търся дипломна работа по PR

• 8 406
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Аз съм майка на едно дете и напът е второ! Преди няколка години завърших семестриално и няма време за дипломиране. Причините са много! Ако имате дипломна работа по PR и искате да я продатете пишете ми.

Все пак жената е бременна, не я притеснявайте. Като я хулите, няма да промените порочната система. Има къде, къде по-фрапиращи и недостойни "покупки" от една дипломна работа. Ако можете да помогнете, помогнете, ако не можете да минем и без заяждане.

# 76
  • София
И според теб трябва да оставим всеки да си прави каквото иска, защото е в положение? Въпросната бременна жена с малко дете или е глупачка, или прави нас на глупаци. Систамета не се променя само административно, а и като натиск от околните. Ако все повече хора смятат и демонстрират, че не е правилно да се купуват изпити, дипломни работи и прочее, в един момент хората нещата ще започнат да се променят. Като с хвърлянето на боклуците през терасата е - ако комшиите не реагират ще продължава да има хвърлени боклуци. Чувството за срам е много силен мотиватор човек да не прави едно нещо и да прави друго.

# 77
Чувството за срам е силен мотиватор, но само ако го притежаваш.
Аз утре ще пусна тема "Искам да ВЗЕМА книжка, кажете на кой инструктор да бутна".
Ай да видим тогава.

# 78
Не тази вечер, Жозефина!!!, ами ако хората решат да отговарят по същество, със сигурност ще ти кажат как и от кого да си купиш книжка.

Но колко от хората тук, които се изказаха в стил - "Ама как може такова безобразие и т.н. от сорта" са направили нещо, за да попречат то да се случва?
Или е хубаво да си чешем езиците, да плюем по някого, но само до там?

# 79
Не тази вечер, Жозефина!!!, ами ако хората решат да отговарят по същество, със сигурност ще ти кажат как и от кого да си купиш книжка.

Но колко от хората тук, които се изказаха в стил - "Ама как може такова безобразие и т.н. от сорта" са направили нещо, за да попречат то да се случва?

Ти сериозно ли говориш??? Shocked
Ако хората искат да отговорят по съшество-трябва да ми кажат, че това е, меко казано , НЕРЕДНО. Да не кажа по-груба дума
А какво правим, за да попречим-въпросът ти е риторичен.
Като за начало, реагираме в тази тема. Laughing

# 80
Утре, като си купя книжката, специално ще те намеря, Бгмен. Laughing
да те питам тогава ко ше стане, като те подгони Жозефина със Ситроена. Whistling Whistling

# 81
  • Ямбол

В момента ти си чешещата.
Всички възмутени тук поне са се постарали да си завършат без покупки, поне се надявам да е така. Това изобщо не е малко, защото ако няма търсене, няма да има и предлагане.
Не ми отговори - приятно ли ще ти е да се конкурираш на входа за работа с такъв човек? И как ще се почувстваш, ако изберат не теб, а онзи с купената диплома?

# 82
Lilqna, постоянно се конкурираме с всякакви хора. Не им пише на челата дали са си купили дипломните работи, или не, нали така? И какво като изберат този с купената диплома, явно се е представил по-добре на интервюто и е показал качества, които търсят. )
Или ти питаш хората, с които се срещат как са си получили образованието?

Не тази вечер, Жозефина!!!, чудя се наистина ли се правите на толкова изненадани, или е така?
Купуването на шофьорски книжки в някой градове в БГ е изключително популярно и поне половин БГ знае за това.

# 83
Или аз говоря на китайски, или ти се правиш, че не ме разбираш, Мирама.

Толкова двоен стандарт да имате, че не може да бъде повече.
Като гледам, обаче, нивото, почвам да се убеждавам, че това , с купуването, явно за твърде много хора е нормално.
Айде, продължавайте да се чудите, смятам да обядвам.

# 84
Виж сЯ, авторке на темата.
Понякога е по добре да е трудно, ако правилно мЪ разбираш...

# 85
  • София
Мирама,
Да разбирам ли, че за теб е ОК да се купуват дипломи и дипломни работи и самата ти би ще възползвала от въпросните възможности за купуване на дипломи, изпити, дипломни и курсови работи и др.? Ако е "да", поне ще зная що за човек стои от другата страна на монитора. Ако е "не" бих те попитала какво правиш ти по въпроса да се ограничат схемите?

Аз не съм направила нищо, защото нямам доказателства, че колеги са си купили дипломите или изпитите. Мога да имам само подозрения. Или предлагаш да се правя на детектив? Никой не ми плаща за да следя кой какво. Това, което мога да направя е като нормален човек да изразя шумно възмущението си и отношението си. Може пък някой да се засрами, ако освен мен му го кажат и други. Не че не съществува вариантът да се засрами, но пак да купи. (Също като с изневерите - хем ги е срам, хем изневеряват.)

# 86
  • Sofia
Абе до кога с този спам?
Отворете си друга тема за морала, за шофьорските книжки, за лекарите ....за каквото си искате не мога да разбера защо винаги, ама абсолютно винаги се оспамват темите. Къде ви е моралът, моралистки  Mr. Green

# 87
Andariel, взела съм си и изпитите и държавните изпити и дипломите, както и съм си защитила дипломните работи със собствен труд. ) Не бих платила за нещо, което не знам какво е, или пък се окаже левашки написано. )
Не познавам пряко някой, който да си е купил дипломна работа, или нещо подобно. Ако познавах, щях да сигнализирам.

# 88
Всички така казвате, защото не се отнася до вас. Или просто тук са се събрали на-честните българки... Ако това е представителна извадка на обществените нагласи, то България е най-демократичната държава на света.

# 89
Всички така казвате...
                          А ти верно ли си толкова... как да го кажа любезно не знам... че не можеш да напишеш една дипломна работа или да изкараш един шофьорски курс  Thinking? И ако наистина не можеш за какъв документ претендираш тогава?

Общи условия

Активация на акаунт