Отговори
# 135
- Престаравам се със затварянето на вратите
- Губя се на нови места, макар и вече да съм минала един-два пъти. Като цяло ориентацията ми за ляво и дясно е доста зУе.
- Когато вървя в тъмното изгубвам равновесие, или много често когато съм с тъмни очила, сякаш и не чувам както трябва.
- Имам много силни кихавици и когато ме хване хрема на края на деня вече съм изтощена напълно от цялото това разтрисане.
- Когато ми се обяснява прекалено дълго, се разсейвам.

# 136
Не обичам оплакващи се хора

# 137
Да се включа и аз:
-ужасно се притеснявам да влизам в каквото и да е учреждение
-винаги смятам ,че не съм попълнила точно формулярите.За мен администрацията и счетоводството са неща от друга планета.
-мога да мълча с часове,без това винаги да значи ,че съм сърдита
-когато съм сърдита не казвам причината ,просто мълчаливо си страдам
-обичам да спя гушната,дори,когато е горещо
-заспивам трудно,будя се често и трудно заспивам отново.Безотказно,обаче заспивам на футболен мач
-мразя да ми се случват изненадващи неща.Трудно ми е да отреагирам бързо.
-обичам да се подготвям предварително-дори и само в мислите ми
Това на прима виста.Май сме доста темерутите и чешитите в тази тема Laughing

# 138
Вра си носа навсякъде! Задължително!

# 139
  • София
И може би най-голямата ми странност е точно определеният ми начин на простиране, който не търпи отклонения никога!

1.  Това е и моя специалитет.  Blush Никога не бих проснала дреха с две различни по цвят щипки. Ако трябва дори да чакам да изсъхнат дрехите и да се освободят две еднакви. За предпочитане (да не кажа даже задължително) е щипките да са с цвета на дрехата или подобен. Поради тази причина мразя друг да простира.
2. Имам си начини и на подреждане и мразя някой да ми размества.
3. Мразя да пия вода в суха чаша, освен ако не е току-що извадена от миялната.
4. Уж съм контактна личност, но мразя хора с които току-що  съм се запознала да фамилиарничат с мен. В смисъл да се опитват да се вкопчват в мен като пиявици и да ме третират като душеприказчик.

# 140
  • На морето!
- Не обичам да нахълтват в личното ми пространство, трудно допускам приятели там, а колеги и познати знаят за семейството ми само имена и годините на детето.
- Не обичам капризничещи, недоволни и мрънкащи хора да ми се жалват.
- Мразя тъмни стаи- щорите винаги са прибрани през деня, лампите светят, вратите са отворени, ако времето позволява и прозорците.
- Умирам от ужас когато някой си оближе лъжичката от кафето или си наплюнчи пръстите, за да прелисти.
Мога да пиша много за това, което обичам, но съм на лаптопа на мъжа ми, а той няма кирилица. Обичам да работя, пиша, чета само от моя лаптоп.

# 141
Ям шоколадовите бонбони нечетен брой - започвам с 3 за щастие, не ми стигат, изяждам още 2, за да станат 5 и т.н. докато изям цялата кутия. Crazy Също така не мога да ползвам клавиатурата на компютъра, ако друг я е ползвал. Винаги имам подръка мокри кърпи.

# 142
Когато се прибера от път оправям куфарите веднага, от врата ги отварям и разтоварвам.
Не нося подаръци от почти никой.
Не обличам дрехи на детето, които са подарък.
Колата паркирам по определен начин.

# 143
Да се включа и аз:
-винаги смятам ,че не съм попълнила точно формулярите.За мен администрацията и счетоводството са неща от друга планета.
-заспивам трудно,будя се често и трудно заспивам отново.Безотказно,обаче заспивам на футболен мач

Тези важат и за мен,ама всичките  Laughing

# 144
Всеки ден трябва да излизам на разходка (дори и да е само десетина минути  Simple Smile)
Много мразя да телефонирам, когато съм болна и изключвам телефона винаги newsm78
Когато мъжът ми е в командировка, проверявам дали съм заключила вратата по няколко пъти на нощ  Embarassed
Страх ме е от клоуни... Много!  Tired
Избягвам хора, които постоянно цитират известни автори или ме заливат с *мъдрости*  Mr. Green
Срамувам се, ако трябва да кихам или кашлям на масата. Стискам и бягам навън в коридора  Joy

# 145
  • На морето!
Сетих се за още нещо- не обичам да ходя по детски площадки с детето.
Обичам да пътувам нощем. Каквото и да е, свързано с творчество, практикувам през нощта. Обичам кафето само с малко сметана или мляко, ако няма не пия кафе. Когато пътувам- ако се возя мълча, ако карам не ми спира устата. Почти никога не се доверявам на първото си впечатление за някого, което е напълно оправдано.

# 146
1. не обичам да ми се навират в лицето, имам си лично пространство и винаги говоря с лека дистанция.
2. когато съм пред лаптоп-а също не обичам да има никой около мен.
3. обичам да оставам сама със себе си
4. когато се събудя и съм в лошо настроение, целия ден ми е така и се старая на другите да го покажа и тях да вбеся.
5. когато съм нервна задължително трябва да си купя нещо, било то и пакетче дъвки.
6. мразя да ми искат цигари, не че ми е свян, но си ги имам като лична вещ.
7. не обичам да ми нареждат какво да правя и точно тогава правя обратното.
8. вбесявам се когато някой не ме е чул и трябва да повтарям, потретвам..
9. мразя да ме заговарят непознати.
10. рядко гледам тв и то преди заспиване
11. обичам да мълча с часове, но мразя да ме питат какво ти е? в повечето случай просто така съм си решила, а не че съм в лошо настроение.
12. откачам ако нямам крем за ръце, не понасям да са ми сухи.
13. ставам нервна по заведенията, когато има ревящи деца.
14. мразя да ме събуждат по телефона, затова винаги ми е на безшумен режим.
15. мразя да ми задават въпроси отнасящи се за личния ми живот

има ощеее мноооггоооо но спирам до тук че ще излезна най-големия темерут сред вас Simple Smile

# 147
ЕЕее това ако са странности....то май никой не обича да му се врат в лицето(освен тези които се врат  Laughing ), или да го будят..или да идват неканени гости,да му взимат цигари(храна)....иначе всички май излизаме странни(няма лошо ^^) и всъщност тогава кои са нормалните?
Незнам ...предполагам,че моите странности са че:
1.Винаги ако имам хартия в ръцете я късам по определен начин.
2.Не мога да заспя без между краката да имам нещо(я възглавница,я кракът на гаджето,я котката..) И дори не си помисляйте нещо перверзно,ОЙ!  Laughing
3.Смея се когато някой ми каже "пйу"  Blush

# 148
  • о`майна лунна нощ е
1. Не обичам да ми се навират в лицето.
2. Спя гушнала възглавница
3. Давам да ми пият от чашата или ядат с вилицата само на определени хора. Лъжицата не я споделям с никого.
4. Слушам чалга, когато съм настроение. Когато я пусне друг, се дразня.
5. Има периоди, в които мога да мълча с дни, стига да ме оставят на мира.
Има и още, но това се сещам на първо четене.

# 149
Да се включа и аз:
Без първите две важи и за мен .Да добавя , че не обичам да ми пият от чашата и да ми ядат от лъжицата, мразя лицемерието и наглостта ,не обичам друг да ми се рови из гардероба/най-общо казано/.

Общи условия

Активация на акаунт