''Парфюмни размисли и страсти'' 46

• 34 133
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, чета ви с интерес, определено ми е интересно как коментирате парфюмите   bouquet
Изпаднала съм в чуденка, дали да си купя от моите предпочитани, или да пробвам нещо ново - моите фаворити са DKNY Be Delicious, NINA RICCI Premier Jour, KENZO L´Eau par Kenzo , LANVIN Eclat D´Arpege, BVLGARI Omnia Amethyste... Можете ли да ми препоръчате нещо в тоя дух да пробвам?

Здравей Емма Simple Smile, от изборът ти става ясно, че харесваш нежни и романтични аромати Simple Smile. Това не е точно по моята част и бих те посъветвала да кривнеш от пътя и да пробваш друг тип аромати, но все пак - Пасинджър на Дюпон е нежен за мен, пробвай новото Фере - In the mood for love, Промес и Ноа на Кашарел - може би ги познаваш, Екстраваганс на Живанши, новия Хипноуз Сенсис на Ланком, както и O Oui!, пак на същата марка Simple Smile Peace

да, новото Булгари също Simple Smile

# 571
аз се озадачих, на мен са ми много разностранни  newsm78
Ами, разностранни! Всичките са общо взето нежни, цветни аромати.
В този дух всички "Ябълки" на Нина Ричи; Max Mara Silk Touch, Le Parfum, Gold Touch; Bright Crystal Versace; With Love by Hilary Duff; Daisy  и още много, много аромати!

# 572
DKNY Be Delicious ми е сладък, NINA RICCI Premier Jour - смятам за по-тежичък и класически от другите с нищо сладко, KENZO L´Eau par Kenzo и LANVIN Eclat D´Arpege не ги познавам, BVLGARI Omnia Amethyste - за мен няма нииищо общо с останалите  newsm78 това по мое усещане  Peace

# 573
Даа, Бижу  - Силк Тъч, Ле парфюм на Нина Ричи, Брайт Кристал са много добри предложения Peace

момичето харесва нежни, цветни аромати Simple Smile Love in Paris, Addict 2 също може да ти допаднат

аз имам предвид този Би Дилишъс Peace, той никак не е сладък за мен

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 14:10 от Tess d`Urberville

# 574
 Embarassed аз имах точно него, на мен ми беше пък сладък (ставаше ми лошо от него особено в по-топлите дни; странно при положение че се къпя с адикт и не ми е прекален откъм сладост  newsm78 )

нежните и цветните не са ми в компетенцията, признавам  Blush; ако може само да предложа City Glam - на емпорио   Rolling Eyes

# 575
ами......усет, какво да кажа - за мен е една свежа зелена ябълка с щипка цитруси, възприятията ми за ''сладко'' са съвсем различни Peace

# 576
не знам на мен ми идваше една тежка сладост, ама не като на ванилията ами друга някакси, не мога да опиша  Confused

Бейби Дол сладък ли ти е?

# 577
Сладичък ми е Бейби Дол, но не ми е върха на скалата определено, щом за теб Би дилишъс е сладък, значи е така - нито ти можеш да подушиш с моя нос, нито аз с твоя Grinning

# 578
Ъъъ, и на мен не ми е сладка тази Зелена ябълка Blush шъ мъ извините. Тя е цветно-плодова и много приятна. Но е за млади жени по моя преценка. Love in Paris не е толкова лек, да го има предвид.

# 579
  • In The Middle Of Nowhere
Бейби дол на мен ми е натрапчиво розов  ooooh!
Be и red delicious са ми ужасно краставични, най-малко сладки  Confused

# 580
 Laughing е явно носът ми се разминава с всеобщото схващане  Mr. Green Hug

вижте какво странно нещо намерих

е това как ли мирише, супер ми е любопитно  Crazy
http://www.fragrantica.com/perfume/Michel-Klein/Comedie-Michel-Klein-3043.html

# 581
Предвид името, вероятно мирише смешно! Laughing Като моята целина. Joy

# 582
Предвид името, вероятно мирише смешно! Laughing Като моята целина. Joy

определено така и изглежда  hahaha
представям си го много плодово и слааадко слааадкоооо  Sick

# 583
и това звучи супер свежарско: (ама шишенцата са много яки  Mr. Green )

# 584
Благодаря на всички ви за предложенията  Hug Различни са мненията за един и същ парфюм, и е нормално, вкусове разни, на кожата на всеки се усеща по различен начин. Набелязах си някои които да "подуша".
Сигурно има и такива на които Еуфорията на СК се харесва, е, няколко пъти "се опитвах" да я възприема, не е мой тип. По същия начин и делишъса - на мен не ми е нито сладък, нито тежък...харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт