През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 864
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Благо не пише често. Днес е пуснал тема с молба за помощ за момченцето на негови близки. http://www.alex-bg.com/index.html

Светле, как е Дарко?  Hug

Така, като никой не е писал след мен - Ани, много се радвам че писа как сте с Тони! Звучиш вълшебно.  Hug А за пеперудената приказка - понякога и в случайността има много неслучайно ставащи неща. Да сте в тази градинка, с тези пеперудки, които да изберат Тони.

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 17:12 от рони

# 196
Благодаря милички за хубавите ви думи
пишех и в други теми, но толкова топлина, любов и уют
няма никъде.

ИГИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 197
Честит рожден ден на Иги.Нека само щастие от тук на татък.   bouquet

Анелия, наистина звучи като повече от съвпадение.Аз също като Талето , хем искам да ми се случи нещо подобно хем ми е малко плашещо.

Момичета преди 4 дни изминаха две години без моето малко ангелче , която така и не можа да поеме първата си глътка въздух. Cry ИСКАМ СИ ДЕТЕТО!!!Липсва ми, колкото и странно да звучи. Дори и баща и не я споменава вече.Все пак я е имало и винаги ще я има за мен.Обичам я и се надявам някой ден да се срещнем. Flowers Rose rose:
Умишлено не исках да пиша и да "мисля" точно на датата защото щях адски много да се депресирам а сега не мога да си го позволя тъй като имам за кого да живея и да се радвам най- вече.

Сори за черния пост но имах нужда. Tired

# 198
Лейди, разбира се, че си я искаш. Тя е и ще си остане завинаги тове детенце. Нейното място никой никога няма да заеме.  Винаги ще си ги искаме. Ще ни липсват.  Sad

Мамо Иги, макар и на патерица, приеми моите най-искрени пожелания по повод празника ти.    bouquet

Рони, ами кашлюка си - пие Стодал, радващото поне е, че няма Т . Вики обаче нещо се отпуска, а аз мислех, че оздравява.  Confused Аз все се надявам, че Цитросептът и тази година ще си свърше работата и ще изкарва вирусите много леко. Praynig

Изпратих смс за Алекс. Бог да бди над детенце и да му изпрати изцеление. Praynig

Я кажете някой зне ли защо ниско прикрепената плацента е проблем и налага секцио като дойде време за раждане? Това са казали на сестра ми. Confused

# 199
Честита сбъдната мечта на Темир!    bouquet
Честит рожден ден на мама Иги!   bouquet

Анелия, много ме развълнува разказът ти.  Hug Едновременно е и плашещо и някак много мило. Аз лично вярвам в прераждането и в "следващи срещи". Случило се е това, в което вярваш, НО каквото и да е, се надявам да си по-добре и по-спокойна след случката.

Аз ще се включа по-нататък за да ви разкажа нещо за нас, че сега ми е малко гадно. Дадоха ми набрани пресни гъби и си хапнах порядъчно, а сега ме обзе параноя Mr. Green

# 200
  • София
Светле,в коя седмица е систъра.При този вид плацента , маточна шийка е покрита отчасти или изцяло от нея. Ако е покрита изцяло,то трябва секцио задължително и доста лежане.В голяма част от случаите обаче,плацентата се вдига сама до 28г.с. и няма никакви проблеми.

# 201
Зоренце, във 22-ра или в 23-та. Докторът още от преди й казваше, че е ниско, ама предполагаше, че ще се вдигне. Впрочем племенникът ми е роден в 34-та седмица. Чудя се дали и тогава не е било така? И това да е била причината?

Лилинце, какви са гъбите - някои изобщо нямат отровен двойник. Ако можеш да качиш снимка - качи. Аз съм запалена гъбарка и уж ги познавам повечето от ядливите.

# 202
Добро утро,
ние прекарахме една малко гадна нощ,защото Хриси нощес повърна Confused Миличкият стана бял като платно,но след това се пооправи-дали е вирус.......... newsm78,няма Т,нито разстройство..............та ми е малко притеснено
Сложих му една свещичка Вомитусхил и с това се приключи засега Praynig

Светле бързо да оздравяват дечковците Hug

Лейди,много силно те Hug

# 203
  • Варна
Исе, пак ли сте с болести? Дано по-бързо се оправя малкия юнак!

Лейди, не ги забравяме, независимо дали са живели няколко месеца в нас или няколко десетки години извън нас. Hug

Светле, не може това да е причина за раждане в 34та седмица. Плацентата превия (ниско прикрепена плацента) реално запушва изхода на матката и трябва да излезе  първо тя, за да може бебето да мине след нея. Е, да, ама ако тръгне първо плацентата, това дете няма откъде да си набавя кислород. Затова правят секцио. Само че още е много рано, има време и да се вдигне. Кажи й вместо да се шашка, всеки ден да си я представя как се вдига. Кой знае, може пък и да помогне. Simple Smile Всичко ще е наред със сестричката ти и племенничето, по какъвто и начин да се наложи да се роди.  Hug

Днес баба ми има рожден ден. Милата, почина преди толкова много години. Като си помисля, че едва ли напоследък се сещам за нея повече от веднъж годишно... мисля си главно за живите. И може би така и трябва. На мъртвите не можем да помогнем с нищо, но за живите има какво да се направи. Все пак, колкото и рядко да се сещам за нея, тя беше част от живота ми и това не ми пречи да я обичам.

# 204
Добър ден,
тук цари голямо затишие Rolling Eyes
Хриси снощи пак повърна Sad,започна да клшля и аз днес реших да го водя на лекар-хванал е и от двата върлуващи вируса в момента.
Не стига,че макар и рядко повръща,ами и гърлото му е червено и то бая..................,започвам да се чудя как е възможно през една седмица да е болен.Струва ми се,че не е нормално..................... newsm78
Една моя приятелка започна работа в ясла и като ми каза,че родители си водят децата с антибиотика ми стана зле................,нямало кой да ги гледа,не можели да си взимат болнични ooooh!
Та си мисля дали и в нашата градина няма такива случаи

# 205
Исе, направо не знам вече какво да ти кажа. Оздравявайте. А това с децата, които водят с  АБ на ясла е масова практика.  ooooh!

Момичета, благодаря ви за информацията относно ниската плацента.  Hug

Виктор е  със  хрема, а Дарето още леко покашля, но мноого рядко. Обаче тук явно има епидемия от вирусни заболявания, защото масово децата са болни. Запобвам да чакам студа, че поне вирусите да изтребе малко.

Целувам ви!

# 206
  • Варна
Исе, не се учудвай, че ги водят с антибиотика. Понякога наистина не е възможно да се взимат често и по много болнични. Защо не се поинтересуваш малко от темата за ГНМ в алтернативния здравен подфорум? Може да ти дойдат някои интересни идеи, защо детето толкова често се разболява.

Светле, ти така и не разказа по-подробно за Форт-Боярския рожден ден на Вики. Ох, не ми се ще да идва студа, ама болестите, моля да си ходят, хич не са желани!

Днес нещо съм парцал и си прекарвам деня по гръб в леглото. Добре, че гладните хора в къщата могат да се нахранят и сами. Simple Smile

# 207
Добро утро,
Лилибонче Hug благодаря за инфото,ще взема наистина да се поинтересувам
Хриси вече е и с разтройство,нощес два пъти се буди,за да ака и сутринта пак два пъти ooooh!,дано успея да увладея положението Praynig

Честит празник на всички именници

# 208
  • София
Честито на всички именници и най-вече на сладък Шошко! Hug

Исе,дано се оправяте бързо,много е гаден този вирус.

# 209
  • Варна
Честит празник на всички именици! Да са живи и здрави!
Исе дано по-бързо оздравявате и прекъснете тази поредица от болести!

Общи условия

Активация на акаунт