През ОКТОМВРИ то се знае, златна есен ще ни приласкае

• 13 848
  • 301
  •   1
Отговори

Нека е топъл и изпълнен с много слънце месец. Освен очаквания дъжд от бебета, нека ни донесе много радости и поводи да усетим красотата на есента. Нека изпълни сърцата ни с топлина и спокойствие. Обичам си ви и няма да се изморя да го повтарям.

И понеже нещо лирично съм настроена:

Есен

Като циганка скитам
по мъгливи баири.
Пощади ме, не питай
ново лято ли диря.

"Пяло, пяло щурчето,
зимнина не събирало
и замръзнало клето
без храна и квартира."

Мъдростта е призната
в тази весела басня
и я учат децата
още в детските ясли.

Мокър вятър завива
мокра гола земя.
Есента е сълзлива
като стара мома.

Камионите дири
дърпат, дърпат полето:
не заспивай, не спирай,
все пак - пяло щурчето.

Екатерина Йосифова

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 01:06 от svetlana_78

# 1
Хайде да ни е на късмет новата темичка,а октомври да ни донесе много поводи за радост

Светле поздравления за заглавието  bouquet

# 2
Хайде да ни е на късмет новата темичка,а октомври да ни донесе много поводи за радост

Светле поздравления за заглавието  bouquet
     Peace  bouquet

# 3
Честита нова темичка - дано я пълним само с добри новини!
Една скромна почерпка от мен - братчето ми има имен ден днес!

Светле - поздравления за прекрасното заглавие! newsm51

# 4
Притинце, да ти е живо и здраво братчето!   bouquet  И в близките дни да започне да носи с гордост названието ВУЙЧО!

А моят баща днес има рожден ден и ние със сестра ми организираме скромно парти-изненада, та от сутринта съм заджуркала торта. Само дето и Божидар смята, че трябва да вземе дейно участие в приготвянето й, та у нас е ... ooooh!

Благодаря ви, момичета!

Исе, как си днес?
Рони, оздравяхте ли?
Зори, не съм виз баравила. Мисля ви. Когато можеш се отчети как е минало. Гуш за мама. Hug

Слънчев и красив ден на всички! Heart Eyes

# 5
  • Варна
Честита нова тема. Дано да донесе много хубави новини.
Pretty да е жив и здрав брат ти!
Светле много здраве и късмет и на баща ти и едно всело изкарване на партито.

# 6
Светле, да ти е жив и здрав таткото!  bouquet

# 7
  • София
Хайде, честита темичка. СВетле, много си ми лирична една такааава, какво ли ти е станало?  newsm78
Аз да благодаря за пожеланията за ден ми ден, много сте милички.
И да споделя съвсем небрежно , че си имам най-чудесен подарък от милото.  Joy Няма да го казвам гласно,
сами се досещайте. Малко раничко почнах да споделям, дано е за добро, и живот и здраве да съм майче на едно сладко
Майче.
Светълче, фурната е заредена.
Зори , много съжалявам за братовчедка ти, не спряха изпитанията за нея, просто ми се къса сърцето.  Cry
Рони, ама вие СЛОН си отглеждате май.
Тичам да си взема учебниците по английски и после ще седна да попиша.

# 8
Честита нова темичка! Само с хубави новини да я пълним!

Прити, Светле да са ви живи и здрави празнуващите днес!

Ритка, новината е страхотна   bouquet Дай Боже всеки му такъв подарък!

# 9
rit@_zit@ - тихичко честито!  bouquet

# 10
Ритко,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. За добро е. Вярвам в това, Мило! Да ви пази Богородица (нашите ангелчета също) и само късмет!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Слон, а - на мама заарлаченото бебе то. Crossing Arms
Светле, ЧРД на татко ти!
Притенце, и на твоето братче ЧИД! Какво дебнене те чака този месец от нашия форумски шампионаж! За събота съм ти измислила нещо много приятно - по случай рождения ден на Лъчи на Аги да вземеш да ... ни подариш още едно третооктомврийче.  Hug (да не забравиш, че си чакаме известяване. Да не те дирим по отчетните теми)
Никче, дано при теб този месец мине по-леко покрай приятните емоции с Бела.  Heart Eyes Hug
Благодаря ви за пожеланията за нашето целокупно оздравяване. Аз все пак съм само с носоглъткащото заглъхване. Предполагам, че до пролетта ще го откарам. Май го запрях на приемливо ниво с Осцилококцимум. А Мария си има изписан и купен Аугментин (мързи ме да чета дали така се пишеше). Понеже знам, че Жори и Дари дрискаха (извинете) много хубаво от него, питах лекарката с какво да го неутрализирам. БиоГайа-та дано да помогне. Засега обаче задържам, за да видя какво ще покаже стерилната урина и в нашата поликлиника, която й пусна нейното си ДжП.А такива хубави горни венци е надула от вчера, че  ooooh!.
Зори, честит ти първоясленик! Дано се адаптира бързо милия Жори!  Heart Eyes Че и мама му да се успокои.  Hug

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 19:03 от рони

# 11
  • Варна
Рита много хубаво начало на темичката направи с тази новина. Тихичко честито! Тъкмо си мислех, че другата тема -  С шкембе си е най-добре ще се поизпразни и ето нови попълнения. Hug

# 12
Честита нова темичка! Дано има само хубави новини! newsm51
Светле Честит Рожден Ден на татко ти! smile3525
Ритка и на теб на патерички мила , честит рожден ден! Желая ти много щастие и любов! Прекрасен подарък си получила от милото! Всичко ще е наред и догодина Лорка ще е най-щастливата кака на едно прекрасно майско бебче! Hug
Аз нещо съм болна тези дни и се лекувам с чайчета и панадолче. Малкия юнак още не се е обърнал, но все си казвам че има още време.
Ето и обещаните снимки от почивката
http://elektra1208.snimka.bg/sea/lyato-2009-rezovo.427699
Гушкам ви! Hug Hug Hug

# 13
 Peace
Хайде да ни е честита новата месечна темичка! Виждам че я започнахме с много хубави новини за Ритка, за оздравелите сладурчета, все така хубави неща да пишем и да ни се случват  Praynig

# 14
Много се радвам, че така хубаво започва новата тема и новият месец. Поздравления мило другарче Рита!    bouquet Нека през май щастието ви бъде наистина пълно  Hug

Много здраве и късмет на всички през този месец!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт