През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 853
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Днес има толкова много рожденнички - честито на всички и нека мечтите се сбъднат!
Мейз, Прити, СнежанаГ    bouquet
Ще ходим и на рожден ден на едни дълго чакани близнаци, много се радвам за всички  Hug

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИТИ   bouquet  МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАЙКА  Hug
Светле, понеже не наддава добре, ми препоръчват да започна захранването, та можело да й дойде апетита  Rolling Eyes

# 107
  • Варна
Честити рождени дни на Прити, Мейз и СнежанаГ! Много любов, щастие и сбъднати мечти ви желая, момичета!   bdbaloni

# 108
Благодаря за честитките, момичета Hug Heart Eyes

Честито и на Мейз и СнежанаГ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Охооо много рожденяци.Честит рожден ден на всички празнуващи,пожелавам ви да бъдете много щастливи и обичани  bouquet

# 110
                  Честит рожден ден на  Прити, Мейз и Снежи!
  Момичета, желая ви преди всичко здраве, защото това е най-ценният дар!Любов и щастие!

# 111
  • Варна
Честит рожден ден на всички рожденици newsm59!
Pretty ти получи най-хубавия подарък за рождения си ден. Желая на теб и цялото ти семейство много здраве и щастие.

# 112
Честити да са ви дните рождени, Прити, Снежи и Мейз! С щастие и много усмивки да посрещате годините, които идват пред вас!   bouquet

Пък аз днес си пълня душата с половин година, откакто едно щастие с име Мария свети в живота ми!  Grinning Heart Eyes

# 113
  • Варна
Рони, честити ти 6 месеца щастие! Още много радостни мигове с твоята малка Мария!   bouquet

Научихте новината,  че и mnbvcx има син, нали? Simple Smile

# 114
Мдааа, искам да поздравя мишелинче Мария за юбилея и да поръчам на майка й и татко й да я слушат, защото нямат друг избор, та поне доброволно да е!

Честит рожден ден на всички празнуващи...

# 115
  • София
Честит рожден ден , Лили!Желая ти много здраве,щастие,любов и късмет!Много прекрасни и незабравими мигове с прекрасната ти Деничка!

# 116
Лили, честит рожден ден! Здраве и много щастие да пълнят живота ти!   bouquet
Целувки на Деничка!

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 09:44 от рони

# 117
Лили, честит рожден ден! Здраве, щастие и любов   bouquet
Честито на всички, които пропуснах   bouquet
рончо, пусни малко снимки на кюфтенцето  Wink Как бързо стана на 6 месеца. Дано болното детенце се оправи  Praynig Нека Господ да е с нея и семейството.
Светле, аз съм убедена, че ще организираш страхотен рожден ден  Heart Eyes Чакаме отзиви и снимки.
Рени и на вас хубав празник   bouquet
Отново натоварена седмица беше за мен Tired Целия месец ми е....  гаден... Едни тежки мисли са ме налегнали...
Прегръщам ви всички, обичам ви и ми липсвате  Hug

# 118
  • София
Честит рожден ден Вики!Честит рожден ден Мирко!Да сте здрави и много щастливи дечица!Много успехи в училище ,много приятелчета и весели игри!Весел празник ,сладури!

Светле,Рени - честит празник,да са ви живи и здрави бандитите! Hug  bouquet

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МИРКО
Светле,Рени - честит празник  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт