През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 832
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро,
нашите премеждия продължават с пълна сила Sad,Хриси снощи кашля в продължение на 30мин. без да спре.Ужасно се изплаших да не прави астматичен пристъп и затова го заведохме на лекар да го преслушат.Слава богу не беше пристъп,но кашлицата му е смесена-влажна и леко ларингитна.Така смята доки след като го чу как кашля.Изписа му АБ,но аз смятам да се консултирам и с нашето педи.
Миличкия вече само като види слушалка и започва да диша Tired,а за лекарствата да не говорим,щом ме види с лъжицата и отваря уста Cry
Наистина незнам какво да правя-дайте съвет,защото не издържам вече,май само аз не мога да се справя,незнам.....................
Безкрайно съжалявам,че за пореден път ви се оплаквам.....................и ви занимавам с мойте проблеми,които от няколко месеца край нямат ooooh!
Докога ще издържа,само това се питам

# 256
Благодаря ви за честитките момичета.Много ме развълнувахте. Hug
Исе, Светле дано по бързо да се оправят малчовците.Много е кофти това време , винаги по това време е пълно с вируси. Tired
Момичета изкарахме си страхотно като изключим че не съм много доволна от тортата ама здраве да е. Outta Joint Малката ми госпожица се държа много прилично и съм страшно доволна, бях много притеснена да не е кисела , защото тия дни такъв рев му беше ударила... ooooh!
Ето малко снимки:
http://noemvri2008.snimka.bg/baby/bebe-mihaela-na-ladybebi.306858.15621020

# 257
  • Варна
Pretty повярвай, истинска е!  Hug
Исе, Светле дано  по- бързичко да оздравявате.
Лейди хубави снимки!

# 258
Честит рожден ден на голямото Мише! Честит празник, ЛейдиБейби!   bouquet
Притенце, как те разбирам. Два месеца я гледах и я попивах дребната. Даже нямах желание да я снимам - само с очи я поглъщах.  Heart Eyes
Исе, идея нямам как да преодолеете този срив при Хрисето, но аз за себе си не бих рискувала с тази имунна система като неговата да ползвам услугата детска градина. Не че изолирани не могат да се разболяват, но ...  Tired
Светле, а вирусът на Вики да не припарва до слънчевия Дарко.  Heart Eyes Бати бързо да оздравява.

# 259
Честит празник Лейди! Честит Първи Рожден Ден на малкото, вече пораснало Мишенце! Да радва мама и тате много, многоооо!

Светле, дано Даренцето да удържи и да не се разболее, а бате Вики бързо да оздравява! Praynig
Оф, Исе незнам вече с тези болести............ Hug мила
В понеделник бяхме на консултация вече е 10200 и 74 см. Малко сме нисички (според педи), ама то няма и на кого да е висока. Хич не ме интересува Crossing Armsдете си е добре, здраво. И както изглежда съвсем скоро ще си купи крачета. Прави по няколко стъпки самостоятелно, но не е все още така стабилна, та май освен рожден ден, кръщене в края на месеца ще правим и прощъпулник. Което пък ме подсеща, че ще трябва да се науча как се меси питка, срам не срам, ама не съм пробвала все още newsm78

# 260
Здравейте милички!
Честит рожден ден на Мишето на Лейди Бейби! newsm51
Аз минавам само да се отчета- добре сме с бебо, още сме 2 в 1. Mr. Green Не ми остава много време - вече приключихме с ремонта вкъщи, стаята на бебо е готова- тези дни пера, гладя и подреждам бебешките неща, а пък гледам и лекциите в университа да не пропускам. Wink
Исе, Светле дано бързо да оздравяват Хрисето и Дарко. Hug

# 261
 Ееей, ама и Мишето одъртяло бе, кога мина цяла година! Да е жива и здрава миличката, щастливо да й е детството и късмет да има в живота! Лейди, ти блондинка си станала, ама ти отива:) Много добре изгледаш! Майчинството добре ти се отразява!
 Исе, много страшно ми звучи това нещо през седмица да е на АБ детето. Не знам какво да те посъветвам...но опредлено не ми се нрави.

Бела пак е със сополи, ама аз вече свикнах. Кофтито е, че се точат минимум по една седмица. Не й пречат особено, научи се да духа нослето в кърпичката и поне помпата почти не я използвам. Само не знам откъде пак ги пипна, но не можем всичко да знаем за жалост...

Електра, ще докараш ли малкия да се роди с нашата зодия?  Когато и да е, предвид,че се мяркаш доста рядко, леко да ти е раждането и да се похвалиш веднага, че ние тук слухтим Naughty

Красуна, страхотни сте- и двечките с малката! Heart Eyes

Прити, май всички сме минали през този период със съзерцаването. Аз все още мога с часове да вися над леглото й и да я гледам как спи...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Извинете моето отсъствие..надявам се фермата скоро да ми писне и да имам пак време за форума. Болните да оздравяват, а когото съм пропуснала-не е нарочно, обичам си ви!

# 262
Здравейте  Grinning
Първо с малко закъснение да честитя първия рожден ден на Мишето! Да расте здравичка и умна и палава  Heart Eyes Лейди   bouquet
Светле, бързо оздрявяване на юнака  Hug
Исе и на вас  Sad Много ви се събра. Ще отмине тоя период. Дано витамините на Вижън помогнат. Вики ги пи на пролет, сега пак съм и поръчала.
Лили, нашето батутче вече го няма. Спука го Вики  Grinning Майка ми и баща ми и го бяха купили за 1ви юни. От Хиполенд беше, около 65-70 лв. Вики повече си играеше върху него. За скачане трябва да го наглеждате не е много обезопасен чесно казано. Отстрани ако е по буйно детето може да се обърне много лесно.
Аз ви чета общо взето, но ми е едно сдухано тоя месец  Sad Отделно, че съм и много заета и уморена.  Tired

Лейди, отива ти да си руса. Много добре изглеждаш  Wink

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 19:40 от cher

# 263
 Stop и от мен! Аз съм страшно отчаяна и притеснена . Днес ходих на профилактични прегледи -кръв ,урина, ехо на мл .жлези иииии гинеколог .Страшно съм недоволна от отношението в св .София .От години ходя при д-р Скочева ,но днес ме изуми с държанието си .Първо се ядоса ,че съм по здравна каса, каза ми че имам раничка голяма колкото 50 ст. Големината май я определи след като и казах че преди 7 год имах такава.Да отбележа, че ходя на 6 мес на гинеколог. Каза ми че трябва да я горя с ток което страшно ме изненада, защото преди когато имах тя точно беше против горенето с ток и тогава я лекуваше със Солкожин и то успешно. Сега ме отпрати  да ходя при друг ,защото тя не обичала да и мирише на изгоряло кебапче, Думи нямам ooooh!. И най-нагло ми се усмихваше ,а на мен ми се напълниха очите.Веднага реших да чуя второ мнение и тръгнах към д-рМърмарова .За съжаление не беше на работа. Утре ще звъня за час. А, и  ми предлагаше да ходя при Ангелов, че бил много добър в тази част. Категорично и отказах .
Момичета, много се притеснявам и най вече от това че незнам откъде да получа компетентно лекарско мнение .Моля Ви помогнете ми!  Само  Cry

# 264
  • София
Лейди,много сте хубави с Мишето!  bouquet

Светле,да се оправяте и бързо и да опазите Даренцето здраво! Hug

Исе,аман вече от тези болести при вас,то бива бива...Дано се оправи бързо и болестите да го забравят за дълго. Praynig HugИзследвания някакви правихте ли,трябва да се види ,от какво е така детенце.

Електричка,то съвсем не останало!Вече е възможна появата на бебо по всяко време,така че стискам палци за безпроблемно раждане и живо и здраво бебче! Praynig Heart EyesАз пък скорпионче предвиждам,че ще е . Mr. Green

Никич,да се оправя и Бела,стига се е сополевила вече.
Жоро и той се опита да се сополеви и да подкашля тая вечер и веднага дадох някои неща,дано сме стопирали нещата.

Рени,не дей така другарче  Hug,всичко ще се подреди! PraynigТази лекарка е нямам думи,какви приказки само... CloseПотърси непременно 2-ро мнение и дано се окаже грешка или пък да е безобидно нещо.За този тип проблеми съм чувала много добри мнения за д-р Карагьозов.Преди работеше в МД ,сега не знам дали още е там,но преглежда в Токуда в определен ден(ама ти сигурно си търсиш при вас някой).Няма да се отчайваш,всичко ще се оправи! Heart Eyes

# 265
Рени потърси още едно мнение.Аз също съм горила но тъй като беше малка ми я третираха с киселина.
Най добре , за да си сигурна поне че малко ще ти обърнат внимание отиди при някой частник да ти я изгори.Аз дадох 80 лева (някаква скъпа киселина беше) но факт е че няма и следа от нея 2 години по късно.Ако се гори с ток или най добре лазер мисля че е по евтино (ток около 30 лева) за лазера не знам.
Благодаря на всички ви за пожеланията . Hug

# 266
Зори ,аз  ходих в Бургас на доктор .
Лейди, спомняш ли си как се казваше к-ната ?За да съм подготвена все пак. За парите няма никакъв проблем. А и реших, че вече ще ходя само на частно, въпреки че си плащам здравните осигуровки. Каква е тази държава ,Боже????Незнам дали ще е грешка ,защото в амбулаторния лист пише влагалище чисто, наличие на ерозио колкото 50 ст .Едва ли ще пише ,че има раничка и ще ме праща при друг.Незнам вече какво да мисля.А, и пише ,че ми е изписала някави глобули ,а тя нищо не ми изписа.

# 267
РЕНИ, аз ходих в една поликлиника на Славейков (2ра ПК мисля че беше) при един док който уж не е частник ама си ми взе парите уж за самата киселина защото тя не се поема от ЗК. CrazyИначе това което пише в листа значи че имаш раничка , но не видях да пишеш за цитонамазка?Задължително се прави за да се види каква група е и от там мисля че зависи по какъв начин се третира раничката.
Момичета сори за спама.Рени ако искаш пиши на лични. Peace

# 268
  • Варна
Рени я се успокой мила  Hug. И аз ходих на профилактични прегледи, от допълнителното здравно осигуряване ни правят прегледи всяка година. Цитонамазка не бях правила, резултата излезе ПАП 2, но покрай него ендоцервицит и бактериален колпит  Mr. Green. Ама въобще не се притесних, половината колежки сме с такава диагноза. А и имунната ми система е толкова разбутана, че въобще не се съмнявам, че може да ми се лепне някоя бактерия. А тези ранички, честно да ти кажа мисля, че понякога си ги измислят. На мен са ми горили раничка със Солкожин, полипи на шийката в начална бременност с горене. Раничката искаха да ми я обработват с криотерапия, някакъв вид замразяване - това като процедура съм чувала, че е най-щадящо, но специалист не мога да препоръчам. Ако идваш до Варна, можеш да посетиш д-р Узунов. Той е онколог гинеколог и би дал точна диагноза.  Hug

# 269
Благодаря за съветите момичета Hug !Моля се само за по-добри резултати днес.

Честит рожден ден Берни !Много здраве и щастие ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт