Намерих я!

• 7 222
  • 54
  •   1
Отговори
Здравейте!

Потребител съм на форума,но за сега желая анонимност.Намерих моята мила дъщеричка,която преди доста години оставих за осиновяване.Оставих я не по свое желание,такива бяха обстоятелствата.Няма да навлизам в подробности за сега.Ако е нужно по-нататък ,ще разкажа цялата история.Става дума ,че знам къде се намира ,не е осиновена.Имам ли шанс да си я взема?

# 1
Извинете, че съм Тома неверни, но:
1. Как не е осиновена, а не знаете къде е и очевидно сте имали проблем с издирването...
2.Социалните не ви ли обясниха как можете да си я вземете обратно?

# 2
 Колко години детето е било по домовете?
 Наистина ли искаш да си го вземеш?
 А дали то ще иска?
 Пожелавам ви късмет и на двете!

# 3
Би ми било интересно да чуя историята ви.
Пожелавам ви късмет и щастливо развитие на събитията.

# 4
Взех акта и за раждане,когато се роди.Въз основа на негоя намерих,разберете ме -искам си я пак обратно

# 5
Тепърва ми предстои посещението в самия дом.Нищо не зная,просто се моля на  ГОСПОД   да си я взема

# 6
Какво ви казаха социалните за оттегглянето на декларацията за съгласие за даването на детето за осиновяване.

# 7
Да поясня : едва вчера разбрах къде се намира ,със никого не съм не консултирала ,абсолютно с нищо не съм запозната ,тепърва ми предстои да се сблъскам със съответните институции,просто се моля да е добре и ако БОГ е решил ,ще си я взема обратно Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 8
  • Вън от пространство и време
Взех акта и за раждане,когато се роди.Въз основа на негоя намерих,разберете ме -искам си я пак обратно

Аз нещо не разбирам... Ако сте подписали декларация със съгласие за осиновяване, не би трябвало актът за раждане да е у вас...

# 9
Желая късмет и на двете ви!

# 10
Не зная как се получи с аката за раждане.... отидох да го взема и ми го дадоха,никакъв въпрос не ми зададоха .Може би сега детето е с копие ..не зная..
Винаги си мислех ,че един  ден ще я намеря...
прощавайте ,че пиша объркано но не мога да си овладея емоциите....
дано тези пропуски да бъдат добро за мене Praynig

# 11
Да ,всичко подписах под надзора на роднина ,за тях всичко това беше срам и резил,но не и за мен...

# 12
Боже, боже! Как си живяла с тази болка толкова години!!!
И как ще наваксаш сега пропуснатото? Не ми се мисли.
Даваш ли си сметка какво е изживяло детето в Дома?
Господ да ти е на помощ!

# 13
На колко години е момиченцето?

Питам от обикновено любопитство, така че можеш да не ми отговаряш.

Ганката и аз това се зачудих. Даже почнах да си мисля, че жената е отишла в общината и е поискала препис  newsm78, не вдявам нещо, но както и да е ...

# 14
Успех ти желая.

След като детето не осиновено то все още носи имената на биологичната си майка а също така то е вписано в картона и в служба ЕСГРАОН.

Общи условия

Активация на акаунт