Чуденки

• 15 119
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз не съм много хай, но все пак съм хай, защото съм на 6-тия етаж. Mr. Green /накрая ще си сложа този емотикон вместо аватар/

# 121
Бояна, ще ти отива Peace
Аз хич не съм хай, щото съм на третият етаж...Тоест съм нещо като мидъл? Laughing

# 122
  • София
В район с ниско строителство ще минеш и за хай.

# 123
Комплексирахте ме.
Аз като живея в къща  Crossing Arms

# 124
  • София
Комплексирахте ме.
Докато живееш над земята все още има надежда, че спрямо някой си хай. Wink

# 125
Комплексирахте ме.

Е, аз съм на 3 етаж на къщата де...
Бояна, благодаря ти. Вече и аз съм хай Laughing

# 126
  • забравих си мисълта...
Хм хвърлихте ме в размисъл  newsm78. Аз къде съм тогава, като влизайки човек във входа съм на първия етаж, а излизайки на терасата съм на втория.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 16:23 от Venetta

# 127
Вени, в идеално положение си. Апартамента ни е на партер Whistling

# 128
Мога да оспоря: това, че си все още над земята някъде, не значи, че си по-хай от някого. Ами когато заминем под земята, тогава ще сме най-хай - някъде из небесата  Mr. Green

# 129
  • София
Venetta На терасата си хай, а после се сливаш с масите, за да не говорят, че се надуваш и хая ти да стане кофти.

Мога да оспоря: това, че си все още над земята някъде, не значи, че си по-хай от някого. Ами когато заминем под земята, тогава ще сме най-хай - някъде из небесата  Mr. Green

Разбира се, освен ако не заминем към ада. Затова казах, че сме по- хай докато живеем над земята. Разбира се, пропускаме един много важен елемент и това е надморската височина. Ако си в планината на първия етаж си по- хай от някой на 6- тия, но на морето.
Въобще хайлайфа е сложна работа.

# 130
Аз хич не съм хай, щото съм на третият етаж...Тоест съм нещо като мидъл? Laughing
И аз съм точно толкова хай  smile3533

# 131
  • София
Съгласно нормативната уредба - хай над петнайстия метър.
Между десети и петнайсти - мидъл.
Другите са си направо лоу.

# 132
  • София
Red Благодаря за уточнението!  Hug Важни са тези неща, бих казала, фундаментални и е още по- важно да се изяснят навреме, докато не е станало късно.

Изглежда и според нормативната уредба съм хай, но математиката не ми е силата и не мога да се аргументирам, та ми остава само вярата, че сметките ми  са ок /да се чете о кей/. Praynig

# 133
Чудя се дали не е спам последната страница?  Mr. Green

# 134
  • София
Чудя се дали не е спам последната страница?  Mr. Green
Дали не е, защото резултатите не ти изнасят? /Според нормативната уредба цитирана от колежката Red не си хай, а мидъл. Whistling/

По темата- чудя се защо всичко забавно все някога бива класифицирано като спам или, недай си Боже, нещо по- лошо дори и от това?

Общи условия

Активация на акаунт