През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 826
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Да ни е честита новата темичка и само с хубави новини да я напълним.
Светле, поздравления за заглавието, и ЧРД на татко ти   bouquet
Ритка, честито мила   bouquet Нека през май да бъдеш най-щастливото Майче  Hug
Болните дечица и мами бързо да оздравяват  Praynig
И ние борим хремата с рецептата на Светлето за сребърната вода, че да видим.

# 16
  • на дъното
˙·٠ pretty٠·˙ честит имен ден на братчето ти да е много здрав и щастлив
svetlana_78 честит рожден ден на татето ти и той от здраве да не се отърве
rit@_zit@ как приятно ме изненада за което много ти се радвам,честито искам и аз Дени да си има още едно братче,но ще трябва доста да почакаме,а годинките летят
elektra_86 да погалеш това хубаво тумбаче от мен пу пу а като те видях как се катериш по тия скали косата ми настръхна Laughing
И всички болни дечица да се оправят по скоро.
Рони а ние още нямаме зъб явно ще заръфа пържолата чак на годинка  Laughing
Познайте кое е моето маймунче  Laughing
http://img24.imageshack.us/img24/8798/p1040842e.jpg

# 17
 Хайде и от мен пожелания за хубав месец с много слънце и циганско лято!

Тъкмо си мислех, че другата тема -  С шкембе си е най-добре ще се поизпразни и ето нови попълнения. Hug

Ааа, няма да изпразва! Хайде работете по въпроса всички,ама-ха:)) /къде е класната да стяга редиците Crossing Arms/ Рита даде тон на дружината!! Само така!

Честито на всички, които имат поводи за празнуване. На Рита и тумбалачко специални цАлиФки:))

# 18
Здравейте и тук ,момичета!
Ритко,честито миличка!Лека и безпроблемна бременност ти желая!Чудесно е ,че вече имаме две Майски майчета-и Кенга е майско майче!Това е много ,много хубаво!!!Толкова се радвам!
Темата започна чудесно!Чудя се дали да ви  задам въпроса,който ме подлудява от известно време Thinking
Търсих отговорът му доста време,но не го откривам,а ме влудява...ще ви питам,а ако искате не ми отговаряйте!
Та значи,искам да ви питам какво мислите за това,че бременни жени не трябва да ходят на гробищата?миналата година ,когато бях бременна със Сиянна така ме наплашиха и не отидох на годината на дядо ми на гробището,но се питам какво е вашето мнение по въпроса?Не мога да си представя ако съм бременна как девет месеца няма ида на гробчето на Сиянна,как ще издържа-това май е абсурд!От друга страна пък...оф,незнам,но тази мисъл ме побърква!
Моля момичетата,които са биле вече бременни и чиито дечица имат гробчета да ми споделят какво са правили.Или прсто да ми кажете вашето мниние...
Оле,така помрачих темета ,но съм на път да лудна,а вие сте единствените с които мога да го споделя.Моите познати и без друго вече ме мислят за луда,само остава да им изцепя и тези си вълнения.
Благодаря ви предварително и ви моля да ми простите за това ,че ви развалих темата!

# 19
ksd_g, миличко другарче.  Hug Ти сама си си отговорила на въпроса. Миналата година с нищо не си успяла да промениш хода на нещата като не си ходила на гроба на дядо си.  Hug Моят съвет е да отидеш с някой храм и да говориш с някое нормално отче. Вярвай ми, че не сбъркано нищо във въпросите, които те терзаят.

# 20
  • на дъното
ksd_g до последно ходех ,никой не слушах

# 21
По-добро начало неможе и да има за новата ни тема .Новината на Рита е повече от прекрасна.
Ритка, желая ти от сърце  пак да ни покажеш такава прелест като Лора през май!Честито!   bouquet
Силве,как да не го познае човек. Най-големия чаровник е Дени  Heart Eyes!
Светле, жив и здрав да е баща ти   party023
Прити, честит ти именник и на теб !
ksd_g,и аз мисля че няма лошо да отидеш на гробчето. То от живите да се страхуваш, не от мъртвите....... Cry

# 22
Добър вечер,
днес много хубави новинки си имаме............ Wink
Ритко,така се зарадвах като прочетох,честито милинко другарче  bouquet

Светле,да ти е жив и здрав татенцето,весел празник Hug  bouquet

ksd_g,ти ще усетиш най-добре,послушай сърцето си Hug

Електра,много хубави снимки...........ех,че ме налегна една носталгия по моренцето Grinning,а ти изглеждаш чудесно Peace

Зори,как мина днес?

Прити,честит празник и на вас Heart Eyes
Аз съм вече добре,а на другите сополиви желая бързо оздравяване Peace

# 23
Нова тема, хубава тема, започваща с хубави новини, и до края на октомври все така да е
Светле, да ти е жив и здрав таткото и да се радва и на правнуци
Прити, да му е живо и здраво името на братчето ти, а след има няма две седмици да е най-гордия вуйчо.
Ритка е това се казва подарък, от сърце ти желая щастлив финал на това което сте започнали
Ники  Hug Hug Hug
Силви с всеки следващ ден, твоето маймунче все по-сладурчесто става
Зори днес как мина, дано на Жорида му е харесало

ksd_g,ти ще усетиш най-добре,послушай сърцето си Hug
а ето го и моето маймунче

# 24
Мале, това Шошито как пораснало - пу пу, сладурче  Heart Eyes
риткоооо страхотна новина! Чуден подарък!  Heart Eyes Hug
исе, радвам се че си по добре. Наистина в кофти период се завъртяхте нещо...  Hug
Зори, кураж! Трудно е... и началото не е показателно, но децата се приспособяват по бързо от нас  Hug
Напоследък страдам от угризения, че не съм достатъчно добра майка. Днес сутринта една леля в яслата, която не познавам, защото сме в друга група в момента, ми каза "Разкошно ви е детенцето. Толкова контактна, бъбрива и лъчезарна. Да ви е жива и здрава!" цял ден ми звучат тия думи в главата и ми стана едно такова хубавко....
прити, то не останало, още малко и ще се гушкате Hug
Ники  Sad Hug
Хубав месец на всички   bouquet

# 25
  • София
слънчев и пълен с хубави новини месец.

Определено страхотно започва с тази страхотна новина на Ритка - лека и безпроблемна бременност ,миличка! Praynig Heart Eyes Hug

Светле,Прити,честит празник и на вашите близки!  bouquet

Нефче,Силве,страхотни слънчица си имате! Hug

elektra_86 ,страхотни снимки ,с много настроение ,а ти грееш направо! Heart Eyes

Ники, Hug Sad

Жорето сутринта влезе с бойна крачка и без никакви проблеми - едва изчака да му обуем пантофите,само сочеше стаята с децата и казваше "там".Като влезе ,изобщо не ни обърна внимание и докато говорехме разни неща с лелите ,не се чу да се сърди.Казаха ни ,че ако не плаче много ,ще го вземем на обяд ,за да не седи цял ден - нали му е първи и да не му дойде много.Мъжо го взе към 13.30  - заплакал е веднъж и ме е търсел,но са го забаламосали с играчки и е престанал,но мъжът ми като отишъл,плачел.Като цяло са много дололни от него ,за първи ден се справил много добре.Сутринта закусвал,на обад си изял и мусаката и десерта,само таратора не харесал.
Вечерта бяхме на родителска среща и го оставихме в двора с другите деца.Като излезнахме обаче седеше сам в тревата и плачеше и едни сополи точеше.Много ми стана мъчно. Cry
Ще видим утре как ще е ,но според мен ще реве повече ,защото ще започне да се усеща,че ще е ежедневие това.

# 26
Добро утро,
Нефче на Шошко много целувки,голям сладур си имаш Heart Eyes

Цитат
Ще видим утре как ще е ,но според мен ще реве повече ,защото ще започне да се усеща,че ще е ежедневие това.
Зори,винаги вторият ден плачат повечко,но не се притеснявай ще свикне,абе до дете си е..........Хриси все още всяка сутрин плаче.
Миличкия се събужда сам в 6,30ч. Tired,явно не може и спокойно да спи като знае,че ще ходи на градина.
Вчера като отидох да го взема,учителката каза,че са ги завели в музикалния салон,там някаква госпожа по народни танци ги учила да играят хора Laughing,та моят син бил много деен в хората и ръчениците Crazy и ми казаха да го запиша на народни танци..........макар че ако се е метнал на баща си-майко мила Joy Joy Joy
 Hug Heart Eyes

# 27
Светълче, фурната е заредена.

Знаех си,че мога да разчитам на татко Слон.  Mr. Green Тихичко - честито! Лека и безпроблемнада е. Ама не съм ли пророк, кажи сега.
По-хубаво начало на месеца от това - здраве му кажи. Специално да поздравиш зареждача на фурната от мен. Grinning

Електричке, ще те бия, да знаеш - като видях по какви скали си се чекнала по джапанки. Има една особено екстремна - под тебе зейнала пропаст напарво. И още нещо - срамота е толкова бременна, пък така секси.  Grinning

Зоренце, Ники, гушам си ви, вие си знаете.

Силви, защо не виждам снимката? И пусни малко повече снимчици де. Praynig

Нефче, този Шошко много сладък бе.  Тъкмо за закуска ми е. Heart Eyes

ksd_g, милинка, и аз си мисля, че не трябва да се следват подобни укази какво трябва и какво не. Сърцето знае. Според мен това е измислено с конкретна цел - да не ходят бременни да се разстройват. Щом усещаш, че искаш да ходиш - ще ходиш. П.С. Нахална съм, ама има ли причина да задавш този въпрос. В смисъл имаш ли новина?

Дами, дали вече нашите бебешки редици не са се увеличили? Някой няма ли инфо?

# 28
ksd_q аз си ходя постоянно,имам нужда и не виждам нищо лошо Hug

# 29
...

Дами, дали вече нашите бебешки редици не са се увеличили? Някой няма ли инфо?

По последно инфо (от вчера) - нямаме обебили се! Peace

Аз днес бях на лекар и после на училище, та равносметката от прегледа - разкритие 0, шийка запазена, контракции никакви - въобще няма да се ражда скоро!

Благодаря за пожеланията към милото ми братче (то детето е на 19 вече Mr. Green )

Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт