Събират есенни листа Януарските деца

• 26 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря ви много за хубавите думи . Имам нужда от позитивизъм около мен:hug: Grinning Grinning

Мопси, извини ме - сега забелязах и твоята втора лентичка Grinning Ти си почти към края,затова чакам новина за здрава,хубава и палава мома Grinning Grinning Grinning

Сту - прочетох и малките букви, и да - всички са го наследили Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Селма, помниш дълго,браво - права си, 3 искам,момчета да са Sunglasses Sunglasses Sunglasses Ама най-много искам да са живи и здрави, цветовете никога не са имали първостепенно значение за мен,честно Peace

Ив, де да знам.....оказва се,че третата бременност и третото раждане били най-трудни/за бременността потвърждавам,за раждането се надявам да е грешка в статистиката Crazy Crazy ooooh!/ А 4 и 5-то нататък били песен - дали да не пробвам,да видя истина ли е Thinking Thinking Thinking Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy А това с балоните - четох го някъде, и ми е в план графика и двамата талибани да бъдат повозени там - вярвам,че Шош си е изкарал страхотно Peace

Ним, не съм се крила бе жена - ама някак си е по-внушително да се върнеш в София с гръм и трясък, и с голям корем/ нагледно да покажеш номер 3 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Никой от моите приятели и познати не знаеше, и сега,когато всеки ден се виждаме и приветстваме, да видиш колко гот- само ми трябва една скрита камера с мен, и мога да ви покажа всички мимики на лицето,показващи изненада...голяма изненадааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цвет, тъпо е ,че така ви разкарват така , ама я иди си го направи, да ти е мирната главата Peace

Светле и Ноеми , Ели, Деси, Клеми, Цвети,Ман,Мони Hug

Ето ви малко снимки на коремчето ми,правени са на 26.09, тук ,в София, на Похода на бебетата,които нашата фондация организира/на първите 3 снимки съм в преден план,за тези,които отдавна не са ме виждали Peace/ - а там как ги изненадах само Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

http://karoldj.snimka.bg/reports/quot-pohod-na-bebetata-quot-26- … g.425850.15067790

Още веднъж , благодаря ви  на всички за  искрените пожеланията,   bouquet  bouquet  bouquet Живи и здрави да сме всичките,за да се радваме на хубавите неща - всеки ден Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 09:08 от magnoliamm

# 61
Магнолиам изтлеждаш страхотно! Simple Smile

Цвета не се ядосвай, по добре направете изследването - за ваксините винаги има време.  Peace

Селма щях да кача снимка на подстриганата буба, ама не иска да да седи мирна ...  Crazy Иначе да права си - коса е ще порасне  Hug

Аз днес смятам да се отдам на шопинг, за подобравяне на настроението  Flutter

Лек и слънчев ден от мен!  Grinning

# 62
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Магнолиам изтлеждаш страхотно! Simple Smile

Благодаря ,благодаря Flutter Flutter И аз те обичам Flutter Grinning

# 63
Магнолия, Честито!  Hug Heart Eyes И тук ни изненада приятно! Много смела жена си ти!  Heart Eyes Hug
Флаурлина, с голямо закъснение, но злото да те забрави - Честит рожден ден!   bouquet
Ноеми и Светле, стиснати палци за вас! Сигурна съм, че и двете ще гушкате по още едно детенце!  Hug
Хубав ден на всички ви!  Hug Heart Eyes

# 64
  • София
Ей Магну ти си супер бе,искренно ме зарадва,много прегръдки от мен, а аз отивам да се скрия някъде,щот с едно не мога да се оправя....а теб те обявявам за майка героиня Hug
Ноеми започвам здраво да ти стискам палци и на теб. За иконата от Троянския манастир подкрепям написаното от Манана с две ръце. Последния път когато ходихме да се помолим за наше здраве и здравето на Габи на Цвета имаше невероятни опашки от чакащи.
Флаурлинке честит рожден ден със закъснение и от мен,много здраве и щастие ти пожелавам  bouquet

# 65
  • София
Моето дете продължава неистово да плаче като я водя на градина Tired
Аз от притеснение заслабнах ще взема да зачезна съвсем вече....кога ще свърши тоя период???

# 66
   Добро Утро! Grinning
   Манана,как са децата? Rolling Eyes
   Магнолиамм,наистина изглеждаш прекрасно! Grinning Какво ти е трудното на третата бременност? Thinking
   Моята майка е раждала 3 пъти,и казва,че всеки следващия път й е било по-лесно!Дано и при теб да е така! Praynig
   Барби,съжалявам за вашите градински страдания. Sad Честно казано,не знам,какво помага в такива случаи.....Струва ми се ,че всичко зависи от учителките в градините.

# 67
Барби, в на Биш градината имаше едно диване, което рева 3 месеца, а сега не иска да го взимат  Crazy Спри да се тревожиш, защото децата там НЕ плачат, а реват само пред родителите си   Wink

Сту - прочетох и малките букви, и да - всички са го наследили Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А такаааааааааааа, бебо номер 3 мъжко ли е?

# 68
Доброутро!
Уфф, Софи пак е сополиво-хремава. Вече ми писна, а като има спополи не спи, а се дере като магаре.  Crossing Arms
Магнолия, зълва ми- трето поред дете, не е дочакала акушерката да пристигне. Събудила се свеки с болки, обадил се свекъра на акушерката да идва и тя се родила след 5 минути. Та очакваме да се похвалиш със скоростно раждане и здраво бебе.  Hug
Барби, Софи рева 2 седмици нон стоп. Сега става и се обича сама за да тръгва.

# 69
  • offshore & overseas
Уф, нещо обърках темите, прощавайте! Shocked

# 70
Мопси, а какви бяха капките дето даваше на Софи?
Юнаците почват да беснеят все повече, така че явно се оправят. Не обичам да давам АБ, но понякога е единственото правилно решение.

# 71

Не, не си, съвсем си си на място тук Simple Smile

Честита лентичка на Магнолия!
И скоростно оздравяване на болните!

Барби, зависи от детето времето за адаптация, ама около 30 дни в общия случай  Thinking
Ако ти си спокойна и доволна от факта,ч е детето е на драдина и то ще е спокойно, много усещат, диванетата Simple Smile

# 72
  • София; Дружбето
Joy

# 73
  • offshore & overseas

Не, не си, съвсем си си на място тук Simple Smile
Мда, само дето поради дългото отсъствие нямам кво да кажа, освен  Shocked Колко много от вас вече си гушкат вторите бебчета...

# 74
Ами ти кога?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт