Между другото книжката на Мони е просто невероятна

да се сбъднат всичките им мечти
за малко да ви забравя 
Мадлен миналата нощ е спала само 4 часа Никито си спи за сега

Весело беше тъй като се бяхме събрали все бърборанки и веселушки 
Честита годишнина на Емануела!Желая ви много щастие и безкрайни красиви мигове! 
Още не сме направили необходимите изследвания, на 29-ти ще ходим по ЗК и тогава ще видим кога ще стане и това сложно нещо!
))
)) Виктор за съжаление два, три дена е доста крив, но днес направоооо ...... много му беше дискомфортно явно, че много мрънка! Оххх, дано утре да е в настроение, че просто не знам иначе какво ще ни се случи 3, 4 часа в този самолет!!!!
))) и с една снимчица на моя силно подвижен бебешок!
И вече започвам да прибирам всичко, което не трябва да достига! Дивак голям
мамин сладък!
))
)) 
.Вчера беше много емоционален ден,в последния момент се случи се това на което се надявахме-желаното предложение за работа на милото!Не е в Бг.,но поне избегнахме това което аз не исках-малко смутното предложение за работа без договор в Копенхаген
,и най-важното-работата,с която винаги се е занимавал.Всичко си е легално,знае езика,ще заминават с един негов приятел,което допълнително ми дава някакво успокоение
.След смяната на времето с батко си щръкват едновременно в 6.30h
,и започва купона 
,както и професионалния празник на Принцеската и нейната половинка
,и годишнината на emanuela88
!
.Дано по-скоро му се види края 
,дано по-скоро се завърнеш в редиците априлски 
!Поздравления и предварителни благодарности за труда който ще положиш за колажите
.Сигурна съм няма да има по-прекрасни,нямам търпение да станат готови 

,както и на всички болни дечица!
!Желая ви лек полет утре,и малкия бандит да се държи прилично 

Браво за та-та-та-та-та ..... Мелодията от Междузвездни войни ми се затататка в главата. 

) на Мария вече ги няма. Да курс от 10 дни, но ще я мажем още доста време с него. Става въпрос за кожа без видими пъпки по нея. Усещат се само с допир с чувство но грапавост. Бузите започнаха да завяхват и те, но няма такова упорито чудо. 
Безаварийно да си возите Ачо в стола. 
Само дето имам дребен проблем - предния път, когато ходихме на консултация взех и ваксината, но нали се отложи ... Както са препоръките съответно я сложих в хладилника на вратата (така ме посъветваха в аптеката, а и други ваксини за родителите ми противогрипни така съм съхранявала преди). Но снощи нещо ме зачовърка да видя за каква температура става въпрос. Оказа се, че при препоръчителна от 2-8 градуса, нашият хладилник на мястото, където живее Пентаксима поддържа 11 градуса. Днес май ще трябва да й купя нов Пентаксим, че ме е голямо шубе. Не че знам при какви точно температури ги държат в аптеките и лекарските кабинети(само идея да смешните хладилничета имам). 

- виж какво ми излиза:

Деси в коя държава ще е ако не е тайна? Надявам се да потръгне и да му хареса пък може и вие да идете при него пролетта? Много късмет
и стиснати палци
за него с пожеланието за лека адаптация в новата обстановка! Много се радвам за Анито с нейното сладко та-та-та да и нацелуваш сладките бузки 
да го изядеш със дрешките направо
(Благородно ти завиждам че си отиваш у дома
, надявам се и ние другото лято да си дойдем, че ми е мъчно
)

надявам се да не е нещо сериозно
и бързо да се оправя! 
и кака му
с нетърпение чакам колажа, за което предварително ти БЛАГОДАРЯ!
за отделеното време и енергия 
)