През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 858
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на Зори и Исе за милите пожелания  Hug!Току що завърши първата част от рождения ден. Беше пълна лудница играха, бягаха ,че накрая се и сбиха. Сега ме чака подготовка за вечерта.Черпя за здравето на Мирко:

Честит рожден и  на Вики!Желая ти да си здрав и ученолюбив!

Светле честит празник и на теб!
  Честит рожден ден Лили !Здраве ,щастие и любов да съпътстват живота ти !!-

# 121
Ох много съм тъпичка  Embarassed
Честит рожден ден на Мирко и на Вики! Да растат здрави и щастливи! Да правят много бели, да са късметлии и винаги усмихнати!   bouquet
Честит празник, Светле и Ренка! Да са ви живи и здрави и да ви радват.  Hug  bouquet

# 122
  • Варна
Честит рожден ден на Вики и Мирко! Да растат здрави и усмихнати!
Лили честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти много здраве и щастие.

# 123
Рени честит рожден ден на порасналото ти момче Мирко  party023
за следващия му рожден ден може да му подариш и братче или сестричка  Wink
Честит рожден ден и на Вики  Gift
много рожденяци бре  ura

# 124
  • Варна
Честити рождени дни на порасналите момчета Вики и Мирко! Още много бели да направят, много уроци да научат, много приятели да съберат и въобще да имат едно прекрасно детство!   bdbaloni

Честит рожден ден и на Лили!
  bouquet

Днес целия ден го изкарахме по гостита и разходки, та чак сега се прибираме, ама нали есента щяла да идва, да изпратим циганското лято подобаващо.  Mr. Green

# 125
Срам, срам, сраааам.  Embarassed Embarassed Embarassed
Вики, честит рожден ден, юнако готин! Пожелавам ти прекрасни неща, прекрасни приятелки и някоя от тях да е прекрасна снаха на твоята прекрасна мама Светле!  Grinning Heart Eyes
Мирко, честит рожден ден и на теб! Ренче, честит празник!   bouquet

# 126
Честит празник на Вики и Мирко!Да растат здрави,красиви и много щастливи!Да дават много поводи за щастие и гордост на мама Светли и мама Рени!

п.п.Честит Рожден ден и на Аничка!Миличка,пожелавам ти много здраве,защото щастието  дойде при теб с малкото Ани!Нека малката принцеса ти дарява всичко онова,за което винаги сме мечтали!Бъди усмихната и лъчезарна,мила моя!

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 21:05 от ksd_g

# 127
Светле, Рени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналите ви момчета! Да са живи и здрави, да ви радват и обичат и най-работните и послушни снахи да ви доведат!
Поздравявам всички мами с новоизлюпените бебочета и рождениците, които съм изпуснала    bouquet

Аз ви благодаря за хубавите пожелания и да почерпя

Малко сме го закъсали със здравето и времето, но обещавам скоро да намина и да се разпиша.  Hug Hug Hug

# 128
  • на дъното
Честит Рожден Ден на всички!Здраве и щастие от мен  bouquet
Честито на всички мами с бебоци в ръце. Да са ви много здрави  bouquet

# 129
ЧЕСТИТО НА БАТКО ВИКИ И НА МИРКО! ДА РАДВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРЕКРАСНИТЕ СИ МАЙКИ-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС РЕНИ И СВЕТЛЕ!  costumed034

ЧЕСТИТО и на милите ни рожденички, виждам че само за два дни съм пропуснала толкова поводи за празници, пожелавам на всички ви радостти многобройни!  bouquet  bouquet  bouquet

И не само снимки на прекрасна Мария, ами и на много още дечица ми се гледат-Меченцето сладко, Вики за последно й гледах снимки от сватбата с "мадамските сандали"(ако не ме лъже паметта) и колко още хайде не се спотавайте Crossing Arms
Надявам се всички болни да са по-добре вече, крайно време е да се оправяте Naughty Вкъщи мъжът ми е болен, но е настинка, не е вирус, иначе щях да го пратя в карантина при свекито Mr. Green
Май прочетох, че си имаме още едно бебче Party

# 130
Eхооооооооо,домъчня ли ви за мен  Mr. Green
Няма да честитя празниците,оито съм пропуснала,че да не забравя някой,прегръщам ви всички  Hug
Ритко,леле това се казва новина.Много ме зарадва.Стискам палци през май да си още по-щастлива от сега  Heart Eyes Hug Hug Hug
Ние сме добре.Растем и дивеем с пълна сила.Отглеждам си един малък инат със собствено мненеие и неподлежащо на никакъв контрол  Mr. Green.Бърбори постоянно и както се досещате е всезнайко по всички въпроси.
Вече от доста време махнахме памперса и съм много доволна.Е има и някой пропуск,но като цяло си казва.
Аз от 13 другия месец се връщам на работа.не знам как ще се раделим,но пък мисля,че и на двама ни ще се отрази добре да сме по няколко часа на ден далеч един от друг.До ясла така и не се вредихме и затова,ще се гледат двамата с татко ме,добре че той сам си е шеф,че иначе не знам как щяхме да го организираме.
За сега това от нас.
Много ви гушкам и се радвам за всяка една от вас. Heart Eyes Hug

# 131

Честито на всички именници!Да сте живи и здрави и да си носите името с гордост!

# 132

Да почерпя за голямото ми момче.

А сега да честитя на всички пропуснатите празници с пожелания най-вече за много здраве. Всичко останало се нарежда от самосебе си.  Hug  Hug  Hug

# 133
Anichka, да ти е живо и здраво момчето! Много щастие и късмет му пожелавам!   bouquet

# 134
ЕХО, къде сте? Темата е зациклила тези дни. Аз влязох да гледам снимки на рожденници...... и нищо, никакви ви няма Naughty
Да се оплача Цвете е с много силна хрема Tired За първи път ми се разболява и ми е повече от гадно. Как се мъчи горкото, толкова тежко диша. Поне Т няма. Утре ще я водя пак при едната й педиатърка.
Аничка, честит празник! Само поводи за радост да ви дава юнака!

Общи условия

Активация на акаунт