Споделете 123

• 23 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Бе ква психология ви гони?...Тя е за възрастни екземпляри с объркана душевност, подсъзнание и сексуалност. Децата си отварят устата на стоматолог с шамари, не с приказки!  Peace

# 631
Ти как си със зъбите?
Щото, ако са те шамарили преди зъболекар, вероятно сега са много зле  Mr. Green

# 632
Аха, и като ги ошамариш, след 15 години тръгват по психолози

# 633
Аха, и като ги ошамариш, след 15 години тръгват по психолози

Joy

# 634
Тъй, де, Андж. Травми в детството, ала-бала.  Thinking

# 635
Да, де Simple Smile Стана ми весело от попадението ти.

Eo, виж това: " 1 октомври е Световен ден на вегетарианството, учреден през 1977 г. с решение на световния конгрес на вегетарианците във Великобритания, по инициатива на Северноамериканската организация на вегетарианците."

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 16:40 от Анджелина

# 636
Ти как си със зъбите?
Щото, ако са те шамарили преди зъболекар, вероятно сега са много зле  Mr. Green

Никога не са ме шамарили като дете и го отчитам като груба грешка, която следва да бъде поправена в идущите след мен поколения...белким от тях излезе нещо....а със зъбите как съм....ами всичко е металокерамика...много болеше, ама сега съм като Брад Пит  Crazy

# 637
Стига, де,Селтакис, не боли чак толкова пиленето на зъби...Пък и упойки има всякакви...
 Уф, мъжете изкекавяват ли?

# 638
Значи си с проблемни зъби, Сел, ок.
А пък нали сега жена ти те бие, значи равновесието е възстановено  Laughing

# 639
  • о`майна лунна нощ е
Мишоне, не искам да те плаша, но следващата стъпка е правене на зъби под пълна упойка. Моя близка приятелка е зъболекар. Е, и тя не успя да отвори устата на 4-годишната си дъщеря и я заведе на лекар по дентална медицина /както се казва по модерно/ и срещу сумата от 1200 лв. направиха на дребното 7 зъба едновременно.

За мой късмет Атанас умира да ходи на зъболекар. Голям кеф му е да зяпа и после да си тръгне нашарен до врата с печати със зъбчета.

Селтак, а като минеш покрай метален детектор, писка ли?  Mr. Green

# 640
Ха, шамарите не помагат. Аз съм обикаляла и двете смени на стоматологичния център в III градска и с баща ми, и с майка ми. Ни шамари, ни приказки помогнаха. Накрая шефката на отделението ме прие и с измама и метален пръст ми отвориха устата. И добре направиха, че имах гангрена  Laughing

# 641
  • под дъгата
Не, просто болката при мъжете е по-осезаема и сломяваща, ако мога така по-деликатно да се изразя.
След изказване на училищния зъболекар:"А, бе, момиче, знаеш ли как щях да ти продупча устата с машинката", имам и досега трудно контролируем страх от посещение при стоматолог, да не говорим за усещанията, които предизвиква у мен звука от т. нар. машинка.

# 642
След брекетите и ежеседмичното висене по 1 час на зъболекарски стол, никакъв страх нямам от зъболекари.
Сигурно съм една от малкото българки, която ходи на профилактичен зъболекарски преглед  Mr. Green
Обаче по други доктори мразя  Blush. Трябва да съм на път съвсем да умра, за да ме склонят да ида  Rolling Eyes

# 643
Стига, де,Селтакис, не боли чак толкова пиленето на зъби...Пък и упойки има всякакви...

Олимпия, не искам да се хваля, но съм корав мъжага. Не ме е страх от болката и не пищя на зъболекарския стол. И да, упойки има всякакви, обаче така трябваше да се пилят зъбите, че го отнесе и венеца, а за там упойка нямаше. Всичко беше в кръв....просто красота. Съжалявам само, че не се снимах усмихнат, без зъби, с уста пълна с кръв. Щях да си сложа снимката за аватар и да разбия Марадона на всички номинации.

# 644
Хич не ме е страх от зъболекар, децата също. Но за по-сигурно при преглед първо сяда голямия, после малкия.
И друг важен фактор са страхотните ни зъболекарки - на нас, големите и детската, няма как да те е страх при тях.

Общи условия

Активация на акаунт