AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 556
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
Знаете ли дали в нетна 15 бг ще има чантата Рейчъл ,както в руската.
http://www.avonclub-bg.com/viewtopic.php?f=77&t=442

# 46
Знаете ли дали в нетна 15 бг ще има чантата Рейчъл ,както в руската.
http://www.avonclub-bg.com/viewtopic.php?f=77&t=442

Благодаря ти Simple Smile

# 47
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А нетна 15 дали я има другъде качена? Незнам дали е редно да цитирам тези снимки в първия си пост? Не знам кой е авторът и дали би позволил....  Rolling Eyes

# 48
Записче и от мен... днес си взех кашона от старата кампания, което означава, че за 14-та ще пускам на 2-ра редовна дата. Малко съм разочарована от подаръка с камъни "Сваровски", имах по-добри очаквания.
Силно се съмнявам да са камъни Сваровски  rotfImbo

# 49
Съжалявам момичета но няма как да ви я кача нямам скенер  Sad иначе бих я качила

# 50
Хайде че няма да спим цяла нощ от вълнение и напрежение  smile3511 hahaha

# 51
  • о`майна лунна нощ е
Кате, след като е качена в нета, значи е достъпна за всички. Ако са искали да я скрият или защитят със знак или надпис, щяха да са го направили до сега. Според мен няма причина да не постнеш снимката. Тя така или иначе е обявена в пространството.

Джиг - стегни се! Получил си брошура по същата причина поради която ти бяха пуснали смс, че не си активен и "печелиш" калъфче, ако пуснеш поръчка /имам предвид първата вълна на калъфчетата, ... те с втората така и не дойдоха, а пратиха чанта/. До теб лично ли е адресиран плика или до някоя от регистрациите, които си правил?

# 52
  • Горна Оряховица
Във В.Търново на конференцията ни подариха по един каталог,1 мостра на ин блум и едни сенки Калър Тренд лилавите,незнам за другите дали е бил същия подаръка,нека ако някой е ходил да каже.Това беше добре,всичко останало няма да коментирам Whistling

# 53
найстина,хайде някои да го качи 16 каталог.очаквам го с нетърпение вече. благодарности предварително

# 54
Аз пък в пощенската си кутия получих плик с брошура за К14 на какво ли се дължи . . . ?

Аз миналата година лятото не бях пускала поръчки в две кампании и получих по пощата брошура.Но ако ти си бил активен и си получил незнам на какво се дължи.

А освен брошура имаше ли нещо друго, защото при мен освен нея, нямаше друго, а плика беше отварян и имам съмнение, че нещо е гепвано.

# 55
Здравейте и от мен! Успешна кампания на всички! Катенце, благодаря за темичката...
Аз да се разпиша с вероятна заявка на стойност 120 лева, което значи, че ще изчакам още и ще пускам експресна. Това е добре!

# 56
  • София
грозденцето, има бутон "редактирай", не е нужно да пускаш 3 поста един след друг.  Peace

Съжалявам момичета но няма как да ви я кача нямам скенер  Sad иначе бих я качила

Става и без скенер. Като я снимаш с апарата. Но си е доста работа, затова ако ти се занимава...  Praynig

# 57
  • у нас
Всичко бях виждала от Ейвън,но да ми изчезне добавка и да имам фактура за 120лв и 0 кашони не бях виждала Shocked #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 58
Вторият ми пост във втора поредна такава тема Simple Smile Успешна кампания на всички желая!

# 59
Всичко бях виждала от Ейвън,но да ми изчезне добавка и да имам фактура за 120лв и 0 кашони не бях виждала Shocked #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пише ти 0 кашон/и, защото система все още не го е пресметнала, това става след няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт