През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 841
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на порасналото Мишенце, да бъде винаги здрава и много щастлива, да има най-хубавото детство и само да радва мама и тате.
Лейди  Hug Hug Hug Честит ви първи рожден ден миличка.
Днес времето пак е лошо, а моето дете е свикнало да е навън ... оф искам да идва пролетта

# 241
Кога мина една година. Честит празник мила мамо.... Нека Мишето расте здрава, умна и чаровна и да не усещаш как минават годините и тя расте.

# 242
  • Бургас
Честит рожден ден на сладкото Мише  Hug
Нека винаги да бъде радост и светлина в живота ти, Лейди  Hug

# 243
                Честит рожден ден на малката-голяма  Михаела!
                    Да расте здрава, да радва много мама и тати !

Лейди ,честит празник и на теб!-
Светле ,радвам се за Вас !

# 244
Честит първи рожден ден Мише,бъди здрава, весела и игрива

Честит празник Лейди

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 13:40 от isepise

# 245
  • Варна
Лейди честита ти рожденичка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  newsm67

# 246
  • на дъното
ladybebi Честит ви празник!Да ви радва много малкото-голямо мишле така също да е много здрава Hug

# 247
Здравейте,
аз малко поизчезнах, но грижите по малката ме завъртяха с пълна сила - от 10-тия ден сме с колики и изпробвахме вече всичко на пазара + всички изпитани и не дотам изпитани бабини резцепти (да не ме чуе дявола) от 2 дни сме по-добре, но за капак таткото ни се обади сега от работа да ни съобщи, че е болен и следователно ще бъде изолиран - та с две думи помощ от никъде.
Малкото човече иначе е страшно мило и добричко, гледкам си я докато спи и понякога не мога да повярвам, че е истинска! Laughing
Честито на всички, които са имали празници през дните в които съм отсъствала!  bouquet Hug

# 248
Честит рожден ден сладко мише,бъди здраво и много щастливо дете! newsm59

# 249
Прите,бързо да се оправя вашият тати,че да имаш малко отмяна
Много целувки на малка бебка Heart Eyes

Хриси от 2 дни не беше акал и аз малко се притесних да не би сега да съм го запекла,но се оказа,че него просто го е страх да се изака.Цяла сутрин ми повтаряше-Мамооооо страх ме е Confused
И докато ми обясняваше,колко много го е страх,се звънна на вратата и той реши,че идва лекарката..........и хоп докато се обърна нашият малчуган се изакал и пристига доволен и ухилен до уши Mr. Green
Явно наистина го е било страх..........,незнам newsm78

# 250
Притинце,  развълнуваха ме дълбоко думите ти. И, да, съвсем истинска е.  Heart Eyes

Да се оплача- Вики ми е болен - с темепература и главоболие. Док каза, че има точно такъв вирус в моемента и масово е сред учениците. Аз също предадох фронта. Само се моля Даренце да стиска, че още си влачи сополите и кашличката. Чакам с нетърпение студа.

# 251
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО МИШЕНЦЕ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩУРА И ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!

Лейди, честит празник майче!   bouquet - Много, много щастие и весели рождени дни!

Красунче, много топла снимка. Така мило ми стана кто ви видях Hug

Светле, дано Даренцето удържи фронта, а вие бързичко се оправяйте Hug

Исе, поздравления за  твоето момче! Те дечицата кой знае какви страхове си имат пък ние... Thinking не им вярваме

Шерче, незнам дали ти остава време за четене/писане, но ако наминеш насам може ли да ми дадеш инфо за батута на Вики. Спомням си, че много ми хареса и съм намислила да вземем един за племенника ми, но нещо немога да попадна на подходящи размери.

Ние нещо сме в криза на растежа или незнам как да го нарека newsm78 Днес Деница си счупи рекорда по НЕспане-9часа. Освен това ме разиграва и нямам време и до 00 да ида. Сега спи и дано не се буди тази нощ. Преди малко открих, че е пробил втори кучешки зъб и се надявам той да е бил причината.
Иначе сме здрави /да не чуе  Twisted Evil/
Гушкам ви и ви желая всичко най-най-

# 252
  • Варна
Лейди, Честит рожден ден на твоето сладко Мише  Hug! Да бъде здравичка и да изпълва дните ти с много щастие  Heart Eyes

Красе много сте хубави с твоята бебка, радвам се, че си щастлива  Heart Eyes
Гушки на всички, болничките да оздравяват  Hug

# 253
  • София
Честит празник на порасналото Мишенце!Да здрава,щастлива и все такава сладурана! Heart Eyes

# 254
Лейди, да ти е жива и здрава малката-голяма рожденичка.   bouquet   bouquet  bouquet
Да расте много здраво и жизнерадостно дете!

Светленце, много съм виновна пред теб  Embarassed, ще се реванширам следващият път, на мъжа ми баща му е от едно село до Карлово.
Дано Даренцето да устиска на тази болест, а Вики бързо да оздравява.
fever Hug

Общи условия

Активация на акаунт