търся дипломна работа по PR

• 8 382
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Слънце, ти знаеш, че аз съм филолог, но след работата ми към НАШАТА!! фирма се отръсках и придобих самочувствие.
Има неща, да, не отричам, които се научават В ДВИЖЕНИЕ и там дипломата няма кой знае какво значение, особено при програмисти, дивелъпъри, мрежовици и да не изброявам.

Лара-проблемът за Пи Ар е никакъв, да. И аз бих могла да се НАУЧА да го правя с филологическо образование.
Но съгласи се, че има специалности, в които това е.....убийствено просто. И не са малко.

# 31
  • София
Разбира се, ако темата беше - "Дайте пищови по електротехника!", или "На кой да платя да взема диплома за лекар?" аз също щях да извадя калашника...  Simple Smile но при ПР е почти невъзможно да навредиш на някого с некомпетентността си.

# 32
Глупости. Толерирането на подобна наглост (не отправям думите си към авторката на темата, защото видяхме нейната позиция) е абсолютно неоправдано. И разбира се, че не е честно, това да завършиш по-добър университет означава, че имаш по-висок старт, но не и че си "преписвач" в живота, докато другото определено не значи нищо повече, освен това, че си жалък и че те мързи.

# 33
Разбира се, ако темата беше - "Дайте пищови по електротехника!", или "На кой да платя да взема диплома за лекар?" аз също щях да извадя калашника...  Simple Smile но при ПР е почти невъзможно да навредиш на някого с некомпетентността си.
Би трябвало да важи за всички.
Така смятам аз.

# 34
  • Belgium
но при ПР е почти невъзможно да навредиш на някого с некомпетентността си.

Освен на компаниите, които обслужваш  Laughing

# 35
Хайде, хайде, голямо подскачане, голямо чудо....
За това има купища сайтове, които предлагат дипломни работи, реферати, доклади и какво ли не. Също и написването на такива срещу определена сума пари.
То големи светици тук, голямо чудо...

# 36
Хе, ами то има и купища крадци, плагиатори, ленивци и тарикати, ама това не значи, че трябва да изръкопляскаме при появата на поредния такъв.

# 37
...Хайде сега всички да ме захапете, че ми стана жал за момичето...
                            Пу първа Twisted Evil. Като си толкова жалостива стани работодател и наемай само хора, които са си купили дипломите да ти работят - да те видим. Един прост техник като си плати изпита и после върже жичките обратно става много забавно, камо ли другите изброени по-горе професии. И учител да станеш, пак ще те дават по телевизията как обясняваш, че бг азбука има 26 букви. Аман от некадърници, братче!

Хайде ти си наеми човек с диплома- изкарана, без да лъже и със самочувствие на велик техник, а без грам познание. По-добре прост техник с опит и без диплома, отколкото такъв с диплома, който знае нещата само на теория и се мисли за велик.
Не искам от него да знае колко букви има в БГ азбука, а да знае как да ми свърже жичките, без да гръмне нещо  Mr. Green
Аман от хора, които не знаят дори как да те захапят кат' хората, братче!

Едни от най-гениалните програмисти не са припарвали даже до Университет!

С удоволствие ще си наема човек с честно изкарана диплома: и ако му трябва допълнително обучение - ще си го науча. Но ще има на какво да стъпи това практическо обучение, нали? Ти като си вземеш човек с купена диплома - на мързела или на некомпетентността му ще надграждаш?
                              И не ми извъртай думите: буквите в азбуката трябва да ги знае всеки учител написах. Но ако за теб няма разлика дали децата ти ще учат при неграмотници - ок.
                              А това за програмистите беше много сладко. Гарантирам ти, че добрите програмисти ако им се наложи могат да защитят не една, а десет дипломни работи в своята област. Просто не им се налага обикновено. Също така има страхотни самоуки лекари. Но човек тръгнал да се учи в университет явно няма необходимите знания и е редно да мине по стандартния път. А ако ме осведомиш как се става ПР вкъщи, ще те призная, душата  Peace.

# 38
Алиса, не, не значи...
Но и не е нужно да се подскача и реагира по този начин сякаш това е първият човек, когото виждате да пита за нещо подобно.

# 39
Като заговорихме за неграмотни учители, вече няколко пъти попадам във форума на постове на учители (според техните думи, дори веднъж беше уточнено, че става дума за учител по български език), които бяха написани с всевъзможни правописни (в случая печатни и то от незнание), смислови и пунктуационни грешки.
От типа на "дадът", "чесност", "пуловината", както и куп пропуснати запетайки.
Изправиха ми се косите  Shocked
Чудя се на тях кой им е писал дипломните работи  newsm78

# 40
...Но и не е нужно да се подскача и реагира по този начин сякаш това е първият човек, когото виждате да пита за нещо подобно.
                            О, напротив: точно така трябва да се реагира. Нека има обществена нетърпимост. И по-малко некомпетентност. Докога ще се приемат нередностите за нещо нормално?

# 41
...Но и не е нужно да се подскача и реагира по този начин сякаш това е първият човек, когото виждате да пита за нещо подобно.
                            О, напротив: точно така трябва да се реагира. Нека има обществена нетърпимост. И по-малко некомпетентност. Докога ще се приемат нередностите за нещо нормално?

То това да ни е проблемът, дипломните работи на определени хора.
А на тези с изцяло купените дипломи какво да кажем?
А на хиляди други нередности???

# 42
Мирама, изтъквайки как има и други трески за дялане- като похват за омаловажаване ня някой проблем- просто се завъртаме в омагьосан кръг.
Да, има стотици кривици в системата за образование. Това е просто една от многото. А колко лесно се хваща, защото както "манекенките" си преписват PR темите от интернета, така и има IT- програми за залавяне точно на такива плагиатсва. Иска се и малко усилие от приемащия темата, да разбере дали темата е проучена и осмислена или нацвъкана.
Освен ако и той не е безподобен мързел и наглец, а? Тогава съвсем се зациклят нещата.

ПП. Баща ми, като преподавател в уни, не спира да се удивлява как преписващите теми дори не забелязват, че са преписали фрапантни грешки. Копи, пейст и стискане на палци да мине шашмата.

# 43
...Нека има обществена нетърпимост. И по-малко некомпетентност. Докога ще се приемат нередностите за нещо нормално?
...А на хиляди други нередности???...
                               Та аз говоря точно за всички нередности. Към всяко едно нещо трябва да изградим нетърпимост: към шофирането в нетрезво състояние, към преписването, към насилието, към непрозрачната държавна политика... Няма да се оправим иначе.

# 44
  • Sofia
Ха, убийте ме - аз ще ти продам моята дипломна работа. Завърших 2006г с пълно 6, темата е много приятна, със сигурност ще ти е много интересно.
Поне докато аз говорех всички колеги ме глеаха ей така  Shocked
За цената ще се разберем, ако си съгласна пиши.

Общи условия

Активация на акаунт