През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 860
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Мерси момичета! Друго си е да знам, че някой ме подкрепя и ми стиска палци! 

Благодарение на Нана сме и в новините - http://varna.dir.bg/

# 151
Лилибонче, винаги ще бъдем с теб fingerscrossed!

# 152
  • София
http://varna.dir.bg/2009/10/16/news5232379.html

Ето това е новината

# 153
Искам да споделя с вас, случайно попаднах на ето тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436469.0
Стана ми криво, колко е лесно да се говори, без да се мисли...

# 154
Нефертити, видях я вчера тази тема .Отначало мислех да пиша ,но  след като прочетох един-два поста се отказах. Няма смисъл .........

# 155
Аничка, да ти е жив и здрав рожденика!  Hug
Лилибон, успех  Hug Стискам палци!
Бени   Hug Радвам се, че се появи.  Ще се нагласите към новия режим. Да на нацелуваш Марти белята  Heart Eyes
Зори, ще се оправят нещата с яслата. Много е трудно. Има един момент, в който става по лошо отколкото в самото начало. Просто осъзнават, че това ще им е ежедневието. Ти недей да ревеш, че така не му помагаш. Много е важно твоето отношение към всичко. Ако си позитивно настроена, всичко ще се нареди  Peace

# 156
Лилибонче, наминавам да те  Hug Hug Hug и да ти пожелая много сили и енергия през следващите 2 дни. Всичко ще бъде наред, сигурна съм. Нека късмета е с теб!  Hug

Все още съм само на четене и никакво време за писане, точим едни сополи от 10 дни /вече се оправя/, но е много неспокойна и дива. Изби 1 кътник, но целите й венци са като пресечен планински терен.

Лека вечер и  Hug

# 157
  • София
Привет и от мен с голямо закъснение да честитя рожденните дни на малчуганите ни. Светле, Аничка, Рени да са ви живи и здрави! Много да ви радват и да не ви създават тревоги.  bouquet  bouquet  bouquet

Лилибонче, имаш и от мен приятелска прегръдка. Hug

Въпреки че не съм писала, съм ви мислила и чела.
 Heart Eyes Обичам ви и няма да ви забравя Heart Eyes

# 158
  • на дъното
Nefertity Много точно си го написала в темата която за някой е просто чесане на пръстите по клавиатурата.Аз отдаван не обръщам внимание на подобни теми, човек който не е преживял това което ние сме преживели едва ли ще знае какво е чувството и дано не им се налага.
Прегърни Шошко от нас с Дени  Hug

# 159
Добро утро на всички и хубава седмица.
Аз се надявам времето да се оправи, че моето дете е свикнало да прекарва по-много време навън, а миналата седмица почти не е излизал.

# 160
Добро утро и от нас,
ние се завърнахме вчера,но не можах да смогна да пиша Laughing
Изкарахме много добре,Хриси се чувстваше чудесно-по цял ден игра,ляга когато иска,става когато иска...............абе живот си живееше маминия Mr. Green
Съвсем забрави за градината.............,вчера  като му припомних,че от понеделник е на детска,той ей  Shocked ги укокори,обръща се и казва;
Ама мамоооооооооо аз съм борен Crazy(демек болен) и няма да хода на градина ooooh! Joy Joy Joy
Та ще видим днес как ще е,дано не плаче много

На всички пожелавам хубава седмица Hug Heart Eyes

# 161
Лелеее голям рев беше тази сутрин,милото така плака,че направо ми се скъса сърцето Tired
И като ми вика-мамоооооооо,много те обичам
Ужассссссссс,много ми е мъчно Cry Cry Cry

# 162
  • Варна
Исе, съжалявам за изплаканите сълзи сутринта. Ти се тревожиш той като е болен, ама за него май това е сигурен начин да те държи в къщи. Още явно е твърде малък, за да се радва на другите деца в градината.

Нашата конференция мина добре,  без сериозни проблеми, участниците казаха, че са доволни, така че аз също съм доволна. Мерси за стиснатите палци и подкрепата! Варненските телевизии излъчиха репортаж, така че постигнахме и някакво разпространение на информацията по медиите.

Сега остава да релаксирам и да си гледам другата работа.

Хубава седмица на всички, в която да има добри новини!

# 163
 Hug за всички
чета ви, следя ви, ама съм в "непишещ период"

Лилибонче, и тук -  Hug , другото го знаеш

Зори, Исе, представям си как се чувстват майчините ви сърца пред вратата на детската градина.  Cry И аз като Зори на времето плаках наедно с Вики.

Аничка, Рени, с голямо закъснение, за което оправдание нямам - да са ви живи и здрави рождениците. Само здраве и щастие да ги съпътстват в живота им.

Нефче, радвам се, че сте добре с Шошко. Започнах да чета темата, към която си дала линк.

Аги, как е Лъчи? Нацелуфани го от леля му Светланова. Heart Eyes

Рони, хич да не ти пука за пюретата. Дарето в общи линии точно пюрирани храни не обича. Предпочита да има парченца или да е нещо,което се държи в ръка. Щом си имате четири зъба, значи е време за пържоли. Mr. Green

Ритко, я бързо мини за отчет. Hug Как е Лорина-бърборина?

Берни, липсваш ни. Hug

П.С. Много ви благодаря за хубавите пожелания за празника на Вики. Мина прекрасно. Само дето на мен ми трябваше седмица да се възстановя физически. Бъдещата ми снаха ми поднесе букет - огромен и избран лично от нея. Рони, ти я знаеш - Павлинка.

# 164
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug, прегръдки на всички, чиито поводи съм изпуснала  Hug.
С мъжа ми бяхме 3-4 дена в Елена, успях да се откъсна малко и да си почина и днес с нежелание пак на работа. В сряда се видяхме с Мърморанка и с бебе Божидара, което няма гривнички  Mr. Green  Wink, но за сметка на това е голяма сладурана. Посетих и още една ендокриноложка тук във Варна и се затвърди мнението, че докато хормоните на щитовидната ми жлеза са в норма не трябва да се тревожа. Иска ми се и консултация с д-р Тодорова да направя, но все още не съм звъняла и незнам дали ще стане така по телефона.
Приятна седмица  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт