нашите премеждия продължават с пълна сила
,Хриси снощи кашля в продължение на 30мин. без да спре.Ужасно се изплаших да не прави астматичен пристъп и затова го заведохме на лекар да го преслушат.Слава богу не беше пристъп,но кашлицата му е смесена-влажна и леко ларингитна.Така смята доки след като го чу как кашля.Изписа му АБ,но аз смятам да се консултирам и с нашето педи.Миличкия вече само като види слушалка и започва да диша
,а за лекарствата да не говорим,щом ме види с лъжицата и отваря уста 
Наистина незнам какво да правя-дайте съвет,защото не издържам вече,май само аз не мога да се справя,незнам.....................
Безкрайно съжалявам,че за пореден път ви се оплаквам.....................и ви занимавам с мойте проблеми,които от няколко месеца край нямат

Докога ще издържа,само това се питам

Малката ми госпожица се държа много прилично и съм страшно доволна, бях много притеснена да не е кисела , защото тия дни такъв рев му беше ударила...

дете си е добре, здраво. И както изглежда съвсем скоро ще си купи крачета. Прави по няколко стъпки самостоятелно, но не е все още така стабилна, та май освен рожден ден, кръщене в края на месеца ще правим и прощъпулник. Което пък ме подсеща, че ще трябва да се науча как се меси питка, срам не срам, ама не съм пробвала все още

и от мен! Аз съм страшно отчаяна и притеснена . Днес ходих на профилактични прегледи -кръв ,урина, ехо на мл .жлези иииии гинеколог .Страшно съм недоволна от отношението в св .София .От години ходя при д-р Скочева ,но днес ме изуми с държанието си .Първо се ядоса ,че съм по здравна каса, каза ми че имам раничка голяма колкото 50 ст. Големината май я определи след като и казах че преди 7 год имах такава.Да отбележа, че ходя на 6 мес на гинеколог. Каза ми че трябва да я горя с ток което страшно ме изненада, защото преди когато имах тя точно беше против горенето с ток и тогава я лекуваше със Солкожин и то успешно. Сега ме отпрати да ходя при друг ,защото тя не обичала да и мирише на изгоряло кебапче, Думи нямам
Потърси непременно 2-ро мнение и дано се окаже грешка или пък да е безобидно нещо.За този тип проблеми съм чувала много добри мнения за д-р Карагьозов.Преди работеше в МД ,сега не знам дали още е там,но преглежда в Токуда в определен ден(ама ти сигурно си търсиш при вас някой).Няма да се отчайваш,всичко ще се оправи!
Иначе това което пише в листа значи че имаш раничка , но не видях да пишеш за цитонамазка?Задължително се прави за да се види каква група е и от там мисля че зависи по какъв начин се третира раничката.