еми няма по-хубави малчовци от нашите Силни бебета и това си е!!Ksd_g, аз ходех до последно на гробчето и сега продължавам имам нужда, тогава, както и сега се молех на ангелчето ми да пази сестричката си. Мисля,че е както го почустваш. Съветват те така за да не се разтройваш.
Цвете цяла нощ почти не спа явно ще си има и шести зъб че й се надуло венчето доста обикновено е така нервна когато й никне зъбче, но това не й пречи разбира се да си щурее започна да прави доста бели за ужас на майка ми и за мой кеф
Исе, браво на Хриси за народните танци. И на мен ми се иска да запиша малката като порасне, поне тя да отсрами родата. От всички ни само мъжът ми може да играе, а аз съм музикален инвалид, както казват пластична като дървен метър
Зори, пиши молим те как е било в градината днес с Жори

Лъчи! Да е жив и здрав. Пожелавам му весело детство, изпълнено с усмивки и игри! 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЛЪЧИ! ДА Е ВЕСЕЛО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ, ДА РАДВА ПРЕКРАСНАТА СИ МАЙЧИЦА!
Цвете като новородена имаше много гадни сополи и само от Коларгол й минаха( май така бяха сори ако съм написала неправилно) капех й цели два месеца, какво беше това прочистване