През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 832
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Еха,това е прекрасна новина за рождения ми ден.Моля ви изпратете ми тел.на Електра ако го имате.
Електричка,честита сбъдната мечта милинка.Нека малкия Даниел ти донесе само щастие и расте здрав и весел  Heart Eyes
благодаря на всички,че сте се сетили за мен.
Целувам ви  Heart Eyes Hug

# 286
Берни, аз малко късно но все пак ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и обичана и слушана от мъжете вкъщи. Нека те също са здрави, за да се наслаждавате на всичко останало прекрасно в живота.

Електра, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ! Желая да Даниел да расте здрав, умен и чаровен. Нека е радост и гордост за цялото семейство.

# 287
Честита сбъдната мечта,Рали!Много радост и любов да ви донесе бебе Даниел

# 288
Берни, да си ни жива и здрава! Много обичана и щастлива бъди   bouquet  Heart Eyes

Електра, да ви е жив и здрав Даниел. Да расте умен, красив и щастлив   bouquet

# 289
Честит рожден ден Берни  bouquet
И тук да честитя на мама Електра  bouquet

# 290
  • Варна
Честит син на Електра. Да им е жив и здрав!
Е този октомври наистина ни поднесе много бебешорчета.

# 291
  • Варна
Пропуснах да честитя порасналите и разхубавени аватари на доста народ - Ейнджълс, Шер, Лейди, много са ви хубави! Simple Smile

И да изпъшкам - изчистих къщата като роб и сега какво?

# 292
Каниш гости, за да ти я уважат ли?
И аз загледах аватарите с Жори и Вики. Някакво Коледно усещане ме обзема.
И на списъкът средната част пак нещо оредя. Време е за нови попълнения ми се струва.  Thinking

# 293
Честита сбъдната мечта на мама Електра,да и е жив  и здрав и много да я радва малкия бебок Heart Eyes

# 294
Бени честит рожден ден с малко закъснение. Hug

# 295
Цитат

Ооооооо,Лилибонче на мен вече не ми прави впечатление,чистя,чистя и все недоизчистено Mr. Green
Днес сутринта водихме Хриси в детската пулмология,чакахме около 45мин.до като ни дойде реда(имаше страшно много болни дечица Sad),но бях готова и цял ден да чакам при положение,че не минава таз кашлица от нищо-та оказа се,че му свиркат леко гърдичките.Изписаха му инхалации с вентулин и физиологичен разтвор и метилпреднизолон по схема.Според лекарката няма спазъм и слава богу,защото бая се бях изплашила Tired
Ох да ни ги пази Бог Praynig

# 296
  • София
и Жорето е болен от вчера - тече тоз нос ,кашля - та чак се дави,точно на спазъм ми прилича и много ме плаши.Взех му един Умкалор и от него ли не знам ,но сополките поне понамаляха,дано и кашлицата повлияе.В понеделник ще ходим при педи,дано не се влоши.

Весето и Ритка не са писали от 100г. и ми е мъчно вечееее.

# 297
Исе, и Миро е пил метилпреднизолон по схема .Помогна му много, но  напълня от това лекарство .Нямаше начин обаче, иначе щеше да получи бронхиална астма. Това беше 2004-2005 год .След ходенето ни в Сандански забравихме за всичко.
Дано се размине ходенето на доктор на Жорко. До понеделник да е здравичък.

# 298
 wavey Честити празници на всички, които пак пропуснах .

Честита сбъдната мечта, Раленце. Нека Дани изпълни с безкрайна радост дните ви, да расте здрав и с много късмет    Hug.

Честити бебенца и на всички, които не съм поздравила. Да са ви живи, здрави и палави, мили мами

Зори, тук съм си, чета ви, но все не сколасвам да пиша.Бобо от края на август до миналата седмица все беше болен, после аз направих бронхит и още го лекувам. Но като цяло сме добре, оползотворяваме всеки слънчев лъч. Малкото ми човече вече се опитва да прави изречения и е много смешен  Grinning. Станал е невъзможен инат и се чудя дали не е влязъл малко по-рано в бебешкия пубертет  Mr. Green. За ясла шансовете ни са все по-никакви. Исках да почна работа, но Емо се е разработил за трима и няма кой да гледа Бобо, та явно ще е ЖЗ на пролет.

# 299

И на списъкът средната част пак нещо оредя. Време е за нови попълнения ми се струва.  Thinking

И аз така си мисля Mr. Green

Весе, май и Бела навлезе в някаква фаза- не знам пубертет ли е, какво е това чудо...ама не е онуй кротанче и добричко. Рита ме, бяга ми, едвам я обличам, даже често викам на помощ някой у нас. Не мога да я нахраня- бута лъжицата, върти глава.  Нощем спи супер неспокойно, буди се и реве по половин-един час и нищо не я успокоява- разнасяме я на смени и тя си реве, после изведнъж се отпуска и си заспива все едно нищо не е било... и след някое време пак така. Малко нещо да не й се угоди и следва рев и даже оня ден взе да ми ляга на пода, откъде го е видяла, няма откъде,явно някак отвътре им идва на децата да се тръшкат. На моменти полудявам, после става сладка и добричка и си викам, че си въобразявам... и така.  Уж по новото време да заспива по-рано, а то стана обратното- и сега ей кое време е, не спи. Става, сваля си чувала, обува си пантофите и иска да излиза от кошарата... Едни приятели от Швейцария казаха,че при тях се казвало "trotzfase", ако немското ни Рени прочете,моля да се включи с коментар. Фаза ли е, какво е не знам, ама дано мине по-бързо. Иначе и тя се опитва да бърбори, доста неуспешно,само малки думички казва,но пък ми е толкова сладко като каже Мамоооууу... а като каже "грух" баща й се разтапя;)

Още е сополива, ама аз на сополи вече не обръщам особено внимание. Чистим носа и се надяваме да минават. Слава богу само това й е, иначе е в екстра кондиция. Дано Жорето и Хриси бързо да се оправят, стига с тия болести! Абе аз не помня да съм боледувала като малка,майка ми все се хвалеше,че никога не ми е давала АБ... а сега толкова боелдуват дечицата...

И на мен много ми липсват някои момичета...

Общи условия

Активация на акаунт