търся дипломна работа по PR

• 8 396
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Моля да се отделите в друга , морлана тема и там да се възмущавате  Heart Eyes

# 61
Цитат на: Горгона Медуза link=topic=432352.msg12617656#msg12617656
Ти как рабираш първо ми отговори кой лекар си е взел допломата без шашмалогия? Изпитваш ли го?

[/quote
Деяна,
Не ми се влиза в излишни риторики и полемики.
Само едно ще кажа-ако сегашните студенти трябваше да завършат преди 15 годино, да речем, то 80% от тях щяха да бъдат съдрани. Не просто скъсани.

# 62
Хаха, наистина имало твърде много моралисти, които си мислят, че една дипломна работа е върха на образованието ни. )

Интересно ако човек си е взимал 4години изпитите по другият начин, а накрая реши сам да си напише допломната работа - по-добър ли ще е от другият, или не???  Joy

# 63
Темата и тук ни харесва, благодарим.  Heart Eyes Hug

Сега по същество - на тия им личи. Повярвай ми, дори по правописа. И рано или късно ще духнат супичката, защото (отговарям на въпроса ти) си остават същите лъжливи и мързеливи същества.

Моралистките в темата, мила ми Мирама, са хора, които са се трудили, за да получат това, за което се влиза в университет - знания и качествено (доколкото е възможно) образование. И одеве питах, и сега ще питам - вие за по-големи тарикатки ли се имате?

# 64
Имат се, да ти отговоря от чуждо име. Макар че какво от това бих попитала  Laughing освен да се хвалятс него на маса..

Ако има нещо, за което съм благодарна на специалността си, колкото и абсурдно да звучи, е че читавите и мислещи хора си намериха добра работа при специалността най късно със завършването. Просто преподавателите видяха, че става нещо от тях, и ги въведоха в бизнеса. Останалите ...някои успяха в други области, някои срещам на позиции, изискващи средно образование и мила усмивка.

# 65
  • Там,където се събуждам щастлива.

А на тези с изцяло купените дипломи какво да кажем?
А на хиляди други нередности???

Някой да знае защо това е възможно в България и толкова невъзможно тук?  newsm78
И как става, аджеба, цяла диплома да купиш?

# 66
Kalinka, е аз на тези въпроси не бих могла да ти отговоря. )

Ева в асансьора, с последният си въпрос кои "Вие" визираш и към кого по-точно се обръщаш?  Simple Smile

# 67
  • Германия

Някой да знае защо това е възможно в България и толкова невъзможно тук?  newsm78
И там е възможно, но се случва изключително рядко и струва майка ти и баща ти  Wink

# 68
  • Там,където се събуждам щастлива.

И там е възможно, но се случва изключително рядко и струва майка ти и баща ти  Wink

Може, за детето на престолонаследника.  Wink Ама, в нашия Университет няма как да стане.  Crossing Arms

# 69
  • София
Ами, нагло е точно в този форум да си пусне обявата! Май изглеждаме големи будали - имала била малки деца, та хайде наготово! Децата какво са, пропуск? Има си сайтове, да си поръча!
Моралната страна на въпроса вече ми е дошъл до гуша. Щом изобщо има хора, които си мислят, че купуването на дипломна работа е напълно в реда на нещата, защото се купували и допломи, значи сме не само сто години назад, а и петдесет встрани от нормалните университети и мислене. Все се сещам за Андрешко.

# 70
Четох, четох и ме напуши смях, защото се сетих за една тема, мисля че беше в Клюкарника в която се възхваляваше българската образователна система. 

# 71
  • Ямбол
Хайде, хайде, голямо подскачане, голямо чудо....
За това има купища сайтове, които предлагат дипломни работи, реферати, доклади и какво ли не. Също и написването на такива срещу определена сума пари.
То големи светици тук, голямо чудо...

Не е само до светиците. Утре тази дама ще си намери работа, а други ще останат без такава.
Защо да позволяваме още една нелоялна конкуренция, а?

# 72
  • В тъмната гора.
И аз преди три години написах страхотна дипломна работа за доста парички. Сега въпросната особа е в София, зам. директор на едно от най-големите училища. Ценен кадър от контингента на Станишев - Доган.

# 73
Да, но като минаваш през ситото за работа, никой не вижда кой е написал дипломната и взел държавния (в моята никаква специалност и двете са ни задължителни) и дори това, че ПОСЛЕ щяло да излезе наяве кой какво може, не ме успокоява особено. Не е честно това и толкова, надявам се някога да се вземат мерки срещу тази практика, която е ужасно популярна. Да, разбирам, че майчинството и работата отнемат много време, но не е задължително да се завършва висше, нека го прави който може.

Много правилно! Но достатъчно е да има малко връзки за работа
и след известно време като натрупа опит никой няма да се сеща дори
кой и писал дипломната работа или кой и е взел изпита! Но дипломата
ще е в джоба и!
Малко е объркала сайта в който да я търси ....

# 74
                           Имам още какво да кажа, но ще изчакам да стигнем до купените шофьорски книжки и жертвите по пътищата Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт