През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 861
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте милички,
аз се изгубих от доста време и се чувствам малко виновна пред вас сестрите по съдба,
но си имам сериозно оправдание - понесена съм от крилете на щастието и немага да достигна до темичката.
Имах две дечица и разбрах какво е майка, но вече разбрах какво е истинска щастлива майка.
Имам чувството, че такава любов не съм изпитвала никога, а радостта ми се лее като най-бързата река и за всичко това виновника е един - Антоан.

Моя Мечо пух е вече 8кг и 64см., смее се с глас, което чувам за първи път от мое детенце,
разхвърля играчки, говорим си на наш език пълен с любов, а като ми се усмихне сутрин след ставане, ставам пластелин.

И всяка нощ тихичко прошепвам Благодаря ти Господи, че ме дари с това щастие!

Радвам се че всички сте добре и с дечицата ви също всичко е наред
вече ще е студено и повече време ще имам за вас, иначе живеехме в парка
и имах време само да погледна отчетната ни.

Лилибонче,  Hug Hug Hug
и всички много ви  Hug Hug и  Heart Eyes

# 166
Ани,добре дошли след дълго отсъствие.Ама как само си го написала-разплака ме!Целувки на Антоан Hug Hug Hug Hug

# 167
  • София
Лилибонче,радвам се че си доволна от конференцията! Hug
Фивка,браво на вас за почивката,сега с нови сили продължавате напред! Heart Eyes
anelia_zlatanova ,беше ми адски приятрно и зареждащо да прочета прекрасният ти пост,толкова щастие лъха от него - нека сте така винаги! Hug

Исе,много е гадна таз сутрешна раздяла ,направо и на мен ми се къса сърцето.

Жори още плаче ,като види яслата и се започва - "мама ,тате дойде вземе" и като го взимаме е задължително да "носи боня"(много обича едни желирани бонбони и му нося по една за след яслата).Лелите казват,че после се заигравал и не плачел,само понякога примрънквал ,но според тях се адаптира добре.Много са доволни,че яде там от първият ден без проблеми и го похвалиха,че е много добро дете(викам си ,сигурно за друг ми говорят   Laughing,защото в нас яде с програма и ушите са му вечно запушени).

Ритка,бързо да идваш на отчет,че искаме инфо за една красавица и за едно коремче! Heart Eyes

Светле,ти май си мислиш да минеш само с разкази,аааа да ги нямаме тези - тълен снимков отчет от РД искам! Hug

# 168
Ето малко снимки от рожденият ден на Миро :
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1586/573933701172862250712560 … VMw0ItieuYxwr.JPG">photo</a>
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2568/849807998251244211256030 … WMM6kXSgneq3n.JPG">photo</a>
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2689/110359655618267064611256 … XZF7ll0MQXaSC.JPG">photo</a>

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 12:20 от reni _805

# 169
  • Варна
Най-сетне дойде една дългоочаквана хубава новина - temir днес е родила момченце Виктор!

Да е жив и здрав малкия 3.750-килограмов юнак, да расте умен, красив, талантлив, да му е дълъг и успешен пътят в живота!

# 170
  • Варна
Честита Сбъдната Мечта temir !  ylinfant

Да е жив и здрав, много весел и щастлив малкия Виктор!
Много радост и късмет на цялото семейство!

# 171
Наистина чудесна новина!
      Честит ти син  temir!Пожелавам на Вики да расте здрав и силен момък! Бъдете щастливи !

А името  е едно от любимите ми. Много е хубаво!Бързо възстановяване и те очакваме отново сред нас!

# 172
Чудех се аз за кое другарче тръпнеш от сутринта, Лилибонче  Hug.
Прекрасна новина си ни донесла! Да е жив, здрав и невероятно успешен и щастлив в живота си малкият Виктор! Темир, честита радост!    bouquet

# 173
Темир,честита сбъдната мечта!

# 174
  • Варна
temir, честито ти синьо вързопче Виктор!   bouquet

Да ви е жив и здрав и да се радва на безгрижно детство. Желая ви хиляди щастливи моменти заедно !
На теб бързо възстановяване!  Hug

# 175
Да е жив, здрав и благословен малкият Виктор
-Честито щастие Темир

# 176
# 177
Ох, Исе Сандански ми е слабост.... Страшно харесвам този град. Ходили сте и до резиденцията на Т. Живков.

# 178
  • Варна
Най-сетне дойде една дългоочаквана хубава новина - temir днес е родила момченце Виктор!

Прекрасна новина, изненадана съм много приятно  Heart Eyes

temir честит син Виктор! Нека да расте здрав и силен и да върне щастието и слънчевите дни в живота ти!

# 179
Добро утро
Ренка,наистина е много хубав град Сандански,а резиденцията.................абе знаел е къде да ходи Т.Живков Mr. Green(разкошно място)
А на вашият купон е било много весело,Мирко е сладур голям Laughing

Зори,голям рев е всеки ден.Започва се в 7ч. ooooh! и не спира до градината Sad,но и Хриси като Жоро после се успокоява и няма проблеми.
Само дано не боледуват много Praynig,по този повод се сетих да ви кажа,че започнах да му давам витамините на Вижън,та да видим.

anelia_zlatanova,толкова щастие лъха от поста ти,дано да е все така Hug

Лек ден на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт