Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 134
  • 389
  •   1
Отговори
# 60
И струва ли си Пипинка да се спасяваме? Като станеш на 40-50 и се обърнеш назад, само това ти е останало. Едно неизживяно щастие, което повече няма да се повтори.

Мъжете хич не страдат от такива скруполи. Изневеряват си за единия секс. Поне да си струваше изневярата, да го разбереш. Ние се вкарваме в една безсмислена борба със себе си и сами си забраняваме любовта.

# 61
Ох, и аз съм така !
Знаех си, че е лудост и въпреки всичко го направих и след като се разделихме аз вче 2 години се опитвам отново да си го върна - незнам дали ще успея - тръпака, страст, и аз мисля за него всеки ден , непрекъснато, знаете какво е , а съм на 28 г. ....

# 62
Аз честно казано в ситуацията на авторката просто ще си хвана шапката, не бих могла да живея с човек, към който не изпитвам онова, което е насочено към, другия. И да няма друг в момента, пак бих го направила.

... Ако не беше наслагван моделът за морал ,много ми е чудно дали щеше да има толкова много моногамни по собствено желание  Crazy

Истински полигамните хора не се притесяват да следват нуждите си. Никой не кара насила другия  Peace

# 63
Вече и аз не знам какво си струва Ксения  Rolling Eyes Толкова трудно преживях това , че сега се питам дали трябваше да си го причинявам ...
Просто си мисля , че проблема е , че не се чувстваме 100% сигурни в другите мъже . Ако бяхме , може би нямаше да сме толкова целомъдрени ...
Аз още съм обсебена от този мъж ... и продължавам да не знам какво да правя ... А мина година оттогава .

# 64
Вече и аз не знам какво си струва Ксения  Rolling Eyes Толкова трудно преживях това , че сега се питам дали трябваше да си го причинявам ...
Просто си мисля , че проблема е , че не се чувстваме 100% сигурни в другите мъже . Ако бяхме , може би нямаше да сме толкова целомъдрени ...
Аз още съм обсебена от този мъж ... и продължавам да не знам какво да правя ... А мина година оттогава .

Никога не можеш да бъдеш на 100% сигурна в никой. Само твоите чувства са от значение.

Когато те предаде този, заради когото си направила такава жертва със сърцето и щастието си, ще получиш най-големия житейски урок и ще разбереш колко си била глупава. Но може да е вече късно.

Разумът и целомъдрието са ни най-голямата пречка към любовта. Защо не успяваме да се оставим да ни води сърцето? То никога не лъже.

# 65
Момичета, поне ме успокоява това, че не съм единствена!И знаете ли от доста време насам съм осъзнала колко е кратък животът и че трябва да улавяме момента!Аз не се колебая дали да съм с него!Просто ми е гадно, че той се отдръпна!И сега след малко, ще излизам с приятели, а те искат да отидем точно там, където ходи той!Не знам дали ще го видя, не знам и дали искам, но се питам, защо постпва така!Защо бе мама му стара!

# 66
Момичета, поне ме успокоява това, че не съм единствена!И знаете ли от доста време насам съм осъзнала колко е кратък животът и че трябва да улавяме момента!Аз не се колебая дали да съм с него!Просто ми е гадно, че той се отдръпна!И сега след малко, ще излизам с приятели, а те искат да отидем точно там, където ходи той!Не знам дали ще го видя, не знам и дали искам, но се питам, защо постпва така!Защо бе мама му стара!

Не го вини! По-силен му е разума в момента. Излез с приятели и се надявай да се видите. Дръж се на положение, но нека вижда в очите ти страстта която те изгаря! Дръж го на ръба мила! И един ден няма да издържи. Wink

# 67
Постъпва така , защото познава мъжа ти  Confused Ако не го познаваше щеше да е друго .
Нямаше да страда от такива скрупули . Все пак ти го познаваш по - добре и би трябвало най - добре да усещаш защо го прави .
Когато те предаде този, заради когото си направила такава жертва със сърцето и щастието си, ще получиш най-големия житейски урок и ще разбереш колко си била глупава. Но може да е вече късно.

Разумът и целомъдрието са ни най-голямата пречка към любовта. Защо не успяваме да се оставим да ни води сърцето? То никога не лъже.

А аз дори не съм точно сигурна , защо направих тази жертва ... заради детето и заради предрасъдъците всъщност ...

А защо не се оставяме да ни води сърцето ... не знам . За да се измъчваме сигурно .
Аз го преживях много зле , защото бях сигурна , че това е моята истинска половинка , но все се убеждавах - че ще направя грешка , че имам страхотен мъж ... аз съм си виновна .

# 68
Момичета, спрете ме!Искам да му се обадя!Искам да му кажа, че ще съм там!Божке, съвсем се побърках!Абе защо се потъпквам така?!Какъв е този мазохизъм?!Искам само да го чуя!Гледах едни наши снимки...Толкова е лъчезарен!Толкова е огнен!Като типичен лъв!Не издържам!

# 69

Последно авторката мисли ли, че това е любовта на живота и, заради която си струва да помете скрупули и да наранява наред или само тръпка в слабините?

# 70
Момичета, спрете ме!Искам да му се обадя!Искам да му кажа, че ще съм там!Божке, съвсем се побърках!Абе защо се потъпквам така?!Какъв е този мазохизъм?!Искам само да го чуя!Гледах едни наши снимки...Толкова е лъчезарен!Толкова е огнен!Като типичен лъв!Не издържам!
В момента никой не може да те спре . И може би не трябва . Просто си изиграй хитро картите все пак . Не е нужно да му показваш колко си откачила по него . Направи го по - елегантно . И това не е точно мазохизъм  Simple Smile

# 71

Не му се обаждай че ще ядеш бой! Laughing Ако го искаш, го мъчи хитро по женски! Wink Peace

Цитат
А аз дори не съм точно сигурна , защо направих тази жертва ... заради детето и заради предрасъдъците всъщност ...

Това пък е най-глупавата причина. Децата си порастват, един ден си хващат пътя и хич не ги е еня за твоето лично щастие. Най-много да ти кажат "глупава си че си живяла без любов". Децата са си деца, а твоят личен живот е само твой.

# 72
Дааа, няма да му се обаждам!Не е тръпка в слабините!Тази тръпка е от година и нещо!И не е мъжа на живота ми...може би при други обстоятелства, би могъл да бъде..Но просто го искам!

# 73
Ха -ха ... така е , Ксения - много си права винаги . Но аз обичам и мъжа си . Не е толкова лесно да махна с ръка и да съборя всичко . Мъжа ми е хубав / даже много / , интелигентен и много добър .
Онзи е диване ... тъмната ми страна ...  Simple Smile

# 74
Лелеее, Пипи, и при мен е така!Мъжът ми е добър и красив, и ме обича много!А онзи е лошото момче!Абсолютно диване!Абсолютна противоположност на мъжо!Люд за десетима!Просто животът с него е въртележка!Не е сваляч и не е лигльо, просто е много, много магнетичен!И умен достатъчно, явно!

Общи условия

Активация на акаунт