търсим такъв, че да можем след 1-2 години да се прехвърлим в Англия. Нали го чухте, че нямал търпение да се върне там и да се види с приятелите си.

WomanitKa  споко, ще има място за всички. Ще направим цял факултет Здрач, ако има желаещи  Laughing

Тай Тай се уби да скача наляво и надясно по тези снимки горкото.

# 679

Тай Тай се уби да скача наляво и надясно по тези снимки горкото.

Joy Joy

Кой го е бил през краката да показва, че може да скача Laughing
Освен това е младичък, може  - скача, що не накарат Роб да ги прави тия номерца Joy

Специално за всички желаещи - Канадските университети. Избор голям, желаещи - също Laughing

# 680

Joy Joy

Кой го е бил през краката да показва, че може да скача Laughing
Освен това е младичък, може  - скача, що не накарат Роб да ги прави тия номерца Joy

ООооооо сега ще си обиждаме любимците на години ли  Grinning  Grinning  Laughing  Laughing  Laughing  Нашия поне не е подсъден вече, докато Тай Тай е малко дете според закона  Joy  hahaha

# 681
Явно това ще да му е запазената марка на Тейлър, ще са супер отбор с Мераз, единият ще скача, другият ще играе капоейра Mr. Green

Fairy, тъкмо щях да те питам къде ти изчезна джейкъбския подпис (:

Понеже е петък..малко за душата и за почти всеки тийм Whistling

# 682
Тай Тай е малко дете според закона  Joy  hahaha

Февруари наближава smile3508 newsm62

Цвети, тук си е, бре, само дето ми омръзна да го гледам как си къса дънките и става на вълк, та чаках да изникне нещо подходящо Laughing

# 683

Само кажете коя дата е, ще ви подаря торта с напис "Тай на 18. УРА." Предполагам пред хотела му него ден ще има опашка от екзалтирани фенки, скубещи си косите и викащи името му. Както е при Роб всеки ден междудругото.  smile3534

# 684

Само кажете коя дата е, ще ви подаря торта с напис "Тай на 18. УРА." Предполагам пред хотела му него ден ще има опашка от екзалтирани фенки, скубещи си косите и викащи името му. Както е при Роб всеки ден междудругото.  smile3534
Joy Joy Joy

11-ти newsm53 Да не си забравиш обещанието newsm47

# 685
veselinka, Fairy, благодаря момичета за положения труд!  Hug

Аз от чисто любопитство отворих CLEO Magazine да видя какво пише за Кристен, но не стигнах до нея изобщо.
Там има някаква класация 2009 Hollywood's 30 sexiest under 30 и нашият човек е там под номер 9 с ето тази много сладка снимка: http://www.cleo.com.au/Gallery_Popup_Preview.htm?index=8&gid=9618
Предполагам вече сте я виждали...

Но друго ми стана любопитно, разглеждайки останалите в класацията, под номер 1 е тази мацка Camilla Belle, за която пише, че е актриса и е имала кратка романтична връзка с Роб: http://www.cleo.com.au/Gallery_Popup_Preview.htm?index=0&gid=9618

Та питането ми е какво знаете за тяхната връзка...Аз все не успявам да бъда в час със светските клюки. Confused

# 686
Хайде и за тийм Джейкъб - Taylor Lautner също е в горната класация на CLEO Magazine Wink

http://www.cleo.com.au/Gallery_Popup_Preview.htm?index=23&gid=9618

# 687
11-ти newsm53 Да не си забравиш обещанието newsm47

Няма, няма.

Little wingels много сладка снимка на Роб. А за тази Камила и на мен ми е интересно да разбера. Наскоро някой пак я беше споменал, но тогава не питах. Та сега ако някой може да даде разяснение по въпроса.

# 688
До колкото помня с въпросната Камила Бел ги бяха "хванали" 1-2 пъти да излизат на вечеря. Роб беше обеснявал, че един единствен път е ходил до апартамента й просто така, а после и въпросните снимки с разходката...обесни човекът, че е разбрал, че нищо не може и няма да се получи между тях въпреки, че била много готина, защото цялата работа с папараците била в повече.
Нещо такова беше като цяло случката...
Чувствам се като от "Клюкарката"
xoxo Laughing Laughing Laughing

п.п. Мише от теб тортата, от мен една бутилка уиски - нали ще става на 18 - да го полеят. Много съпричастен тийм сме, да знаете Mr. Green

# 689
  • Разпиляна във въображението
А за тази Камила и на мен ми е интересно да разбера. Наскоро някой пак я беше споменал, но тогава не питах. Та сега ако някой може да даде разяснение по въпроса.
  33uu

Общи условия

Активация на акаунт