търся дипломна работа по PR

• 8 390
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Чудех се има ли смисъл да пиша...

Първо и най-важно - личното ти чувство за етика и морал не би трябвало да ти позволи

Второ, но точно толкова важно - дипломна работа се пише лесно, срамно е да си учил 4 години и да не можеш да си напишеш работата.

Освен това преписвачите обикновено ги хващат. Рецензентите и комисиите са чели хиляди работи и то просто си личи. Пък и научният ръководител също познава процеса на писане и ако е съвестен веднага ще разбере...

Въобще, много правилно реши да пробваш сама. Браво  bouquet

# 46
Здравейте, случайно попаднах в темата и като собственик на сайт за разработка на дипломни и курсови работи считам, че мнението ми ще ви бъде интересно и полезно. Не мога да разбера какъв е проблема, че девойката търси помощ и е готова да я заплати, ако си купи книга/учебник на заветния научен ръководител, по-добре ли ще е, като така или иначе ще се иска да се преразкаже неговата книга, в която той е преразказал некадърно нечия друга творба, след това ще трябва да преразкаже сайта на някоя фирма и да си измисли някаква практика, в която, може би ще има творчески момент...
Е къде е лъжата, да се прави, че пише научен труд или да е наясно със себе си и системата и да потърси квалифицирана помощ?
Другият вариант е намира някой, който може да пише и дотам, а дали ще е от нашата гилдия или не, какно е значението, писането е умения като всяко друго, не от всеки става автор.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 21:59 от Mamma

# 47
Ха, убийте ме - аз ще ти продам моята дипломна работа. Завърших 2006г с пълно 6, темата е много приятна, със сигурност ще ти е много интересно.
Поне докато аз говорех всички колеги ме глеаха ей така  Shocked
За цената ще се разберем, ако си съгласна пиши.

Ето едно мнение по същество в тази тема. ))) Браво Горгона. )

А аз смятам, че е липса на култура когато не можеш да отговориш на зададен въпрос, да започнеш да говориш за други неща, или да обясняваш на автора на въпроса що е то морал, етика и т.н. )

# 48
  • Sofia
Само да кажа на авторкарта, че цената много ще и допадне, все пак дипломната работа е използвана  Mr. Green
Къдет се вика втора употреба е  Laughing

# 49
Радвам се, че се махнах. Не бях го казвала преди.

# 50
  • Sofia
Хубаво би били в темите да се пише по темите. Въпорсът на авторката не е "Скъпи съфорумки любими и красиви, моля Ви, кажете ми морлано ли е да си купя дипломната работа или не е ?"
Момичето пита точно ясно и кратко - искам да купя ако някой има да ми я продаде.
Ева, пиши по темата изобщо не ми стана ясно това откъде го снесе "Радвам се, че се махнах" - радваш се, че се махна от университета ли, от PR-a  ли. трябва да гадая, но не ми се занимава, защото не съм спамаджийка, а и не е по темата  Mr. Green

# 51
Много интересно явление.
Значи, тук се подскача, пищи и се скубят коси как, видиш ли, жълтите вестници преписвали и си пълнели колонките от нас.
Обаче в случая-нееее, вие, фалшиви моралистки такива-онакива, глейте си работата.

Ако някой пусне тема във форума-"Търся си 10 грама твърдо, има ли кой да ми продаде" пак ли трябва да отговаряме САМО по СЪЩЕСТВО?

Наистина ми е важно да знам, благодаря ви.

# 52
  • Sofia
Ама отворете си тема за жълтите вестници и твърдото и мекото, бе. Не виждам какъв вие  проблема. ето заради такива като вас гърми сървъра, само спамвате наляво и надясно.
ПО СЪЩЕСТВО, ПО СЪЩЕСТВО!

# 53
  • София
Ами моят отговор си беше по темата. Т.е. не купувай - в крайна сметка ще загубиш.  

Ако препише - надявам се да я хванат. Ако има научни ръководители, които искат да се преразкаже тяхната книга - докладвайте ги и да ги уволнят или накажат....

То, между другото, ако темата беше "Искам да купя 10 г наркотик", щеше да е точно толкова предпоставка за законово нарушение. Само че това се нарича плагиатство. В нормалните държави и университети за такова нещо изключват без право да учиш в това заведение отново. Ако случаят е по-тежък може да се търси и съдебна отговорност...

Ева в асансьора живее в държава, в която горните правила се спазват...

# 54
Аз не искам да се впускам в подобни спорове като тези по-горе... Мързи ме, пък и съм изморена. Изморена съм от писане на дипломна работа. До преди 3 седмици нямах и заглавие. Сега работата ми е почти към края си, макар и без ръководител, но това е друг въпрос... Не е толкова трудно, колкото човек си мисли. Ако можех и аз да си го позволя, сигурно и аз щях да си купя, за да спестя време и нерви, знам ли... А ако ми трябваха пари, можеше и да я продам.... newsm78 Но като се замисля, моята май няма кой да ми я напише - невольо, невольоо... Сигурна съм, че авторката на темата не е глупаво момиче и може и сама Simple Smile Успех!

# 55
Ама отворете си тема за жълтите вестници и твърдото и мекото, бе. Не виждам какъв вие  проблема. ето заради такива като вас гърми сървъра, само спамвате наляво и надясно.
Аз по същество, Горгонке, по същество.
НЯколко пъти питам, ама айде и тебе-ще отидеш ли да те оперира лекар, вземал дипломата си с шашмалогия?

# 56
  • Sofia
НЯколко пъти питам, ама айде и тебе-ще отидеш ли да те оперира лекар, вземал дипломата си с шашмалогия?
Ти как рабираш първо ми отговори кой лекар си е взел допломата без шашмалогия? Изпитваш ли го?

# 57
Горгона Медуза, Eва пише каквото си иска, защото това е ф-о-р-у-м, ок?

В случая - възмущението си от това докъде е стигнала образуватилнътъ ни системъ, щом съвсем явно, легално и нагло се търсят начини да се вземе диплома за висше образование по втория начин. Не ме карай да ровя в постовете ти - все ще намеря момент, в който си се жалвала от управници, корумпирани чиновници, полицаи или лекари ... Ами, хак да ти е - не може да искаш да живееш в страна без корупция, манипулации и рушвети, а ти самата да подстрекаваш към същото.

За по-малко заети ли ни взимате, нас, хората, които са се дипломирали сами? Или за по-големи будали? Грешиш.

get real, напълно съгласна съм с теб.

# 58
Ти как рабираш първо ми отговори кой лекар си е взел допломата без шашмалогия? Изпитваш ли го?

Що, ти лягаш да те реже и се молиш да се събудиш ли? Аз проучвам лекарите си, да.

# 59
Съжалявам за грешката, но позицията ми остава същата.

Общи условия

Активация на акаунт