През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 832
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Берни, честит рожден ден! Здрава и щастлива, усмихната и обичана бъди!    bouquet
Ренче, успокой се. Когато на мен ми откриха раничката преди около три години минах през 4-ма лекари. Всички на частно. Само една имаше мерак веднага да ми я гори и то при преглед от вратата още, т.е целия заедно със събличането и рецепта ми трая 5 минути. Shocked Другите бяха на мнение, че не се налага обработка (двама се водят в графа много добри АГ, единият ме оперира от Мария). Накрая аз изнудих единия от несъгласните да я изгори. Солкожин+ток. От известно време май има проблем с намирането на Солкожин-а обаче. Сама си бях взела киселината, а си заплатих за манипулацията. Около 70 лв. беше в загубен поликлиничен кабинет. 

# 271
Току що се свързах с другата лекарка. Даде ми час за 12 часа. Тръгвам след малко за Бургас .Ох, страх ме е момичета.Страх ме е, че вече немога да имам пълно доверие на никого .

# 272
  • Варна
Честит рожден ден на Берни! Желая ти много здраве, щастие и късмет!
Рени ще чакаме да споделиш как е минал днешния преглед, дано имаш по-добри новини, а относно някои лекари и аз нямам думи. Не смятам, че като им платиш на частно ще свършат по-добра работа, просто смятам, че са се превърнали в търговци и са забравили как да лекуват пациенти. В резултат повечето от нас ходят при двама-трима и се чудят на края на кого да вярват и какво да правят.

# 273
Рени  Hugне си губи времето с Бургаски и Варненски лекари,ела в София ако искаш ще те свържа с моя доктор ,ще останеш доволна.И не се отчайвай ,ние сме с теб Hug

# 274
Честит рожден ден Берни!Пожелавам ти здраве и много поводи за усмивки

Зори,не съм му правила изследвания,но май започвам да се замислям.Макар че незнам какви newsm78,ако пуснем ПКК,резултатите няма да са много добри при положение,че е болен.Явно е,че е по-кекав,но се надявам да успеем да го закрепим Praynig
Иначе от болестите(дрискане,повръщане и т.н.) му остана само кашлицата,която е доста упорита,но пък според лекарката гърдите са му чисти.Сега му давам вентулин сироп и проспан+зиртек.Дано да има ефект Praynig

Ренка,стискам палци мило другарче.Не се притеснявай Hug

# 275
Честит рожден ден Берни! Да си жива и здрава и много щастлива жена!

Рени , Hug дано си получила адекватно мнение.
Лейди, много сте ми сладки и двечките.  Heart Eyes

# 276
Ами втората лекарка при която ходих днес потвърди че имам раничка ,но не толкова голяма колкото  ми беше казано вчера. Сега чакам резултати от изследванията .
Краси, благодаря ти, но ще изчакам  засега Hug

# 277
  • София
мацки ,аз като една клюкарка ,влезнах в темата на ноемврийки и що да видя:

ЕЛЕКТРА-РАЛИЧКА РОДИ ДНЕС МАЛКИЯ ДАНИЕЛ- В 16ч. 2660гр. 50см. МАЛКИЯТ Е БЪРЗАЛ С ДУПЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ... Hug РАЛИ Е РОДИЛА НОРМАЛНО, НО СЕ ЧУСТВА ДОБРЕ. РАЖДАНЕТО Е БИЛО В ТОКУДА.[/b]

Да е жив и здрав Даниел!Да расте умен ,силен,добър и с голям късмет!Да е много щастлив и пълен с верни приятели!
Честито щастие,мамо Рали - попътен вятър на така желаното ти слънчице!Да изпълва дома ви със светлина, любов и усмивки!

Бени,честит празник!Много здраве и щастие ти желая! Heart Eyes

# 278
        Честит син Рали !Нека Ви носи само радостни мигове Дани! Бъдете живи и здрави !

# 279
Ники, мистерията е разгадана.  Wink
Електра, честита та ти радост! Честит да е твоят Даниел! Здрав и прилично палав да расте! С лекциите, с които го износи е ясно, че и умен ще бъде!    bouquet  bouquet  bouquet

# 280
  • Варна
Честито, Електра! Желая ви много щастие с малкия Даниел! Да е здраво, умно и весело дете! И да го слушате много!

Такъв бебевалеж като през октомври този подфорум не познава. Simple Smile

# 281
Ники, мистерията е разгадана.  Wink
Party

Електра, мамче! Честита сбъдната мечта! Да е жив и здрав малкия Даниел и само поводи за щастливи усмивки да имате покрай него! Бързо възстановяване на мама и скоро да показва снимки от вкъщи!
 /аз получих смс с новината..обаче номера ми беше непознат и изпаднах в дива чуденка..и в интерес на истината само за Електра се сетих Mr. Green/
Берни,честит  рожден ден! Бъди много щастлива!!!

# 282
Добре дошъл на белия свят на мъничкия Даниел! Прекрасно и изпълнено само с радости и обич дестство му желая!

Аз тъкмо влизах да ви пиша за Електра, а вие веднага сте я изловили.   Grinning Мама звучи супер. Бебчо засега е на кислород, заради начина, по който се е появил на бял свят. Но док казал, че реагира супер и живот и здраве утре ще го дадат на мама. Наложило се е малко да я резнат. А тя звучи супер свежарско. И много щастливаааа. Раленце, детенце, и тук - много, много се радвам за теб.

Берни, честит празник, милинка! Бъдете живи издрави - и ти, и двамата ти мъже!   bouquet

Исе, направо не знам какво да кажа. Искрено ти съчувствам. Рони е права обаче за градината -аз по тази причина преди години спрях Виктор. Просто в едни момент ми писна да е все болен.

Децата засега удържат фронта. Вики се подобрява много бързо. Дарето още има хрема, но е лека, както и лека кашлица. Аз обаче тотално се  предадох на хремата. Въпреки лечението вече повече от 4 дена не мога да я овладея.  И покрай нея болки в ушите и главоболие. Ама туй да е. ще мине.  Grinning

# 283
  • Варна
Електра, честит син Даниел! Прекрасно е, че още една мечта е реалност! Бъдете здрави и безкрайно щастливи  Heart Eyes

Берни, честит рожден ден! Бъди обичана и щастлива  Heart Eyes

# 284
Еха, тука имало хубава новина.
Добре дошъл на малкия Даниел и много щастливо детство, а на мама Електра, честита радост нека малкия расте много здрав и палав.
Берни,  nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 nbirthday newsm67 бъди много щастлива и обичана

Общи условия

Активация на акаунт