Събират есенни листа Януарските деца

• 26 251
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден, Ноеми! Желая ти здраве, успехи и много любов!   bouquet

# 661
  Момичета.....Малко странен въпрос....
  Алекс има някаква необикновена кашлица.Не "къх,къх!" ,а нещо като "къхъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъууууууууууххххххххххх"
  Някакво супер дълго изкашляне плюс страхотно зачервяване  в същия момент.
  Може и да ви звучи леко смешно,но повярвайте,изглежда доста притеснително.
  Така се изкашля 2 пъти снощи и сега преди малко.
  Иначе,през деня има обикновена влажна кашлица,много нарядко.
  Дали такова странно кашляне не е някакъв конкретен симптом?Ако някоя от вас го знае,разбира се.....
  Утре следобяд сме на лекар,но не сдържам да попитам.

# 662
НОЕМКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! ВСЕ ТАКА УМНА, ВЕСЕЛА, КРАСИВА И РАБОТЛИВА! СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ И БЪДИ АВАНТЮРИСТ!  БЪДИ ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА! Hug

# 663
Здравейте, момичета.

Ноеми, Честит рожден ден ( с леко закъснение). Бъди все така красива, чаровна и щастлива.   bouquet

Честити празници на всички, които са празнували тези дни.

И Алекс е в отбора на болните. В събота му пресипна гласа. До неделя започна суха, магарешка кашлица. Малко ме сдухаха, че тя е много опасна. Но, Слава Богу, вече премина в нормална кашлица. Лекарите искаха да му бият урбазон, за да се застраховат, но не дадох. И без това е алергичен към това.

И както не яде по принцип - сега пък изобщо!  Confused

# 664
Три дни нямах нет и гледай колко рожденници съм изпуснала....
Та  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на красивите малки госпожици Биш и Йоанна!   bouquet Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Ноеми! Да си все така красива, целеустремена, амбициозна и позитивна!   bouquet Heart Eyes
Сту, снимките ви са страхотни! Наистина сте големи красавици и трите!  Hug Heart Eyes
Гледах снимките и от срещата...Хубавичко сте си изкарали  Mr. Green Браво! И сте едни хубавкиии...  Flutter Heart Eyes

# 665
Манана, явно много весело сте си изкарали на рождения ден на Цеци! Страхотно семейство сте! Изглеждате много щастливи! Да сте живи и здрави! И все така щастливи!  Hug Hug Hug

# 666
  • София; Дружбето
Нашата Марийка пак при Марта Вачкова по канал 1 Grinning

# 667
  • София
Цвето, как е Габсъна?

# 668
  • София; Дружбето
Цвето, как е Габсъна?
Сополив, кашлящ, но за сега спящ. Чудя с есамо да го изкарвам ли на разходка, че забравих да питам

# 669
Привет!  Hug
Сту, Викс, да са ви живи и здрави порасналите дечица!
Ман, честита първа годинака на Цеци!  Hug
Ноеми, честито! Да се похвалиш скоро с блага вест!  Hug
Цвета как е Габи?
Селма, опровергаха го да.
На мен днес деня ми почна с падане по стълбите.  Добре, че ми се е тъпицирал добре задника, ама пак гадно.  Tired

# 670
  • София
Ами...може да го врътнеш за 30 минути около блока, разбира се добре опакован.
Нещо даваш ли за кашлица?

# 671
  • София; Дружбето
Ами...може да го врътнеш за 30 минути около блока, разбира се добре опакован.
Нещо даваш ли за кашлица?
Сиропче, Стодал. Получих помпата бейбивак - много готино нещо. Извади сополите за секунди и Габи не трепна даже и не плака, значи не е гадно
Мопси, внимавай бе жена Hug

# 672
И моето малко пате е болничко Sad Снощи до 3 часа ми е скимтял и проплаквал, и уви, има си възпалено ушенце. Сега си седим на топло и топлим ушето. Дано само с това се разминем! Поне има апетит и е настроение, явно вече не го боли толкова.

Стискам палци за всички болни дечица, дано бързо им мине!

Хубав ден!

# 673
Здравейте мацки. Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички, че много гадно така  Tired
Днес успяха да ме ядосат бившите ми работодатели, но хич не мисля да им се размине. Със сигурност ще спретна една жалбичка до БНБ, та да ги проверят как се опитват да товарят хората  Crossing Arms
Клемс, че не ти ли харесаха снимките, та не ставало фотограф от мене. Нал` знайш, че фотографа трябва да улови момента, а всичко останало зависи от техниката и моделите  Mr. Green Пък и ръката ми трепереше нещо, че повече се занимавах с деца и гости, а не с пиенето. Че и Боби ме излъга, че аз ще карам на връщане  Mr. Green
Цвет, снимала съм едно бременно коремче. Много е смела сладураната, щото Алекс сега стана на годинка, а бебо 2 се очаква април  Grinning
Мойто дете вчера ме посрещна с рев, защото другите майки вече си вземали децата, а него мама Манка го била забравила  Confused Струва ми се, че ще е добре да се издаде забрана родителите да ходят за децата си преди 17.30 - така никой няма да бъде стресиран. Не че нямам възможност да го прибера по-рано, но това е сега, а след няколко месеца какво ще правиме се питам  Rolling Eyes

# 674
  • София
Ман, 50% са ти размазани.  Laughing Crazy Явно ти е трябвало повече пиене, да стабилизираш ръката. Joy
И мен така ме лъгаха цяла вечер. Joy

Общи условия

Активация на акаунт