През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 847
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Рончо,радвам се,че прегледа е минал добре Peace
дано мъничето се оправи(какво беше това Енцефелит newsm78) и да няма заразени дечица Praynig Praynig Praynig

Зори хайде и вие се оправяйте скоро,много ви Hug

Ники,много цАлиФки на Бела Heart Eyes

Майка днес я изписаха,всичко е минало ОК,само дето днес много я боли,но са казали,че е нормално да има болка.
Утре ще водя малчо на док,защото продължава да има Т и сополи.Само се моля да се позакрепи,защото на 8.10 пътуваме за Сандански и то с мойта кола,без баща му и ако е кисел ще е едно приключение голямо ooooh! Crazy

# 76
Здравейте,
и ние в кюпа- аз и Вики лепнахме нещо много гнусно,и докато той го изкара на крак,аз се тръшнах на легло и го ударих на лежане и мързел, ама и зор голям видях. По тази причина не писах известно време. Още съм като парцал.

Всички боледуващи-оздравявайте бързо,че времето наистина е прекрасно. Явно върлува нещо сезонно и силно заразно. Confused

Рончо,изпращам цялата си положителна енергия към болничкото детенце и се моля горещо да няма други заразени дечица. А не е ли възможно още сега да се направят изследвания?

# 77
Съжалявам,че така нахлувам в темата Ви,ама да знаете нещо за Прити newsm78
Леко раждане момичета  bouquet Колкото и да е тежко раждането,видиш ли до теб едно сладурче, цялата болка забравяш!
Честито на момичетата с бебета!
Спете сега,че като станат като моето тигърче, няма спане Mr. Green

# 78
Исе, тази болест е кошмарът на нашето Аги.  Cry
Светле, не правят изследвания. Даже някакво ходещо тъпоумие от инфекциозна по телефона ми обясни, че те не се занимавали с контактни. Сякаш става въпрос за шарка.  Close

# 79
  • Варна
рони, дано просто не е това. Има доста случаи на объркани диагнози, а и доста деца оздравяват без проблем. Стискам палци и се моля за детенцето, както и за всички, които са били в контакт с него!

Стискам палци и Прити, дано вече гушка прекрасното си бебе!

# 80
Благодаря за поздравите за татенцето ми  bouquet
Цвете не рева много като й пробиха ушенцата. Сега с обичките ми е някак странна вече си изглежда като детенце с всеки изминал ден все повече и повече.
Исе радвам се, че майчето ти е добре, малко ще я боли пък ще мине Peace Само дано Хриси се оправи,а междувпрочем и всички болни
Светле, значи затова липсваше тук тези дни
Рони, имаш отново силно стиснати палци и изпращам цялата си позитивна енергия на клетото детенце, уффффф дано няма други заразени дечица
Alcho и ние чакаме новини от Прити

# 81
Рони,не ми излизате от ума - и детенцето, което е болничко,и всички вие -родители и дечица, присъствали на партито. Бог е милостив. Моля се силно и горещо.  Praynig  Правя -струвам, все това мисля...

Лилибонче, липсваше.  Hug

вече си изглежда като детенце с всеки изминал ден все повече и повече.
Нали?
Винаги като ми кажат колко е пораснал Дарето и как бързо лети времето отстрани отговарям едно и също: Отблизо лети още по-бързо.

# 82
  • Варна
Рони и от мен стиснати палци за детенцето и дано да няма други заразени.
Исе радвам се, че всичко е минало добре с операцията на майка ти.
На болничките бързо оздравяване.  Hug

# 83
  • Варна
Споделям, че ми стана много мило, като прочетох в сп.Мама историята за появата на хубавиците Яна и Йоана на Жабчето.

Браво, Жабче, много кураж и обич струи от историята ти! Да сте здрави и много щастливи!   bouquet

# 84
Добър вечер
нашата каръщина продължава Tired,Хриси е с бронхит,на АБ-Панцеф newsm78,за първи път ще го давам,дано да има ефект,че вече............................. #Cussing out
А утре сутрин пътуваме............,стискайте палци,защото е толкова кисел и така кашля ooooh!
Ох дано в Сандански се почувства по-добре от климата и процедурите
На всички много целувки и да знаете,че ви обичкам Heart Eyes

# 85
Исе, лек път и дано престоят в Сандански даде добри резултати,че наистина много ви се събра. Sad

# 86
  • София
РОнка, много стиснати палци и от нас.  Hug
Исе, вие направо се разбихте тази година.  Hug
Лора днес като , че е по-добре, поне не е кисела като предните десетина дни.
Дано съвсем се оправи , че моите сили се изчерпват нещо като почне да реве за всичко.  #Crazy
Зори, по-рано трябваше май да питам за афтите, но за сега спрях да я мажа тъй като минаха почти.
Изчезвам, че съм я оставила Лора сама в хола, и сега очаквам да е сътворила белички.

# 87
Рони, продължавам да се моля за детенце и за всички контактни.
Рита, бързо да се възстановява мъничката ни бърборина любима.

Много пусто тук. Sad

Сетила съм се аз за Асето от Пловдив. Някой има ли връзка с нея - как са с бебчо? И Асето Димитрова пак зачезна.

Аз съм в трескава подготовка на детско парти за рожден ден на Вики и сега съм на вълна занимателни игри, тъй като аниматор няма да наемам.

# 88
 Понеже не знам дали разбрахте, нашата героиня Поли роди на 7.10. мънинката Паола-1200 и 37см. Бебка обаче е борец като мама и веднага е задишала самичка, добре са двечките. Дай боже бързо да се възстановяват и скоро да си дойдат в БГ цялото голямо семейство!

И аз се бях сетила за двете Асета,и за други се сещам, дето зачезнаха. Ако някой от тях чете- да се отчете,поне да каже едно дзак!

Ееей,Светле, айде приятна подготовка! Имам разни книжки по въпроса с игрите за малчугани, ама си много далече... Всъщност едната си я купих съвсем наскоро от една будка, казва се 201 детски занимания и игри. Не че съм я чела....

# 89
  • Варна
Светле, хич не ти и трябва аниматор. Трябват ти само нерви и предварително подготвени идеи и материали за игри.

Ох, няма да забравя един рожден ден на сина ми, може би е бил около възрастта на Вики - имаха надути балони да си играят с тях, те побесняха да ги слагат по леглата и да им сядат със засилка отгоре, за да ги спукат. После решиха, че им е забавно да се бият и ги изпратих навън пред блока да играят. Само след 10 минути видях как пазачът на близката детска градина ги гони вбесен, крещи и накрая даже ги замери с едната си обувка... Нашата банда го замеряла с камъни...  ooooh!

КикиНики, разбрах за Поли и Паола. Браво на дребосъчка, че се справя добре, дано и мама да се възстанови добре след цялото рязане и кроене. Стискам палци и на бебчо-дребчо на Сладурана да се пребори с проблемите на недоносеността и скоро да си е у дома при мама!

Общи условия

Активация на акаунт