През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 839
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Исе стискам палци за майка ти, всичко да мине добре!
Дано по-бързо оздравяват всички болни дечица.

# 61
Здравейте,
благодаря за стиснатите палци за майчето ми,изследването мина,доки е казал,че има някакви полипчета,но нищо конкретно.Щял по-късно да й каже повече подробности.Дано наистина да няма нищо страшно Praynig

Сутринта водих Хриси на лекар,лепнал е някакъв вирус пак,малко му е зачервено гърлото,гърдите са чисти,но Т..........39С ooooh! и сополи като река Tired
Изписа му капките на Уливинов,вит.С и ехинацея(за имунната система)
Това е от нас
Лека седмица на всички Hug

# 62
  • София
охх,Исе и ние сме в този отбор - Т 38.8 и ужасни сополи,че и жълт секрет от очичките.

# 63
Уф,Зориииииииии,ужас вече,
ходихте ли на лекар?

# 64
  • София
ходихме - гърдите чисти,гърлото ок.За оченцата забравих да кажа и сега ме е яд,но секрета е съвсем по малко.
Изписа на Умкалор,но не съм го купила,чудя му се още.Чета на разни места ,че не е хубаво да се дават имуностимуланти на малки деца и сега и аз не знам.Аз му капя физиологичен р-р  и пръскам с Олинт преди сън,че Виброцил така и не ни подейства(то и олинт-а май много не му).Давам Осцилококцинум и Мултисаностол.
Освен това и аз съм болна - гърло ме боли яко и Т ,колкото да съм като парцал - тази сутрин ме тръшна.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 18:42 от angels_zg

# 65
Цитат
Чета на разни места ,че не е хубаво да се дават имуностимуланти на малки деца и сега и аз не знам.

Обаче,явно е масова практика,защото и на Хриси днес му изписа Ехинацея.
Бързо оздравяване и на двама ви Peace

Хриси в момента е с 37.7,но това не му пречи да ни прави луди Crazy ooooh!,дано само не се повтори тази висока Т от днес Praynig

# 66
Добър ден,
минавам да се отчета,Хриси нощес нямаше Т,сутринта също,но тези сополи много го мъчат.
И знаете ли,този мой син понякога ме учудва много с разсъжденията си:
Тази сутрин се сети за дядо си(като чели е знаел,че днес се навършват 3м.) и ми казва;
-Мамо като стане зима и като завали сняг на небето няма да има звездички и дядо ще дойде и ще се пързаляме с шейната
Как да му обясня,че дядо му никога няма да дойде.............. Cry и че никога повече няма да се пързалят с шейната(спирам,защото ръцете ми треперят и от сълзите нищо не виждам)

# 67
Исе, как е майчето ти?
Болничките Бела, Жори и Хриси е добре да се оправят, че много хубаво това циганско лято. Само за игра.  Heart Eyes

Другарчета, стиснете по едно палче за днес. Ще водя Мария на нефролог, за да се види дали случайно бактериите, които живеят в урината й са заради бъбреците. Дано да не са.  Praynig

Исе, не му усложнявай на Хриси детското въображение с неща като никога и винаги.  Peace Дядо му ще присъства в спомените му още известно време по-ярко. След това в детското му съснание ще останат някакви единични картини. 

# 68
  • София
Здравейте, момичета.
И ние сме в отбора на болните. В четвъртък като ни почнаха проблемите , та още продължават.
Лора вдигна температура 39 градуса. Успявах да сваля , после пак толкова, меко казано откачих.
И като му дойде настроението за щуреене на това дете, от къде им идват силите не знам.
Заведох я на лекар във Вита, оказа се "афтозен стоматит", цялата уста пълна с афти и придружено с
висока температура. Мазане с гранофорин, сърдене, писъци ... , нямам думи за ужаса и на детенце.
Вчера пуснахме изследване на кръвта , нисък хемоглобин и повишена утайка, при въпроса ми " и сега какво правим"
чакаме да видим дали ще вдигне температура и ако вдигне , да се обадя по телефона на педката. За щастие
не вдигна висока температура детето, само ми беше малко по-топличка. Но пък сме с кашлица вече и с носотеч.
Ще пиша после, че си имам мама и прителка на гости.  Hug

# 69
Рони имаш силно  fingerscrossed
Всички болни дечица и майки да оздравяват по-бързо, стига вече с тези болести! Трябва да се порадвате на топлото време, няма да е още дълго така, чудесно е за разходки, игри. Аз следобяд ще водя Цвете да й пробиват ушите да й слагат обици, как ли ще пищи ooooh!Ще дойде и майка ми с нас за подкрепление, а и трябва да купим подарък на баща ми днес е рожденник.
Исе, ти днес си тъжна заради татко си Hug

# 70
Таленце да ти е жив и здрав татенцето  bouquet

Ритко,това е ужасно,боли жестоко Confused и може наистина да вдигне много висока Т.Бързо да оздравявате Peace

Цитат
Исе, как е майчето ти?
Добре е,доки е казал,че й е открил и махнал 4 полипа от червото,но според него не е нищо страшно.Обаче задължително се дават за изследване,та докато станат готови резултатите ще ми е притеснено малко.
Ронка имаш и мойте силно стиснати палци,всичко ще е наред Peace

# 71
  • Варна
Рони имаш  fingerscrossed и от мен.
 Тале да е жив и здрав баща ти. Успех с пробиването на ушите.
На всички болни пожелавам скорошно оздравяване и да ви прескачат тези вируси.

# 72
 Рони, стискам палци и аз! И да не забравиш да пишеш после, че ще ви мисля!

На всички болни, дано бързо оздравяват!
 Белини сополи си текат,макар и по-малко, но не й пречат. Научи се детето като й сложа кърпичка на нослето да духа сополите и поне не се борим с помпата. Само вечер я изчиствам хубаво, за да може да спи. Друго слава богу, няма...Подкашля рядко, според мен от секретите в нослето.
 Сега ме ядосва. Спа няма и половин час и се събуди една бодра, в момента си пуска едно пеещо куче в леглото и си танцува и мяй няма да заспи, а аз исках да се изкъпя.. пак няма да стане..

Исе, всичко ще е наред с майка ти! Хубаво, че са махнали полипа, хубаво, че всичко се хваща в ранен стадий. Сега редовно следене и всичко ще е ОК fingerscrossed

Това циганско лято е супер. Що не вземем да се видим някой ден, само да оздравеят болниците...

Рени дали си замина за Виена?

# 73
Исе, дано вече да спре тази серия. На първо време като след операцията, при майчето ти да няма проблеми, колкото и да й е тежко в момента.  Praynig
Благодаря ви за стиснатите палци. Прегледът мина оки, като се изключи дзверския рев на Мария и невъзможността на лекарката да хване хубаво размерите на единия бъбрек.
Но имаме нужда от още от положителната ви енергия, мили ми другарчета. На съботното парти се оказа, че е имало детенце, което в момента се намира в болница с ужасната диагноза енцефалит.  Confused Дано миличкото детенце да успее да пребори тази гадна коварна болест и дано сред другите дечица да няма приели болестта.  Praynig Нали ще продължите да ни излъчвате по някоя и друга добра мисъл? Praynig

# 74
  • София
Исе Hug

Тале,да ти в живо и здраво татенцето!  bouquet

Рони,стискам палци за милото детенце да сеоправи и за другите дечица - да няма заразени! Praynig

Ритка, афтите е много хубаво това - Aloclair гел.Ние не сме имали такива проблеми и не съм го ползвала,но съм чела зьа него и много го хвалят.
Да се оправя бързо Лорето! Heart Eyes

Ние сме си все така - сополи,Т ,подобрение никакво.Аз с болно гърло и една замаяна. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт