Изгарящо желание!Лудост ли е?!

• 24 135
  • 389
  •   1
Отговори
# 75
Ха -ха ... така е , Ксения - много си права винаги . Но аз обичам и мъжа си . Не е толкова лесно да махна с ръка и да съборя всичко . Мъжа ми е хубав / даже много / , интелигентен и много добър .
Онзи е диване ... тъмната ми страна ...  Simple Smile

Да, да... пак сравняваш с разума си. Виждам себе си на младини. Няма по-умен и добър от моя. Никой не може да му стъпи на малкия пръст по интелигентност. Laughing

Де да обичахме за някаки определени качества! Wink А колко подобна страст разпали в теб този хубав и ителигентен? Обич ли е или навик? Или благодарност, нежност, сестринско чувство? Обичаш го за нещо или просто го обичаш?

Тъмната страна е таинствена, загадъчна и желана. Парадоксално, но това ни прави истински щастливи, пърхащи 2 метра над земята.

# 76
Че на вас не ви стиска да бъдете себе си,  бе момичета?! Искате любовта ви да е удобна и по поръчка, ама щом тъмното ви влече повече, защо не останете верни на собственото си начало, а? Щото се иска дупце за такива работи. Друго си е да изцентрим добряка, който ни обича.  Whistling

Извинявам се за грубия тон, ама ако сте честни със себе си, няма как да не си го признаете.  Wink

# 77
Дано не спамя темата на авторката , но пиша за моите неща , защото виждам , че тя просто повтаря ситуацията , която се случи и с мен ...

Права е Ксения . Никога не ме е карал мъжа ми да стъпвам два метра над земята , никога не съм треперила така дали ще го видя или не ... просто не ме е поставял в ситуацията да не съм сигурна в него ...
Но този мъж ме побърква ... Само не мога да разбера дали не го фаворизирам , защото не мога да го имам ? Дали факта , че не е непрекъснато около мен ме кара да го искам повече ?
Съветвам и авторката да си зададе същите въпроси .

За мен вече е късно . Няма как да върна нещата назад .
Но скъпа страст , мисли , за да не съжаляваш ... Подозирам , че по - голямо ще е съжалението ако се откажеш от този мъж . Както направих аз ...

И Пасинет - права си , може би ...

# 78
А дали ако мъжът ти беше постоянно с теб щеше да се случи това?  newsm78

# 79
Цитат
Но този мъж ме побърква ... Само не мога да разбера дали не го фаворизирам , защото не мога да го имам ? Дали факта , че не е непрекъснато около мен ме кара да го искам повече ?

И да е така, какво значение има това? Фактът е един- той е този който е разпалил страстта и по него си губиш ума. Wink Единствено това което усещаш е от значение. Това е усещането за любов, което ни прави живи.

Изобщо не ми пука колко е неподходящ и дали го идеализирам. Щастлива съм че ме кара да мечтая и сънувам. Това е.

# 80
... Никога не ме е карал мъжа ми да стъпвам два метра над земята , никога не съм треперила така дали ще го видя или не ...  права си , може би ...

Много е права. Животът с такъв човек, какъвто описваш е съвсем различен и всеки има право на него, щом го е срещнал.

# 81
  • Linz
 Simple Smile
Редактирам. Прекалено много лична информация изписах.

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 13:17 от Рени

# 82
  • Банкя
Ами да случват се такива неща.
Мъжете са различни и жените са различни.
Аз мисля ,че това са само страсти и те не водят до трайна връзка.Защото този тип мъже не дават сигурност.И след ката пехвърлиш върха на дивата страст , разбираш колко е хубаво вкъщи.Хем си доволна че си го преживяла , хем че си си удома.
Остава обаче един "духовен махмурлук" му казвам -че си кривнал.
страст  В момента при теб и гордоста е накърнена ,че той не те търси.Очи които не се виждат се забравят.

# 83
Ми, Рени, ти си класика в жанра.
Неизконсумирана страст. Ще си тлее така, докато един ден "физическото" откаже да продължи с теб напред, защото ще му натежат годините. И ще си остане в миналото. Освен, ако... преди това...  Laughing...
Което, разбира се, не е за препоръчване.

Чисто физическото привличане не е толкова интересно. Даже е банално. Като отмине, обикновено човек се чуди сам на себе си. Затова си мисля, че авторката ще постъпи разумно, ако изчака и не провокира с действия.

# 84
Ами да случват се такива неща.
Мъжете са различни и жените са различни.
Аз мисля ,че това са само страсти и те не водят до трайна връзка.Защото този тип мъже не дават сигурност.И след ката пехвърлиш върха на дивата страст , разбираш колко е хубаво вкъщи.Хем си доволна че си го преживяла , хем че си си удома.
Остава обаче един "духовен махмурлук" му казвам -че си кривнал.
страст  В момента при теб и гордоста е накърнена ,че той не те търси.Очи които не се виждат се забравят.

Това може да го каже само човек който не го е изживявал. Мъжете са различни и факта че е разпалил страст в теб съвсем не го прави ненадежден. Връщам се в ранните си години когато след страстна любов с неподходящ (направоси си беше женкар от класа) с ума си прецених надеждността на съпруга ми и загърбих чувствата като не особено значими. Не че ги нямаше, но все бяха ЗА нещо. За ума му, за образование, положение, за това че ме разсмива, че ми е топло и уютно с него, че е верен и надежден, че е влюбен в мен.
Глупости на търкалета. Избираш си съпруг, а не съквартирант. Смятах тогава, че постъпвам разумно като възрастен човек, а сега от висотата на годините казвам, че съм постъпила като глупава наивна хлапачка нищо неразбираща от живота.

Колкото до "очи които не се виждат се забравят", забравят се ако не си горял. Изгарящата страст никога  се забравя. Ей така на смъртния си одър някога стара и сбръчкана ще се върнеш и ще си кажеш "това бяха най-щастливите дни в живота ми".

# 85
Върнах се!Гоялм смях падна, но ми беше адски самотно...Не идържах и му пратих пак смс #Cussing outПисах му, че като се прави на толкова праволинеен и недостъпен, само губи, защото нищо вече няма да е като преди и никога няма да се забавляваме както сме го правили преди!Не ми отговори.Поне това очаквах...Той се оправдава, че не обича да пише смси.След около 10 минути всичките му приятели се изтупаха в същото заведение.Той в момента е със счупен крак и няма как да ходи по тъмниците с патерици, та не беше там. Е, много ми стана ....тъпо.Защо му го пратих този смс?За да се заяждам и да стане още по-зле?!

# 86
Мдаа...лоша работа с тези зодии.. Laughing И мъжът ти не е по-малко огнен. Сигурно е ревнив и вероятно не особено верен. Освен ако не те е поставил на пиедестал като жената на живота му, но и в този случай овенското непостоянство рано или късно ще се прояви ми се струва.

Не му пиши повече и не го търси! Ако ви е писано да сте заедно, рано или късно съдбата ще ви събере искаш ли го или не. Ако любовта ви е голяма ще устои и против родата. Ако ли пък не стават нещата, значи е мимолетна страст и с времето ще утихне.

Разбирам че страстта те побърква, знам много добре какво изпитваш. Ако те успокоява малко ще ти кажа че и мен ме гори такава. Болката е силна, но и удоволствието от пърхането на пеперудки си струва. Laughing Извади от цялата ситуация ползите за себе си и просто чакай! Остави се любовта да те озари, да те преобрази, направи по-красива и по-щастлива. Наслаждавай се на платоническите неизживяни чувства, на усещането че си млада, хубава и желана, на факта че умееш да обичаш и желаеш по този начин. Не на всеки му е дадено и не всеки ще те разбере. Но който не го е усещал, много е загубил.
Много хубав пост   bouquet

# 87
Върнах се!Гоялм смях падна, но ми беше адски самотно...Не идържах и му пратих пак смс #Cussing outПисах му, че като се прави на толкова праволинеен и недостъпен, само губи, защото нищо вече няма да е като преди и никога няма да се забавляваме както сме го правили преди!Не ми отговори.Поне това очаквах...Той се оправдава, че не обича да пише смси.След около 10 минути всичките му приятели се изтупаха в същото заведение.Той в момента е със счупен крак и няма как да ходи по тъмниците с патерици, та не беше там. Е, много ми стана ....тъпо.Защо му го пратих този смс?За да се заяждам и да стане още по-зле?!
Колкото повече го търсиш,толкова повече ще бяга,много пъти съм правила глупости като теб-смси ,обяснения,само загубих  Naughty

# 88

Ееей...опасна си! Защо му пишеш тези глупости? Освен да постигнеш точно обратното на това което искаш, нищо повече. Не го отвращавай от себе си! Бъди загадка за него както той за теб! Той те води за носа и ти се оставяш да бъдеш водена. Остави се той да те търси и желае бе жена! Да копнее и мисли по цели нощи още ли го помниш и го искаш.
Забрани си, забрани си да го търсиш!!!

# 89
Ми не можах да се стърпя!Офффф значиии, все едно съм в първи клас!
И не спирам да се чувствам ужасно!Унизително е!Чудя се защо си го причинявам!?
А той е идиот!Който почва да ме дразни много!

Общи условия

Активация на акаунт