През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 862
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Честито на Temir! Да еу жив и здрав Виктор и много да ги радва!
Много хубави снимки  рождения ден. На Исето не ги видях, защото нямам регистрация във Facebook.
Хубав ден на всички!

# 181
И аз нямам регистрация в Фейсбук и немога да видя снимките от Сандански Rolling Eyes Иначе видях снимките от Рени-чудна торта, абе весело е било личи си.
Анелия все едно си написала мислите ми. Няма такова щастие, да гледаш детето си как расте, първи звуци, първа усмивка, първо зъбче.....повече от прекрасно е Heart Eyes

# 182
Добре дошъл на белия свят на Вики! Със здраве, дълголетие, много щастие и любов около себе си да е орисан.

Темир, честито, майче! Бързо възстановяване ти желая!  bouquet

Анелия,   развълнува ни всички ти: hug:

# 183
Честито на temir за сбъднатото щастие!

И искам да ви разкажа какво ни се случи днес в парка.
Стоим си ние, аз права и държа Тони на ръце и около нас дойде да играе една много красива пеперуда.Дойде завърти се литне по-нависоко и пак се върти около нас.На глас заговорих на Тони, че това може да е някой от батковците му и пеперудата дойде и кацна на главичката на Тони.
Аз изтръпнах цялата, другите майчета се стъписаха и след малко пеперудата отиде нанякъде и дойде с още една абсолютно същата и дълго време се въртяха около нас.
Незнам защо, но тази гледка не ми излиза от главата и си размишлявам -Възможно ли е наистина да са били те?

# 184
Не знам , но настръхнах.

Анджела ми е свидетел, тъй като съм й разказвала -аз имам подобно преживяване с гугутки.  Някой път ще разкажа за това.

# 185
 Аз пък имам с катеричка.............

# 186
Айде да ви помрънкам. Моите двама герои май се разболяват. Вики е със зачервено гърло, а Дарето кашля. Друго ме тормози сериозно. Вчера на Дарето сложиха ваксината на 13 месеца, той още сутринта покашля няколко пъти. Докторката ни го прегледа и каза, че е здрав. Сложиха ваксината. Ама явно е бил в процес на разболяване. А сега чета разни гадости ими се стяга душичката. Sad

# 187
  • Варна
Светле, миличка, тъй като си ни известна параноичка на тема здраве, да те успокоя - повечето деца за ден-два след ваксина имат някаква реакция. Колкото повече знае човек, толкова повече се плаши. Обаче Дарко не е кой да е, това е юнакът що бозал ... години, така че не се тревожи, има си детето имунитет, ще я пребори и ваксината и кашлицата!  Hug

Ани, и двата ти последни поста силно ме развълнуваха! Силни прегръдки за теб! Да, това може да са били Ради и Преси, а и да не са били, какво ни пречи да си го мислим, толкова красиво е било! На мен не ми се е случвало да имам чувството, че Криси идва при мен, може би защото вярвам, че не си е отивал въобще, но това са си лично моите вярвания.  Hug

А споделените ти емоции по повод майчинството с Тони ... толкова са силни, искрени и вълнуващи! Иска ми се и на мен да ми се случи същото ...

# 188
  • Варна
Аз имам едни такива мисли за съвпадения при нас  със съпруга ми за събития случващи се в определени месеци и една конкретна дата, но може и да си внушавам.

# 189
Анелия ами незнам, но ако това ти носи някаква утеха, умиление(защото на мен така ми се струва) защо пък да не е вярно. Аз например копнея да получа такъв знак, нещо подобно знам ли нещо, което да ми подскаже, че Боби си е с нас. Понякога чувствам присъствие, обаче е гадно едно такова настръхващо, кофти.
Светле, Цвете беше така с втория прием Пентаксим. Тогава й мина само с Панадол. Всеки вирус, даже и най-обикновена настинка има инкубационен период и не се забелязва от лекарите. Може и това да е, но по-скоро е реакция. В крайна сметка Дарето има добър имунитет и каквото и да е ще го пребори бързо. Цвете последната седмица беше с обилна хрема и зачервено гърло и се размина с капки и сиропче само без АБ, хем че тя няма чак такъв имунитет. Няма да се паникьосваш.

# 190
                                                        Честит празник на Мама Иги
-прегръщам те и те целувам
 Hug Hug Hug

# 191
  Честит рожден ден мама Иги !Желая ти здраве и нека зло да те забрави!

# 192
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА ИГИ

# 193
  • Варна
Честит празник и от мен на Мама Иги! Много щастие, късмет и любов!

# 194
  • София
Честит празник на мама Иги,много здраве и щастие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт