През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 859
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аничка,да ти е жив и здрав баткото!Много весели игри и успехи в училище!

Тале,да се оправя бързо сладурката!

# 136
Аничка, да ви е жив и здрав баткото и много да ви радва. А на него пожелавам щастливо детство и отлични оценки в училище

Аз да ви се похваля, вчера бяхме във Варна на контролен преглед, операцията на Шошко е успешна, слъзния му канал е отпушен, то се виждаше де, ама аз не бях съвсем спокойна до вчера.
Бени, беше ни домъчняло за вас, да нагушкаш о да нацелуваш малчо.
Хубава вечер на всички

# 137
           Аничка, честит ти рожденник !Да ти е жив и здрав  и много радост да ти носи!

Нефертити
, много се радвам за Шоши.Дано това е последното Ви ходене до Варна.

# 138
Благодаря ви девойки за пожеланията. Пораснало е момчето. Старае се да ни радва, кога успешно, кога не чак толкова Simple Smile

# 139
  • Варна
Наминавам да помоля за стиснати палци за мен този уикенд. Много се вълнувам, макар че, както казва съпругът ми - нищо не ми зависи от провеждането на конференцията. Все пак е нещо, което правя в памет на сина ми и в полза на живите, които макар че понякога ме изоставят във важни моменти, все пак имат нужда от подкрепа.

Тази сутрин просълзих екипа на сутрешното предаване на Варна ТВ, дано повече хора реагират така положително. Стискайте ми палци за успех, моля ви, притеснено ми е!

Браво на хубавия Шошко, че всичко е наред със слъзното каналче. Нефи - вече да идвате във Варна само на гости и на разходка!

# 140
Лили, от мен имаш едни силно стиснати  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Браво за успешната операция на Шошко!

# 141
Честит рожден ден на Пепиньо! Жив и здрав да е и много да го слушат/е!  Heart Eyes
Аничка, как върви училището за някой, който беше във втори клас още преди да е станал ученик?  Grinning Hug
Лилибонче, ще бъде успешна тази конференция, но ти стискам и палци!  fingerscrossed fingerscrossed Толкова несериозен ли се оказа ортака? Защо някои (май доста всъщност) хора са много силни в приказките и после ...  Tired
Нефче, радвам се, че проблемът при Шош е решен .  Grinning Сега ходенията до Варна да само за развлечения и за приятни дела.  Hug
Берни, радвам се че намина! Дано Марти се адаптира с работеща мама, която няма да е около него нон-стоп.  Hug

Аз си имам една четиризъбла, която не ще да яде пюрета. Погнунливо тресе глава от ябълков сок. Май баща й ще си я захранва с месо.   chef

# 142
Лили и от мен едни силно стиснати палци ,радвам се за Шишко. Сладурани как е малкия Никола,пиши ни . Hug Hug Hug честито на рождениците ,да ви растат живи и здрави .

# 143
  • София
Лилибон, моля те пиши ми на ЛС - повече информация за тази конференция - да се включим, ако мога в отразяването с някоя новина.

# 144
  • София
Лилибонче,стискам палци всичко да мине по план! Hug
Бени,минавай по-честичко,че ни липсвате и снимки на Марти не сме гледали напоследък. Heart Eyes
Нефче,радвам се,че Шошко е добре! Heart Eyes

Ронка,ще прояде момата няма къде да ходи.Жоро винаги е ххапвал много добри количества,но яденето му е придружено с цяла програма забавления - баща му вече не може да измисли нови,то не са песни,то не са хора,театър с играчки и т.н.Много рядко ядем без програми,но пък иначе порциите са стабилни.
Сок Жоро никога не е пил - не го обича и това си е.Аз предложих чак на 13м. де ,но така и не го заобича.Ма и за какво му е ,като яде плодове детето.

Днес милото ми така плака на яслата,до сега все примрънкваше сутрин ,но такова чудо не е било.Като се вкопчи в мен,не може да го вземе лелята.Оттам и аз като надух гайдата и двамата ред сълзи ред сополи... Cry
След малко отивам да си го взимам,дано не е плакал много после.

За Исето и Хриси се сетих,дано е ок малчо и си изкарват добре .

# 145
  • Варна
Аничка да ти е живо и здраво порастналото момче.
Lilibon и от мен имаш стиснати палци за конференцията.  fingerscrossed.

# 146
Аничка честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав и много да слушка. Hug
Лилибон и от мен стиснати палци.
Рони ама вие направо си ни настигнате та сигурно и ще подминете с тея зъби. Mr. Green Ние сме с 5 а сме вече на годинка.

# 147
Лилибон  Hug Hug Hug утре всичко ще мине идеално.

# 148
Лилибон Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed и от мен.

# 149
Лилибонче, всичко ще е наред! Стискаме задружно палци от тук.
Често си мисля за теб и всеки ден си гледам мечката-магнит на хладилника.
Надявам се скоро да се включа по-обстойно, много ме е яд, че пропускам празниците и хубавите ви моменти, но стигам само до четене.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт