През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 865
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • на дъното
Нефертити да са ти живи и здрави именниците с много щастие да те даряват

# 211

Да са живи и здрави и двамата именника в дома на Нефертити !Бъдете щастливи !

# 212
нефи ,да са ти живи и здрави мъжете в къщи .ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Hug Hug Hug

# 213
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !
Нефертити, много щастие ви желая, и мноооого да се слушкате  Hug

# 214
Да ви благодаря и тук и да ви кажа, че много искам всички, които сте преживяли загуба като моята, да имате щастието да изпитате чувството на върната надежда и радост. Не, че някога ще забравим Ясенчо, но щастието си струва усилията, а те не бяха хич малко в нашия случай. Сега вече сме си в къщи, аз се възстановявам, а Вики кротува.

# 215
Темир, добре завърнала се с малкото победителче Вики у дома!   bouquet
Честит имен ден на Митето на Неф!   bouquet Честит имен ден на големите Митковци, които са до нашите силни момичета!     bouquet

# 216
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!   bouquet

Светле, аз малко късно се включвам, но все пак да ти кажа, че и аз бях с Плацента Превия. Обикновено се вдига около 20 г.с., води до скъсяване на маточната шийка и да много често, да не кажа почти винаги правят секцио. Практически с такава плацента не може да се роди нормално.
Исе, хайде оздравявайте!
Темир, добре завърнала се вкъщи! Чувството на сбъдната мечта е прекрасно, нали!  bouquet

# 217
Честит имен ден на всички носещи името Димитър, да им е живо и здраво и много щастливо.
Всички важни мъже в живота ми носят името Димитър и малкото ми съкровище и любимия и татко /особено в такива дни много ми липсва/ Flowers Rose Flowers Rose

Благодаря ви за хубавите пожелания за моите Митковци.
Темир, добре завърнала се вкъщи! Вече само щастливи моменти да имате!
Исе,  Hug Hug Hug дано бързо да оздравее малчо, миличкия той.

# 218
Честит имен ден на всички Димитровци!    bouquet   bouquet   bouquet
Здравейте, мили мои,  аз малко се по загубих от виртуалното пространство Embarassed, но имам уважителна причина Мария
Цяло лято бяхме постоянно по разходки, то не че сега не ходим, но вече по-кратки. Мимето вече е доста послушна и кротичка, за разлика от предните месеци, когато успя да ни покаже лъвският си характер.  Simple Smile
Това е за сега от мен, вече ще наминавам по често.
 Hug Hug Hug на всички ви.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 00:09 от Krasuna

# 219
Леле колко сте сладки Красунче Heart Eyes
Мария е една малка прелест,а мама изглежда чудесно Hug Hug

Хриси е по-добре,от вчера на обяд не е акал(да не чуе Twisted Evil),но още кашля по малко.
Хубав ден Heart Eyes Hug

# 220
Красуна, страхотни сте Hug! Пу-пу на малката Мария!Голяма красавица!
Исе, какво става  с вас? Много боледувате .

# 221
  • Варна
Красунка, их, че сте хубави и двечките! Толкова радост излъчваш, това е чудесно! Хубаво да нацелуваш от мен пухкавите бузки на Мимето!  Heart Eyes

# 222
пу-пу-пу! Да я насерат гаргите Мария! Ужасно красива е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красунче, изглеждаш чудесно, а снимката си помислих, че е от някоя реклама. Отдавна не съм виждала толкова добра снимка!   bouquet Hug

# 223
Красуна, малката е приказна, а ти си една сияеща мама  Hug Hug Hug

# 224
  • Варна
Пу да не ви е уроки, голяма е сладурана.

Общи условия

Активация на акаунт