На АПРИЛското човече, честитим половин годинка вече!

• 34 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Привет дами,
Чоки, качих снимка в албума, но моляте ако не е подходяща пиши ми на лични да я сменя, че и аз съм един индианец с тия снимки  Embarassed направо ме е срам от мен.
Моля да ме извиниш предварително, но не ползвам снимка и не съм наясно с опциите и. Praynig Дано не съм оплескала много работата.
Честито на emanuela88  , много красиви мигове и попътен вятър  в семейния живот.
 И ние сме в отбора на ревящо- крещящите. Вече недоспиването е нормално полужение за мен.
Захранването ни върви добре сега сме на месни пюрета- и по - точно  ядем по няколко лъжички пиле със зеленчуци.  newsm78 не знам дали е правилно но тъй като е нова  храна ( така де месото) пак давам по една две лъжички.
 Хайде хубав и лек ден и честито на Именниците да им е живо и здраво името   bouquet

# 706
# 707
  • София
Мацки, влизам набързо да ви помоля някой друг да пусне новата тема.
Тези дни циркулирам между градината на Вели (къщата) и Дружба, на ден по 2 пъти, тъй като сме разтурили една от двете оставащи ни там стаи, и с мъжО се правим на майстори - тапето-лепачи... Crazy Зарязала съм си децата при единствената им баба, Елина почти по цял ден, Вели - следобяда... Rolling Eyes
В тази стая ми беше и компа, докато не се оправи и върне всичко по местата ми е невъзможно и да ви чета. Tired

Много целувки на всички именици днес, спешъли на половинката на Десито, да си остане при вас Blush и да сте много щастливи ви пожелавам. Heart Eyes

Честито и на месечковците!  bouquet

Сори, че така се получава, надявам се някой да се отзове. ЦелуФки!!! bouquet

# 708
  • Бургас
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/kolaj-april.427963.15624574
Това са първите качени снимки от нас, все не ми стига времето и ги плеснах 5 снимки в колаж апрлки.

На последната консултация бяхем 6,700кг и 67см.

# 709
Здравейте и от нас.
Първо, честито на всички именници днес. Много здраве ирадост да им донесе името, което носят newsm51 smile3525 newsm47
А ние днес пак го водихме малкия на лекар. Не спират да му свирят гърдите, особенно сутрин. Изписаха ни поредните сиропи за кашлица и дано до четвъртък се оправим - тогава пак сме на лекар да го чуят . Е дано се оправя вече . Така целия месец ни мина само по прегледи, не сме се именизирали, не са ни правили изследвания на кръв и урина. Даже сега лекарката ни каза че ако не се оправи до четвъртък ще ни прати при друг специалист. Да не се окаже че прави астма. Иначе се научи да се мести на горе по - гръби като си удари главата в леглото и ме вика да го местя на възглавницата.
 За този колаж да питам- каква е паролата ???? И като вляза в програмата като име на потребител излиза моето име а не Априлки2009.

# 710
Здравейте момичета!!

Честита месечинка на малките сладури!!

Много болни дечица бързо да се оправят!!

Деси Велвет да са ви живи  и здрави мъжете!!

Деси дано да се наредят нещата така както искаш ти! Hug

Кафенцето Кари голяма сладуранка!! Heart Eyes

Пипи дано мъничето вече е по-добре и да не повръща повече! Hug

Миме честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и много щастие!! Малката Диди много сладко се смее!! Heart Eyes Heart Eyes

Емануела 88 честита годишнина нека топлината и семейния уют не напускат вашия дом!!  bouquet

Имамама дано се окаже само настинка!! Praynig Hug

Момичета вашите дечица преструват ли се че кашлят за да им обърнете внимание? Вики щом изляза от стаята и започва едно прокашляне  ooooh! и не мога да разбера преструва ли се или наистина кашля, а като съм при нея или спи не кашля.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:23 от GANDIA

# 711
Здравейте и от нас Hug
Не съм писала скоро и за това да поздравя всички с повод които празнуваха тези дни.
Да не забравя и днешните именници.Да са ви живи и здрави и многоооо щастливи Hug
Всички болни дечица да се оправят бързо.
Деси дано стигнете до ново решение и татито ви си  остане с вас Hug
Ники все повече се пристрастява към цицата,цяла вече си спи при нас,заспива само на гърда.Надявах се на нови зъби ,но не само те са причината.Ходи си като свободен електрон с паяка и стига всичко ,което му е на пътя.Пълзи напред, назад ,встрани,на врата имаме Мики Маус и когато го попитам къде е винаги го търси  там.Това е от нас.Щях още да пиша ,но забравих какво беше.
Ааааа  да Чоки много сладка Пепси си имате ,дано ви слуша и не прави бели.Ако имаш нужда от помощ за новата тема свиркай да помагам Hug
Хубав ден от нас Hug

# 712
  • Варна
Ще я пусна, няма проблеми - тъкмо и колажа ще наместя! Peace Да напомня, че ще поместя само тези снимки, които са качени в албумите до края на тази страница. Да няма разсърдени после! Peace

Ето я Пепси пак.

emanuela88
, честита ви първа годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!
  bouquet

Деси, честит имен ден на половинката ти (а и на всички именници днес!)! Пожелавам не само на него, но и на цялото ви семейство, да сте винаги заедно и да намерите по-добро решение на финансовия проблем в момента!

# 713
  • Варна
Здравейте момичета. Отдавна не съм ви писала, а сега даже не мога да изчета темите, толкова съм пропуснала. Беше хубаво времето и гледах да използвам да се разхождаме.
Маги  е добре. Яде в 5,30, понякога и по-рано  Crazy, в 10, в 12.30, в 16-16,30 и в 20,30-21ч. Въвела съм попарата, каша, от в4ера нишестени кремчета, скоро ще пробваме кисел и в4ера и дадох кисело мляко с бисквити за следобедна закуска. Да чукна на дърво всичко приема с охота и без проблеми.
Смятам да вземаме проходилка скоро време и най-накрая да отидем да вземем столче за храна, че на шезлонга вече не ми е удобно да я храня.
Зъби още няма, но и на голямата ми дъщеря изби първото зъбче късно.

Честит имен ден на всички именици и на всички празнуващи !

# 714
Емануела честита годишнина!
Ние се борим тука с една оризова каша... ooooh! единия ден много я харесва,на другия ден не ще и това е.
Да ви питам замразявате ли нещо з бебетата?Аз днес купих тиквички и ги замразих нарязани,защото от няколко дни не можех да намеря.И броколи замразих малко,защото като купих една "зелка" няма какво да я правя и я начупих на китки и я замразих  Thinking .
Вие правите ли така?

# 715
Честито на всички именници днес! Моят девер има днес имен ден, а брат ми рожден ден.
Вики от 2 дни няма темп., но пък днес почна да кашля и то суха кашлица ooooh!
И да се похваля днес какво получих: http://www.artscow.com/share/sb88kiswauk4
А чакам да получа това: http://www.artscow.com/share/tfcgta23ojth Поръчах го като коледен подарък за бабите Heart Eyes
Надявам се да можете да ги видите.

# 716
  • Варна
very nice, много са хубави! Peace
Аз чакам тази, ама нещо много се забавиха с доставката този път:
http://www.artscow.com/share/ez1fs29fpp75

Честит рожден ден на брат ти! Много щастие и късме му пожелавам!  bouquet

По-горе забравих да пиша, че днес ходихме да направим изследванията за 6 мес. възраст, хемоглобинът на Пипо е 124  Party, но в урината пише, че има някакви кристали пикочна киселина, дали е нещо притеснително?! newsm78

# 717
Привет Банда Априлска!  bouquet
Честит имен ден на половинките на Деси и Велвет! Да са ви здрави, много да ви слушат и обичат и винаги да сте заедно!
Десито дано да си остане твоята половинка в Русе и да намери по-добра работа Praynig
Емануела честита годишнина! Да се разбирате, обичате и Влади много да ви радва и сплотява!
Цял дообяд не можех да отворя форума  #Cussing out много се ядосвах пък гледам днес голяма активност Браво Joy
Чоки, Вери Найс хубаво сте замислили подаръците със колажите! Ще взема и аз да направя и да пратя на бабите в БГ!

# 718
Честито на именниците днес! Денят още не е свършил за купонджиите.

Ачо върви компактен- 64 сантиметра и 7 килограма. Към пюрета и каши не проявява интерес- аз пробвам с домашни. Е, хапва символично.

Затова минах на ПЗ- щото маймуната не иска да си отвори устата, ако не ме гледа мен как ям. Много е внимателен към храната, като опита нещо 2-3 пъти и почва да се муси на повече.

Змеят продължава да се буди в 1 и в 4 за закусчици- абе направо си яде...

Вече си имаме нова седалка за кола, след като кошът CarGo сдаде багажа. От една страна съм доволна от тая опция, щото спестихме купуването и складирането на кош за новородено и отделна седалка за кола. От друга страна тази кошница е доста нескопосана за цената си, направо щях да падна, като видях, че гърбът е направен със стиропор.

От Пигис Хаус ни я смениха гаранционно- доплатихме за кош 9-19 кг. В инструкцията пише, че става и за под 10, но ако бебето е с гръб към движението.

# 719
Здравейте

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ДИМИТЪР /И ПРОИЗВОДНИ/.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СТРОИТЕЛСТВО.
[/size]

ЧЕСТИТА 7-МА МЕСЕЧИНКА НА ЖАБЧЕТАТА ЯНА И ЙОАНА, НА АЛЕКСАНДРА, ПРЕСИАНА, ТЕОДОР, ХРИСТО, МЕЛИТА

Десито, пак си почерпила подобаващо   bouquet

Velvet s, аз също съм замразила броколи, тиквички, спанак, лапад, бяла риба, наловена от татито.

Емануела, честита годишнина. Само хубави неща да ви се случват. Честито ви първо зъбче - дано излизат лесно. Да съм знаела, че отиваш в Сандански и да ти пратя целувки за мама.

Мимето, много сладко семейство сте. Сигурно си получила хубави подаръци. Разкажи за бебешкото парти

Чоки, много ти е послушна Пепси или само така изглежда. Нашият Рекс днес си скъса синджира, овърша ми качествено цветята и дойде да ми чука на вратата да ходим на разходка.

Болничките бебоци дано по-бързо се оправят Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Приятна вечер

Общи условия

Активация на акаунт