Коледни инициативи на ДБМ

• 65 711
  • 892
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,сега като разгледах ценовата листа/ поне на пръв поглед де /на Екстра пак, ми направи впечатлине че еко продуктите им не са по-скъпи от другите.
http://printed-bags.net/crm/do.php?groupId=51&ctr=Catalog&act=index
Какво ще кажете ако вместо да закупуваме полиетиленови пликчета,се вземат биоразградими?
И друго което аз лично съм решила и ще направя.Всеки може да си направи сам или да помоли другарче,да набере с красив шрифт коледни пожелания ,или пък едно  няма значение.На най-обикновен принтер,да се поместят в лист А4 може и цветен.И де се принтира и изрежи с ножица.Така може като се опакова всяко нещо,към него да се привърже или просто да се пъхне в пликчето красиво пожелание з аколедните празници.
Оф дали обясних добре newsm78

# 316
  • Русе
............На най-обикновен принтер,да се поместят в лист А4 може и цветен.И де се принтира и изрежи с ножица.Така може като се опакова всяко нещо,към него да се привърже или просто да се пъхне в пликчето красиво пожелание за коледните празници.
Оф дали обясних добре newsm78
Това бяхме направили на първия базар в Русе,бяхме нарязали на лентички кратък поздрав за празника и благодарност за подкрепата,за това,че клиентът дарява усмивка и искрица обич на дечицата.Почти към всеки арткул бяхме приложили лентичката.Мисля,че това допълнително подчертава важността,значението,смисъла на подобен род покупка.Пък и на тях не е отбелязана цената Peace
На миналогодишния базар заложихме само на хубавите етикети,с пожелание весела коледа и благодарност от ДБМ....просто не ни стигна времето и силите да направим и лентичките.

# 317
  • Варна

На миналогодишния базар заложихме само на хубавите етикети,с пожелание весела коледа и благодарност от ДБМ....просто не ни стигна времето и силите да направим и лентичките.

Тази година пак можете да разчитате на тях. Бройката ще я уточняваме началото на декември с организаторите по места (както на Коледния и Великденския базари)  Peace

# 318
  • In the jungle out there..

Тази година пак можете да разчитате на тях. Бройката ще я уточняваме началото на декември с организаторите по места (както на Коледния и Великденския базари)  Peace

Аз също мога да помогна в тази посока. Дори можем да помислим за обновяване на визията Simple Smile

# 319
  • Варна
Очаквам предложения (без пълноцветни). Като цветове може да бъде отпечатано с черно, синьо, червено и зелено, основа бяла. Mr. Green

# 320
  • Русе
k_savova ,kalaza,БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  bouquet
Наистина разчитаме на вас Heart Eyes Hug

# 321
Калаза,К-Савова,присъединявам се към Джаста с едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!
За цветовете,ние нямаме претенции. Hug

# 322
ОК, заемам се с удоволствие Heart Eyes

# 323
Очаквам предложения (без пълноцветни). Като цветове може да бъде отпечатано с черно, синьо, червено и зелено, основа бяла. Mr. Green
А жълто  newsm78

# 324
Момичета,само да помоля ако може да сложите и сайта на ДБМ на стикерите Praynig
http://fdbm.org
k_savova,kalaza   bouquet  bouquet

# 325
Здравейте,момичета!Няколко дни нямах възможност да влизам в нета и гледам голям дебат се е завихрил.Аз не съм участвала в продажбите,затова нямам никаква представа какво се продава и търси най-много.
Аз харесвам по-нестандартните декорации и затова ми е трудно да преценя какво да правя за базара.Трупчетата,за които питах ,направени като снежен човек ми се струват доста оригинални и нестандартни и смятам,че са по-добър и то естествен материал ,отколкота пластмасови бутилки с мин. вода.Но всичко е въпрос на вкус.Така,че ще си направя само за моя,домашна декорация.
Видях нещо подобно на  това ,така че питам  - Ще се продават ли такива свещници?Могат да се разнообразят със сребърен и златен спрей,въпреки че  оригинала беше без допълнителни оцветители.
Идеята е от западно списание.
Направих само един брой,защото ако не се харесват да не хвърлям излишни усилия на вятъра.

# 326
  • пловдив
mery_poppins1 на мен пък точно нестандартноста на трупчетата ми хареса , тъй че ако все пак решиш да направиш няколко може ли да си заплюя за пловдив  Wink
свещника много ми хареса но не прави по много бройки за град /не знам за кой град ще правиш/, мисля че до 10 бр на град ще е по интересно защото ще има и други видове свещничета на диск и така ще се получи разнообразие  Heart Eyes Hug

# 327
  • Русе
На мен идейните снежковци на Мери също ми допаднаха-точно заради нестандартността си и че не са сложни за правене,даже го обсъдихме  на местна почва да спретнем няколко,бял латекс имаме на воля Laughing
В Русе на базарите много добре се продават свещниците на дървени "филийки",гарнирани с естествени матеряли.От макарони само ангелчета сме продавали,добре се пазаруваха.

# 328
  • Варна
Във връзка с продаваемостта на творенията, да попитам за мнението ви за тези украшения за елха. От хартия са, но на мен са ми симпатични. Точно тези са от един блестящ картон, но ще направя и с брокат, ако кажете.
Освен това правя такива шишарки, гледам да са различни. Миналата година правих квилингови картички, но сега с малкото диване не ми остава много време за тях, та може би ще се съсредоточа върху тези, плюс няколко венеца по патент на Бабилия ( Hug )

# 329
  • Sofia - TelAviv
Понеже, последните две страници решихма, МАЙ НЕГАЛСНО  Mr. Green„ че е добре и да си казваме нещата и бешз да се сърдиме, така че почвам наред.  Crazy

1. k_savova ,kalaza,БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  и от мен  Heart Eyes  - обновяването ще е добре, самокакто и Гудзито писа, сложете и сайта на ДБМ.

2. Кас за торбичките на Екстрапак от дегралени аз съм ЗА, но миналата година бяхо ппо-скъпички, а ини бяха останали много от предишнат агодина, та не сме купували, специално във София. Проблема с тях е че няма такива с коледни мотиви, а за да се поръчат с печат е много скъпо, проверено е  ooooh! МИналата година имаше някой койот беше рисувал торбички( 20/30 см и 30/40см) от рециклирана хартия, такива кафяви и се продадоха като топъл хляб (Ето още една идея) а за другите опаковки все още няма алтернатива

2. mery_poppins1   на мен и снежковците ми харесаха и тези свещници, но наистина не прави по много, защото са трудоемки, пък свещници обикновенно има доста. Както антом е писал макс по 10, за да с епродадат, иначе наистина ангелите от макарони са хит, вече няколко години. Laughing

3.Джиджи-биджи

хартиените украшения са много хубави, но и много трудоемки, а не се продават толковва.

Общи условия

Активация на акаунт