AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 51

• 35 677
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
и аз получух такова съобщение вчера когато си получих поръчката и преди 30 мин. ми светна  newsm78 че още не сам си платила фактурата от кампания 14 в дадения срок и към нея са ми прибавили вече и парите от поръчката за 15 кампания + 2 или 3 лв. защото съм закасняла с датата за плащане   Crazy надявам се да съм била полезна .

# 601
FYI

КОлие с USB К15

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

USB –КОЛИЕТО ОТ ПРОГРАМАТА „ДОКОСНИ ЗВЕЗДИТЕ” В К15 СЕ ПРЕДЛАГА НА НЕТНА ЦЕНА ОТ 9,90. ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УСЛОВИЕТО, МОЖЕ ДА ГО ПОРЪЧАТЕ ЕДНОКРАТНО В РАМКИТЕ НА СЪОТВЕТНАТА КАМПАНИЯ. АКО ПОРЪЧАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО USB – КОЛИЕ, ВСЯКО ДОПЪЛНИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ФАКТУРИРАНО НА РЕДОВНА ЦЕНА ОТ 50,00 ЛВ

# 602
Здравейте на всички   bouquet представител съм на еивън от лятото и до сега не сам си поръчвала от нетните оферти за представители  вчера получих такъв към кампания 16 предлагат спиралата supershock  за 4.99 Shocked не можех да повярвам искам да попитам мога ли да се надявам въобще да се добера до нея или нямам шанс ,защото винаги намират начин да  ме прецакат ...

# 603
Здравейте на всички   bouquet представител съм на еивън от лятото и до сега не сам си поръчвала от нетните оферти за представители  вчера получих такъв към кампания 16 предлагат спиралата supershock  за 4.99 Shocked не можех да повярвам искам да попитам мога ли да се надявам въобще да се добера до нея или нямам шанс ,защото винаги намират начин да  ме прецакат ...

По-интересните неща свършват бързичко, точно това едва ли, но ако искаш да си съвсем сигурна, просто направи така, че да поръчаш веднага щом е възможно за твоята зона. Така имаш почти 100% шанс да успееш да вземеш каквото искаш.

И аз да питам нещо -
Поръчайте 6 и повече
Парфюма
и вземете 35 % отстъпка
+ ПОДАРЪК:
Луксозна, дамска чанта

Някой има ли идея тази чанта дали струва поне колкото чеп за зеле? В смисъл, някой виждал ли я е на живо?

# 604
# 605
Имам въпрос.На к14 на корицата пише,че е до 21.10.Това значи ли,че преди тази дата няма да мога да пусна експресна за к15, при положение,че първата дата за к15 ми е на 23???

# 606
  • София
Да, това значи. Първата дата изписана на каталога е съответно първата възможна дата за експресна поръчка от съответният каталог.

# 607

Това и аз го виждам. Имам предвид големина, качество, материал...

# 608

Не ме разбра..не ми пише на к23 а първата дата за редовна поръчка ми е 23ти.Въпреки това няма ли как да пусна екпресна преди първата дата за редовна?

# 609

Не ме разбра..не ми пише на к15 а първата дата за редовна поръчка ми е 23ти.Въпреки това няма ли как да пусна екпресна преди първата дата за редовна?

^
Обърках цитата,за което се извинявам,става въпрос за това:
Публикувана от: kashmir
Вмъкни Цитат
Да, това значи. Първата дата изписана на каталога е съответно първата възможна дата за експресна поръчка от съответният каталог.

# 610
  • София
Експресна може да пуснеш винаги, стига да имаш необходимата сума, а именно 120 лв. Няма значение кога ти е редовната.  Peace

Здравейте на всички   bouquet представител съм на еивън от лятото и до сега не сам си поръчвала от нетните оферти за представители  вчера получих такъв към кампания 16 предлагат спиралата supershock  за 4.99 Shocked не можех да повярвам искам да попитам мога ли да се надявам въобще да се добера до нея или нямам шанс ,защото винаги намират начин да  ме прецакат ...

Цените са нетни, т.е. нямаш отстъпка върху тях и следователно не е чак такава далавера. Понякога нещата от каталога + отстъпката излизат по- евтино.

Бижутата към Спотлайт оценявам като средни. Т.е. не са чак страхотни, но не са и зле. Малко големички идват. Идеално ще ми се връзват, обаче с 1 пръстен с такива камъчета и затова си поръчах парфюма.

А колието "докосни звездите" бива. Става ми и ще го нося, въпреки че е доста дебело, егати ланеца.  Laughing

Сега отивам да си разглеждам по- подробно кашончето, че днес не остана време.  Party

# 611
  • София
Предполагам, това е сумата, в която се вмества поръчката и за К14.

FYI
КОлие с USB К15
УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,
USB –КОЛИЕТО ОТ ПРОГРАМАТА „ДОКОСНИ ЗВЕЗДИТЕ” В К15 СЕ ПРЕДЛАГА НА НЕТНА ЦЕНА ОТ 9,90. ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УСЛОВИЕТО, МОЖЕ ДА ГО ПОРЪЧАТЕ ЕДНОКРАТНО В РАМКИТЕ НА СЪОТВЕТНАТА КАМПАНИЯ. АКО ПОРЪЧАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО USB – КОЛИЕ, ВСЯКО ДОПЪЛНИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ФАКТУРИРАНО НА РЕДОВНА ЦЕНА ОТ 50,00 ЛВ
Това с 50,00 лв. дали важи, и без да се изпълнява условието от 120,00 лв?

...Луксозна, дамска чанта
Някой има ли идея тази чанта дали струва поне колкото чеп за зеле? В смисъл, някой виждал ли я е на живо?
smile3532 Това, направо ме уби!

# 612
КОлие с USB К15
УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

,но дали това е нетна цена или тези 50 лева подлежат на отстъпка ?

# 613
КОлие с USB К15
УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

,но дали това е нетна цена или тези 50 лева подлежат на отстъпка ?

Има ли значение? 50 лева е смешна цена. Има всякакви такива джаджи, за много по-малко от 50 лева.

http://usbmania.bg/index.php?main_page=index&cPath=10 - това са примери само.

# 614
Здравейте!
Ще съм ви много благодарна,ако ми кажете работното време на офиса на AVON.Дли днес-събота работят и с какво работно време. newsm78
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт