Само за пушачи.

• 238 067
  • 626
  •   1
Отговори
# 510
milenka333, съжалявам, но трябва да ти кажа, че си жертва на манипулативно поднесена информация.  Wink
  Не, не мисля че съм жертва на манипулативна информация, точно в тази насока. Може би ти си, щом пишеш подобно нещо,но в обратната насока. Всеки сам си търси информация и проучвания за дадени продукти, които желае да употребява, но иска да остане здрав!!! Иначе съм доста запозната в други сфери, където има доста манипулации....но разсъжденията не са за тази тема.

# 511
Не върви проучването ти да се базира основно на тв-репортаж Whistling. Аз и по-големи глупости съм чувала по тв, ама не им се връзвам Laughing
Не знам как са ги изчислили тези 3 %, но аз познавам много повече от тях, от колкото от другите 97. Аз също влизам в групата на 3-те, вече от 3 месеца и половина не пуша. Започнах с по-силна течност, намалих много нивото на никотина, намалих и количеството. Вчера на майтап си дръпнах от истинска цигара Sick, всъщност когато се доближи пушач до мен ми миришее Sick.
А пък всичките цитирани красоти си ги има и в тютюневите цигари (всъщност в тях има мнооого повече канцерогени, някой ще го отрече ли Rolling Eyes), каква е разликата с кое ще се тровиш? Има една много важна за мен и тя е, че с ЕЦ не тровиш и околните. Намаленият разход също не е за пренебрегване.

Цитирам само две добре познати ни убавини, от които със сигурност се лишаваш с ЕЦ:
Цитат
- тютюневият катран съдържа комбинация от множество вещества (въглеводороди, нитрозамини и феноли), 60 от които причиняват рак. Оцветява зъбите и пръстите на ръцете.
- Въглеродният двуокис е силно отровен газ, който пречи на червените кръвни телца да пренасят кислорода от белия дроб до тъканите.

За протокола нито продавам ЕЦ, нито тютюн, нито ме вълнува кой какво пуши. Вълнува ме единствено кофти скалъпената информация, която тече кампанийно по медиите Peace. За хората, които ги мързи да попрочетат малко повечко, тя ще си остане единствена.

# 512
еееееее тъкмо се навих да си купувам Sad

# 513
Не, не мисля че съм жертва на манипулативна информация, точно в тази насока. Може би ти си, щом пишеш подобно нещо,но в обратната насока. Всеки сам си търси информация и проучвания за дадени продукти, които желае да употребява, но иска да остане здрав!!! Иначе съм доста запозната в други сфери, където има доста манипулации....но разсъжденията не са за тази тема.

Как да не си, когато информацията, от която си вадиш изводите е "гледах репортаж" и "прочетох във вестник". Нали тяхната цел е да ти представят шокираща информация за да привлекат внимание? За разлика от теб аз съм чел реални изследвания, от които си правя изводи кое е вредно и кое не.

Права си, че електронните цигари в 99% от случаите идват от Китай и не минават тестове, но течностите на Деканг и Хангсен си минават тестове и си имат необходимите сертификати, освен тях има и два европейски производителя на течности и аромати - ФлейвърАрт и Инавера. Този американец, на който му е гръмнала цигара в лицето е ползвал от тия евтините цигари, които приличат на нормална. Съвременните от реномирани производители имат вградена защита от късо съединение, презареждане и преразреждане и не са по-опасни от литиевата батерия, която се намира в телефона ти.

И сега за най-важната част от поста ти - за вредното съдържание. Цялата истерия срещу е-цигарите тръгва от един доклад на FDA /федералната агенция по храните и лекарствата на щатите/ публикуван през май 2009. В този доклад са публикувани данни от изследване на течности за електронни цигари и са открити тези нитрозамини, диетилен гликол и повишено съдържание на никотин за които говориш. След като излиза този доклад медиите, правителствата, разните организации борещи се срещу пушенето започват да тръбят наляво и надясно колко са вредни е-цигарите и как трябва да бъдат забранени. Има един много тънък момент в цялата история, никой от скачащите срещу електронните цигари не дава подробности какво всъщност пише в доклада. Аз обаче си направих труда, издирих въпросният доклад и истината е доста по-различна от тази, която се представя по медиите.

# 514

Как да не си, когато информацията, от която си вадиш изводите е "гледах репортаж" и "прочетох във вестник". Нали тяхната цел е да ти представят шокираща информация за да привлекат внимание? За разлика от теб аз съм чел реални изследвания, от които си правя изводи кое е вредно и кое не.

Права си, че електронните цигари в 99% от случаите идват от Китай и не минават тестове, но течностите на Деканг и Хангсен си минават тестове и си имат необходимите сертификати, освен тях има и два европейски производителя на течности и аромати - ФлейвърАрт и Инавера. Този американец, на който му е гръмнала цигара в лицето е ползвал от тия евтините цигари, които приличат на нормална. Съвременните от реномирани производители имат вградена защита от късо съединение, презареждане и преразреждане и не са по-опасни от литиевата батерия, която се намира в телефона ти.

И сега за най-важната част от поста ти - за вредното съдържание. Цялата истерия срещу е-цигарите тръгва от един доклад на FDA /федералната агенция по храните и лекарствата на щатите/ публикуван през май 2009. В този доклад са публикувани данни от изследване на течности за електронни цигари и са открити тези нитрозамини, диетилен гликол и повишено съдържание на никотин за които говориш. След като излиза този доклад медиите, правителствата, разните организации борещи се срещу пушенето започват да тръбят наляво и надясно колко са вредни е-цигарите и как трябва да бъдат забранени. Има един много тънък момент в цялата история, никой от скачащите срещу електронните цигари не дава подробности какво всъщност пише в доклада. Аз обаче си направих труда, издирих въпросният доклад и истината е доста по-различна от тази, която се представя по медиите.
Ти май искаш с теб да си пишем по цели фермани..... Не разбирам какво си се захапал толкова за това?!? О, да ....забелязвам, че в темите специално за електронни цигари вмъкваш колко са добри и прочие....Може би си продавач, който се опитва да прехвалява тези "безвредни" цигари. Но това си е твоето мнение, не моето !!!За това не схващам защо продължаваш да ми обясняваш, че са супер??? Друго,което си написал ....""Как да не си, когато информацията, от която си вадиш изводите е "гледах репортаж" и "прочетох във вестник"." Това съм вметнала от многото ми наблюдения, четива и разследвания.Трябваше цяла лекция ли да изнеса?ОК ! Ще допълня, че много мои познати са пушили електронна цигара и не са доволни . Някои получиха лоши хрипове, на други им се маеше главата, трети при докторите се уплашиха...Много мога да пиша,но мисля, че е достатъчно .Тъй, че не можеш да ми говориш от една моя фраза която си прочел, че съм била жертва на манипулативна информация ! Всеки сам си преценява какво мисли по този въпрос !И моето го изказах! За теб също разбрах ! Лека вечер !

# 515
  • sofia
Темата е "Само за пушачи"! Въобще не желая да ми се натяква колко вредни са цигарите. Моля пишете в други теми. Пушете си изпарителите със здраве, но не тук!

# 516
Кришкамишка, изобщо нямам намерение да се боря срещу тютюнопушенето. Твърдо съм против забраната да се пуши на обществени места. Но да седне някой да ми разправя, че електронните цигари са по-вредни от нормалните и аз да си мълча просто няма да стане.

Ти май искаш с теб да си пишем по цели фермани..... Не разбирам какво си се захапал толкова за това?!? О, да ....забелязвам, че в темите специално за електронни цигари вмъкваш колко са добри и прочие....Може би си продавач, който се опитва да прехвалява тези "безвредни" цигари.

Захапал съм за това, защото една лъжа ако се повтаря достатъчно дълго, току виж се превърнала в истина и когато това стане държавата ще наложи забрани, регулации, акцизи и т.н.  Ти точно това правиш - изказваш твърдение без да можеш да го подкрепиш с доказателства. И не, не съм продавач на електронни цигари, просто в последните месеци електронните цигари освен заместител на нормалните  се превърнаха в нещо като хоби за мен и затова съм активен в онази тема.

# 517
Темата е "Само за пушачи"! Въобще не желая да ми се натяква колко вредни са цигарите. Моля пишете в други теми. Пушете си изпарителите със здраве, но не тук!
И аз се опитах да му обясня на господина да си пуши изпарителите със здраве ! А не да ни занимава с глупости !

# 518
А за бивши пушачи може ли? Защото нали бивши алкохолици и бивши наркомани няма, че затова питам?

# 519
  • sofia
А за бивши пушачи може ли? Защото нали бивши алкохолици и бивши наркомани няма, че затова питам?
Не знам, с какво, разискването на марки тютюн и машинки за свиване на цигари, биха представлявали интерес за бивш пушач.

# 520
Не знам, с какво, разискването на марки тютюн и машинки за свиване на цигари, биха представлявали интерес за бивш пушач.
Правилно....Я да са разсеем малко по темата! Кой ще си признае по колко цигари пуши на ден? Тънки, свивани, не свивани, дълги, къси  15  Разкажете някоя смешна случа относно темата, която е свързана с пушене . На мен ми се е случвало да лапна цигарата на обратно и да се мъча да я запаля  Party Или пък на един приятел бях сложила барут в една  Joy

# 521
  • sofia
Уоу! Като пушач, с почти 20 годишен стаж, случки бол!
Ми, тези дни ме мързи да свивам нещо. Пуша  синя Карелия100, която любимият купува. Доста е спорна! Изкарвам с 10 цигари средно на ден.

# 522
  • София
Ех, че вече 20 г. и отгоре си пуша.  Muratti Super Slims, то super,super но им вдигнаха цената от няколко дни  Mr. Green не че много само 10 стотинки, но защо...
По 1 кутия на ден, но ако седна да играя бридж, може и повече. Ние един път седмично се събираме на карти.
някакви случки - нямам. Важното е, да имам винаги цигари на разположение.
пп  Нали темата е само за пушачи, да не ми се пускат линкове със страшни картинки до какво ще доведе пушенето.  Mr. Green

# 523
Уоу! Като пушач, с почти 20 годишен стаж, случки бол!
Ми, тези дни ме мързи да свивам нещо. Пуша  синя Карелия100, която любимият купува. Доста е спорна! Изкарвам с 10 цигари средно на ден.

Ехаааа, ми ти си супер .С 10 цигари средно - екстра !  Grinning И мен ме мързи да свивам . И се направих на ударена два дни да не свивам.....обаче любимия на третия ден идва позеленял и ми вика "моля те прави ми цигарки, всичко ще направя"  Joy  Той не обича такава пипкава работа, хаха.И пак ги почнах !

# 524
Ех, че вече 20 г. и отгоре си пуша.  Muratti Super Slims, то super,super но им вдигнаха цената от няколко дни  Mr. Green не че много само 10 стотинки, но защо...
По 1 кутия на ден, но ако седна да играя бридж, може и повече. Ние един път седмично се събираме на карти.
някакви случки - нямам. Важното е, да имам винаги цигари на разположение.
пп  Нали темата е само за пушачи, да не ми се пускат линкове със страшни картинки до какво ще доведе пушенето.  Mr. Green
"не че много само 10 стотинки, но защо..." Айде де...защо? За да лапат още ! То и аз като седна примерно или да пия алкохол, или да играя покер се усещам че пуша повече ! "Нали темата е само за пушачи, да не ми се пускат линкове със страшни картинки до какво ще доведе пушенето. " Да, темата е само за пушачи ! Споко-няма кой да те стряска с разни линкове до какво води пушенето. За хората от темата съм убедена на 100 % . Но, за тези извън нея ....хм.... Joy  Бе за всеки случай ако видиш в пощата си някой линк не го отваряй . Трий го  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт