Чуденки

• 15 109
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
Пак ли се изгубихме в превода?  hahaha

# 136
  • София
Не знам. На високо не се мисли много добре, защото има по- малко кислород и риск от височинна болест- световъртеж, видения, объркани понятия.  Rolling Eyes

# 137
  • Габрово
Аз се чудя, защо лелките по касите и бюрата(държавните), са винаги нацупени и сърдити?!?  newsm78
А иначе, за имената и аз съм се чудила като малка, кой е брат му на КирилиМетодий  Embarassed
Аз като малка си мислех, че Дони и Момчил са 1 човек  Laughing

# 138
Аз се чудя, защо лелките по касите и бюрата(държавните), са винаги нацупени и сърдити?!?  newsm78
А иначе, за имената и аз съм се чудила като малка, кой е брат му на КирилиМетодий  Embarassed
Аз като малка си мислех, че Дони и Момчил са 1 човек  Laughing

Joy И аз.

# 139
А аз сега се чудя, като до скоро живях на високо(на 6-тия етаж), обаче сега живея в къща, това означава ли че съм паднала от високо?

# 140
Аз пък се чудя, по повод на една статия, кой дявол измисли "общите части" в сметката за парно. Живея в блок и на стълбището няма парно. Има само в апартаментите. Какви "общи части" тогава? Хората, които живеят в блок без парно и палят разни газови, нафтови, електрически печки, как плащат "общи части"?

# 141
Аз се чудя колко е голяма пътната карта на САЩ?

# 142
Чудя се какъв точно е смисълът на песента на Ирина Флорин *Цвят лилав*  newsm78

# 143
  • София
А какъв е замисъла на песента с музика открадната от Колдплей и текст "Аз съм аз, ти си ти, август е септември..."?

# 144
Аз се чудя защо, фолк певиците, казват на пластичната хирургия фитнес newsm78

# 145
От петгодишна не мога да си обясня смисъла на двойното отрицание в българския език и до ден днешен не мога да се примиря с него- липсва му логика и това е... Но може би това ми е била първата тренировка за всички алогични неща, които ще има да ми се случват цял живот.

# 146
Чудя се, защо вися на компютъра като имам толкова много работа!Ама нали сте ми по-интересни от чистенето Wink

# 147
Последно се чудих дали доцентката, която лекува синът ми ме е видяла пред нея и чула да я поздравявам, та И повторих на по-висок глас: ЗДРАВЕЙТЕ ДОЦЕНТ.... От последвалия смразяващ поглед и благосклонното кимване с глава започнах да се чудя, дали съм човек, а тя бог и имах ли право да я поздравя изобщо.

# 148
Чудя се защо винаги по автогарите, и у нас и по света виждам най- зле изглеждащите хора, които никъде другаде не виждам. На летище съм била само 2 пъти и хората са доста по- различни.

# 149
Чудя се, защо съфорумките ми, вместо с кратък член, членуват с пълен,
но никога вместо с пълен - с кратък.

Общи условия

Активация на акаунт