През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 826
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
Притенце, аз теб те гласях за подарък на Лъчи да му правиш.
Сладуранката поне се е отчела. Да й е честит Никола! Да бъде щастлив, здрав и палав!   bouquet На мама бързо възстановяване и окопитване!   bouquet

# 46
  • Варна
Честит рожден ден на Лъчи! Да бъде здрав и да носи много топлина и усмивки в дните ти Аги  Hug

Честита ни нова темичка, Светле много свежо начало  Hug
Ритка честита бременна новина, от сърце ти я желаех и нека всичко бъде наред и догодина да се радвате на още едно красиво бебе.
Зори сега прочетох за братовчедка ти, много мъчно ми стана. Явно има още неоткрити причини, жалко за това и за разбитите надежди. Пращам й много сили и борбеност. На Жорко много гушки, сигурна съм че ще свикне с градината и се надявам тревогите ти да са по-малко  Hug
Ники, рони  Heart Eyes, целувки на Бела и Мария.
Аз спрях лекарствата за щитовидната жлеза, защото вероятно изкуствено си повишавам ТСХ с тях и през ноември съм на преглед при моя доктор да дава зелена светлина. И ТСХ трябва да падне под 2,5. Все още се прокрадват мисли в мен дали е направено всичко за едно ново начало  Thinking
И докато съм писала..........Честито бебче на сладурана   bouquet

# 47
  • Варна
Fever сигурна съм, че сте направили всичко за едно ново начало и този път с успешен резултат.
Светле позна, че на 3-ти ще си имаме бебче. Peace

# 48
Честит рожден ден на порасналия ЛЪЧИ. Да расте здрав и щастлив, да бъде радост и гордост за мама

Фивърче Много се надявам този път да е направено всичко необходимо. Този път финала да е щастлив
Зори, сигурно децата които не свикват с яслата и детската градина са под 1%. Аз нали съм била на практика в детска градина /в далечните години на УПК-то/ и мога да ти кажа че всички деца плачат, колкото повече време минава Жори ще плаче все по-малко.
Ники и вие бързичко да се оправяте

# 49
Честит рожден ден на Лъчи. Да е все така прекрасен и да носи още много радост на мама, тате и кака. Честит празник, Аги
.

Честита сбъдната мечта на Сладурана
.

Зори, всичко ще се нареди, но явно без плач не става. Бързо да оздравява Жорко и да си се адаптира в яслата  Hug. За братовчедка ти и аз много съжалявам. Дано поне това да беше последното й изпитание  Praynig

Фивче, искрено вярвам, че твоите изпитания свършиха и много скоро и ти ще ни зарадваш с твоята сбъдната мечта. Успех, другарче  Hug.

Бързо оздравяване на всички малки и големи, защото и Бобо пак е със сополи и кашлица и си припомних колко е мъчително.

Електлечке
, точно затова не ти звъня за среща. Надявам се другата седмица вече да сме добре и да те видим.

Hug Hug Hug

# 50
Фивърче надявам се да е направено всичко необходимо и да сбъднеш мечтата си Praynig Hug

# 51
Добро утро

Фивче и аз се надявам този път всичко да е както трябва. Hugдругарче мило Heart Eyes

На Белка и Жорко бързо оздравяване

Тале,ма тези какпки имат 7-дневен срок на годност.Всеки път нови ли взимаш newsm78

На мен ми е малко притеснено днес,защото майка влиза на обяд в болница.Ще й правят онова изследване на дебелото черво.
Днес ще й дават учистителни,а утре ще я изследват,та моля ви стиснете по едни палци за моето майче.
Милата толкова й се събра напоследък Cry,така ми е мъчно за нея......................... Tired
Вчера изнасяхме 3 мес. на татко,брат ми направи леко ПТП(без ранени слава богу),днес майка влиза в болница................,абе все едни гадни неща,нещо започвам да се отчайвам Sad
Извинете ме,че ви занимавам с мойте проблеми Embarassed,но..........исках да споделя
Обичкам ви и ви Hug

# 52
исе гушкам те Hug Има такива гадни периоди, в които ти се струва че ще полудееш ако се случи още нещо неприятно... Дано скоро ви се случи нещо хубаво и зареждащо... трябва да има баланс...
Боже, кога минаха 3 месеца  Sad
Стискам палци всичко с твоята мама да е наред  Hug
фивче, с теб сме другарче! Дано това е последното изпитание, дано!  Hug
Зори, Ники, бързо да се оправят сладурчетата  Hug И Вики е сополива и покашля.

# 53
isepise - стискам палци за майчето ти Praynig Praynig Praynig
Всичко ще е наред - ще видиш! Peace

# 54
  • София
Благодаря ви много за пожеланията към моето слънчево детенце. Нека ми бъде жив и здрав, все така лъчезарен и обаятелен и да продължава да го има и да ни дарява с обич и щастие! Praynig Two Hearts
Рожденика е малко болничък, прави вече за втори път спастичен бронхит, което ме тревожи... Sad Ще трябва да се ориентирам за някаква превенция в тази насока... Иначе празненството мина много хубаво, Лъчи беше много щастлив и не спираше да повтаря, че става "а две години" Joy , като го поправяхме и казваше "а тли". Англичанче от малко го раздава. Снимки правихме, но с гсм-а и трябва да им пооправя малко качеството, така че по-натам ще кача.

Честит син на Сладурана, да е жив и здрав и много щастлив!  bouquet

Ритка, честит ти подарък! Hug

Исеписе, стискам палци за майчето ти и нека това е последното изпитание за теб. Praynig

Ники, Hug

# 55
Исе стискам палци за мамчето ти,Рита честити ти EFP и на финала един сладък  bouquet бебок

# 56
 wavey
Хриси е пак с висока Т и много течащ нос Sad,вече наистина незнам какво се случва.Една седмица на градина и пак  Ill.
Какво ги правят там идея си нямам,но не е нормално след 7-дневен прием на АБ,една седмица на детска и пак да е болен Tired

# 57
Исе дано всичко при майка ти е добре, дано Peace толкова гадости и за капак Хриси пак болен.......вече трябва обезателно да ви се случи нещо хубаво. И да за капките всеки път взимах нови Money

# 58
Фив, всичко е направено бъди сигурна. Hug
Исе, стискам плаци за майчето ти. PraynigА за Хриси не си ли мислила за сезонната ваксина.Една майка ми сподели че е ваксинирала децата си от "евтината" ваксина (15лева) и за сега не са боледували, докато миналата година са били много болнави.Е, вярно че миналата год. каката е била на детска а сега не е... Thinking

# 59
На патерициш да честитя празника на малкото момченце на Аги. Но понеже ни нямаше и съм изтървала. Ние с Мирко си направихме една разходка до Харманли. Бяхме на гости при сестра ми за 2-3 дни.

Честит рожден ден на Лъчи !
        Расти здрав и силен момък! Много да радваш мама и тати!

Пожелавам бързо оздравяване на всички дечица! Ама то времето такова болно.
Само неразбрах нещо, Сладуранка да не би да е родила?

Общи условия

Активация на акаунт