През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 826
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Нефче, Силви, ееееее много са пораснали тез вашите щурчета! Направо да ги  Heart Eyes еми няма по-хубави малчовци от нашите Силни бебета и това си е!!
Ksd_g, аз ходех до последно на гробчето и сега продължавам имам нужда, тогава, както и сега се молех на ангелчето ми да пази сестричката си. Мисля,че е както го почустваш. Съветват те така за да не се разтройваш.
Цвете цяла нощ почти не спа явно ще си има и шести зъб че й се надуло венчето доста обикновено е така нервна когато й никне зъбче, но това не й пречи разбира се да си щурее започна да прави доста бели за ужас на майка ми и за мой кеф Laughing
Исе, браво на Хриси за народните танци. И на мен ми се иска да запиша малката като порасне, поне тя да отсрами родата. От всички ни само мъжът ми може да играе, а аз съм музикален инвалид, както казват пластична като дървен метър Mr. Green
Зори, пиши молим те как е било в градината днес с Жори

# 31
  • София
Жорето днес е плакал.Като го заведохме,първо се гушна в мен,но после си влезе без проблеми.Докато говорим с лелите обаче,чух че се разплака.Взех го в 12.30 и казаха,че ту е играл,ту е сядал някъде и хленчел без сълзи,но така ме се беше променил гласа,че май си е ревал стабилно и не ми казват.Като отивах,ме видя през прозореца и го чух как ме вика и се разплака ,отиде да дърпа пердетата ,за да ме види .После се сгуши в мен и се успокои.Закуската не беше харесал ,но на обяда  излапал всичко.Предложили му и сок,но отказал - той никога не е обичал и в нас също не пие.
Днес дупето му е добре,явно са го сменили навреме,защото сутринта им казахме,кога ака горе долу.
Бяха ни казали да носим нещо,с което спи у дома - ми той спи сгушен с една моя нощница и му я оставяме там през деня,а после си я взимаме,че вечер не може без нея.Е тази нощница не я изпуска и за миг и излиза с нея и навън.Днес даже не ми позвали да я прибера ,та от там до нас я разнася по улиците.
Помолих ги за пореден път да не държат детето навлечено - днес го заварих с потник,тениска и горнище на анцуг .Аз така го оставих сутринта,но беше все пак под 10 градуса и им казах,да го събличат после ,те не посмяли.

Май съм по-подробна от необходимото,но тези въления сега ме терзаят.
През цялото време го мисля,а като тръгна да го взимам ,все едно на изпит отивам - ръцете ми треперят,коремът свит - страх ме е ,какво ще заваря и какво ще ми кажат.

Исе,браво на твоето слънце,много танцувално! Heart Eyes

# 32
  • Варна
Angels_zg, ще свикне, миличкият, ама не е лесно! Дано все пак му хареса при децата!

Рита, поздрави и от мен! Нека всичко мине хубаво и светло!

Светле, поздравления за темичката и за детективския ти нюх!  Mr. Green

Поздрави и на майките на Дени и Дими за прекрасните синове, които са създали! Силви, Нефи, чудни бонбони са!   bouquet

Аз бях позачезнала и смятам още да позачезвам, защото моята конференция се движи по доста ръбести пътеки към провеждането си, но в крайна сметка се надявам резултатът да бъде добър! Честно казано, след две седмици направо ще си отдъхна!

# 33
Честит Рожден Ден, Лъченце! Бъди жив и здрав; бъди все така чаровен, обятелен и лъчезарен. Нека животът ти е изпълнен само с радост, обич и щастливи мигове. Нека навсякъде те съпътстват любовта и подкрепата на всички около теб. Слънчево и красиво детство ти желая! Обичам те, Лъченце!

Аги, честит празник, другарче!   bouquet  bouquet  bouquet Бъдете живи и здрави всички! Поздрави на цялото ви семейство от всички вкъщи!

# 34
Честит рожден ден, Лъчи! Честита трета пълна годинка, откакто внасяш най-светлите и топли лъчи в живота на мама Аги! Бъди жив и здрав, бъди много щастлив сега и винаги!
Аги, честит празник!
 Heart Eyes
Лилибонче, точно щях да те търся да гледам докъде е стигнала отчетническата ти конферентна лентичка. Явно сега ще ти се струва, че е най-грапаво, но съм сигурна, че конференцията ще бъде повече от успешна.  Hug
Нефче, много пораснало Митачето.  Heart Eyes
Зори, сега два дни Жорко ще чака да го водите на градина и по някое време може да се разплаче и за там. Дано бързо да се окопити в новата среда и да заходи с желание.  Hug
Силви, моето щурото си има вече два неусетно излезли зъбака. Сега просто горният венец й е пред цъфване. Така е напъпил ... Да вземат да се показват тези горните, че детето захранването си чака. Май с кокалче ще я захраним.  Simple Smile
Сега ще се водим на един братчедски ЧРД. Дано поне този път рожденика, който я покани с такова желание не реве, че майка му се доближава до нея.  Simple Smile

# 35
Аги, приятелко любима, да ти е живо и здраво порасналото момченце! Радост и гордост да ти носи, нека е много щастлив, а усмивката му винаги да топли душата ти   bouquet Heart Eyes
Весел празник   bouquet

# 36
  • Варна
 nbirthday Лъчи! Да е жив и здрав. Пожелавам му весело детство, изпълнено с усмивки и игри!

# 37
  • Варна
Честит рожден ден на Лъчи! Да расте още по-голям и силен и да излъчва красота и доброта!

bdbaloni

Рони, мерси много за съчувствието!

# 38
Честит трети рожден ден на Лъчко! Бъди щастливо, мило детенце! Аги, честит празник! И да покажеш после какво си измайсторила тоя път:)

В тая връзка се сещам, че след като изгледах снимките на Светлето от рд на Дари, пропуснах да отбележа сладкарските умения на майка му. Светле, тортата изглеждаше страхотно, предполагам и така вкусна. Мммм...... прияде ми се нещо сладичко Mr. Green

Рони, честито ви доозъбване:) Бързо се справя Мария с бройката на зъбите, браво на детето. Дано излизат лесно и безсимптомно за всички ви!

Лилибонче, успех на конференцията! Вярвам,ч е всичко ще мине като по вода!!! Hug

Бела ми е с хрема, пак. Втори път за един месец. Ама няма начин- на площадката всички са сополиви. По-миналата нощ беше кошмарна. Рева сигурно 2 часа без да спре. Чувствах се ужасно глупаво, щото нищо не можех да направя, от мен не искаше да се успокои, само при баща си млъкваше за кратко. Накрая заспа върху него... Вече за сополи на лекар не я водя, ама вчера й купих виброцил, колкото и да са противоречиви мненията за капките за нос и толкова малко дете. Ама преди лягане й капнах по 1 капка в двете ноздри и като заспа около 9, за първи път от доста време насам не се събуди нито веднъж, та чак докъм 9,30 сутринта. И ние си поспахме. Та вредни-невредни, осигурних на детето спокойна нощ. А 2 часа рев и да не може да диша не е ли още по-кофти...

# 39
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЛЪЧИ! ДА Е ВЕСЕЛО И ЛЪЧЕЗАРНО ДЕТЕ, ДА РАДВА ПРЕКРАСНАТА СИ МАЙЧИЦА! baloni

Русокоската Бела да се оправя по-бързо. Ники ами незнам обаче щом на детето му е по-добре Peace Цвете като новородена имаше много гадни сополи и само от Коларгол й минаха( май така бяха сори ако съм написала неправилно) капех й цели два месеца, какво беше това прочистване ooooh!
Зори, като чета постта ти и ми стана едно такова жално, горкото Жоренце. Но ще свикне.
Днес искахме с мъжът ми да заведем Цвете на зооградината в Ловеч,там уж имало много животни, обаче с този дъжд няма късмет малката някой друг път ще бъде. Много са й интересни всякакви животни като види някое и се започва едно викане, "джумолене" Joy
Приятен уикенд!

# 40
  • София
Честит празник , на прекрасият Лъчи!Да расте живо и здраво детенце!

Тале,този Коларгол лекар ли ти го назначи за толкова време. ShockedТова са ужасни капки,които изгарят адски лигавицата,ползват се максимум 5 дни ,но аз и 1 не бих ги сложила.

Ники,да се оправя бързо красавицата!
Жорето ,кога тръгна на ясла,кога се разболя - нослето тече,гласа променен,подкашля.Сложих и аз снощи Виброцил,сега преди сън също,но нещо на него не му го отпушва. Sad

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИЯ ЛЪЧО.НЕКА ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.
Рита , тихичко честито.Нека бъде безпроблемна бременност и да донесе братче! Mr. Green
Светле честит празник на патерички.Нека ви е жив и здрав и да ви дава много акъл. Mr. Green
Зори, като чета как миличкия иска да е с теб и му липсваш направо ми се къса сърцето.То вярно че е просто една ясла ама....нали са си наши и не искаме да тъгуват и плачат никога.
Ники , да оздравява Белка Хубавелка бързичко. Hug
Силве, мене жокер ми не требе , я го знам , оно е второто от ляво на дясно. hahaha Mr. Green Поне до колкото видях че снимката ми я отвори на един огромен чаршаф. Whistling
Нефертити , много сте пораснали вече, направо мъж за женене. Heart Eyes
Рони , честито ви зъбче.Ние чакаме петото да излезне ама явно ще ни поизмъчи. Tired
Целувки на всички.  bouquet

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 14:36 от ladybebi

# 42
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛЪЧИ

Аги,да ви е жив и здрав порасналия мъж и весел празник

# 43
Честит рожден ден на Лъчи!

# 44
Зори, педиатърката й изписа капките по три дни през две седмици ги капех по два пъти на ден сутрин и вечер и на мен ми се струваше прекалено, но нямаше друга алтернатива тогава. Наистина дразнят лигавицата страшно много кортикостероидни са. Слава Богу на Цвете нищо не й стана от тях.

Общи условия

Активация на акаунт