Чуденки

• 15 169
  • 267
  •   1
Отговори
# 180
  • пак там
                                Чудя се как ли изглеждат китайските кръстословици.

Нещо такова:

# 181

Да, аз 5 години учих японски и едно от малкото неща, които помня Mr. Green, е, че имат към 50 000 йероглифа, но може би почти никой не ги знае всичките. Азбуките им са хирагана и катакана - с втората се изписват чуждиците. За китайците не знам вече... Толкова много йероглифа да ги знаят толкова много хора... може Tired

# 182
Не мога да спра да се чудя на човешката злоба; на защо той/тя има аз не - сигурно е лош- решавам да го мразя...

# 183
  • пак там
Не мога да спра да се чудя на човешката злоба; на защо той/тя има аз не - сигурно е лош- решавам да го мразя...

Така е по-лесно - вместо да приемеш имащия като пример за подражание и да се опиташ да го догониш, го обявяваш за лош и си продължаваш по течението...

# 184
  • España
Аз пък се чудя защо ,когато тръгвам за някъде,макар и трудно,успявам да си затворя куфара,а като си тръгвам обратно,лелеееее,то са едни мъки,едни приклещвания,че даже и един КАН КАН да му изиграеш отгоре,проклетият ми куфар не ще да ми побере уж същия багаж .

Още се чудя защо не мога да докарам палачинките като на майка ми? Уж по една рецепта,нейните стават едни тънки почти прозрачни и адски вкусни,а моите ......да не дава Господ ......!

Чудно ми е и какво значи:"ситно нарязан магданоз",аз да се разчекна,не мога да го постигна!

Още се чудя,защо като живея в Африка,при това в разгара на пролетно-летния сезон,в момента температурата навън е едва 3 градуса?
И още ,като казват,че преминавал студен циклон,над определени територии,той като си обиколи,обиколи ,после какво става, къде се дява?

Винаги ми е било чудно и след ревюта на висша мода,тези екстравагантни дрехи какво ги правят,някой носи ли ги,преправят ли ги,що ли?Нали са само за дефилето?А после....?

Като малка,много живо ме е вълнувал въпросът : На щъркелите кой им ги носи бебетата?
И още си спомням,че си мислех,че Холивуд е .....сграда и се чудех в тази сграда как се сбират толкова звезди.

Сега пък примерно се чудя дали да не спра да словоблудствам вече,а?!

# 185
Чудя се, дали България е станала вече каубойска държава, или още не е.
Мога ли вече да си нося оръжието, и като срещна някой, който не ми харесва,
да продължа с парите му, и с коня му?

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 22:59 от Вълкът с дълъг ник

# 186

Като малка,много живо ме е вълнувал въпросът : На щъркелите кой им ги носи бебетата?

http://www.youtube.com/watch?v=dumAMvhxd0w

# 187
  • España
Чудя се, дали България е станала вече каубойска държава, или още не е.
Мога ли вече да си нося оръжието, и като срещна някой, който не ми харесва,
да продължа с порите му, и с коня му?
    Последния път като си бях ,още не  беше станала,по скоро ми се стори БАЯ моторизирана,ама на теб хич да не ти пука,действай си по твое усмотрение! И да те питам,така в духа на темата-ти истински индианец ли си?
linolin,страшно ти благодаря за клипа ,ти сбъдна една от детските ми мечти!

# 188
Разбира се, няма фалшиви индианци.
Радвам се, че съм сбъднал една детска мечта. Не се сещам за какъв видеоклип говориш, най-много да съм дал линк.

# 189
Когато пътувам през някое непознато селце вечер с кола, през осветен прозорец мяркам стая за половин секунда, чудя се какво ли е да  съм човекът, който живее там.

# 190
От известно време се чудя и защо котката ми само ме дебне къде ще седна и после с всички сили драпа да се настани до мен независимо колко е малко мястото. И даже да ме изгони от това място.

Същата чуденка имам. В момента седя на ръба на фотьойла, защото ме избута....колкото и да го местя, пак идва   Mr. Green Сигурно е от обич, де да знам  Laughing

# 191
  • España
Разбира се, няма фалшиви индианци.
Радвам се, че съм сбъднал една детска мечта. Не се сещам за какъв видеоклип говориш, най-много да съм дал линк.

Ухааааааааа,за първи път си" говоря" с истински индианец! Винаги съм се чудела на индианците дали им никнат бради.Сякаш не си спомням да съм виждала брадат вожд!

Инах предвид клипа на за щъркелите на linolin

# 192
От известно време се чудя и защо котката ми само ме дебне къде ще седна и после с всички сили драпа да се настани до мен независимо колко е малко мястото. И даже да ме изгони от това място.

Същата чуденка имам. В момента седя на ръба на фотьойла, защото ме избута....колкото и да го местя, пак идва   Mr. Green Сигурно е от обич, де да знам  Laughing

от чиста любов си е!

Аз пък се чудя, че само жените търсят богаташи във форума, а нито един мъж богаташка!

# 193

Аз пък се чудя, че само жените търсят богаташи във форума, а нито един мъж богаташка!

Ами ние от толкова чуденки, мислене и стратегии как да хванем богаташ, не ни остава време да забогатеем. Пък те са на принципа - аз да забогатея, пък после лесно ще срещна Пепеляшка  Laughing

# 194
Не, прочети разказа Мирисът на мисълта. Дори да не мислиш за еди какво си е трудно.

А колко години съм се чудила, как се казваше този разказ и от кого беше Laughing Heart Eyes
И на колко народ съм го преразказвала в свободен вариант. Като хлапе много ме беше впечатлил. И още си го харесвам. Чудя се как е възможно да забравям ей такива неща понякога?

Добре че взех да чета темата. Вълк ,длъжница съм ти Grinning Това ми е подарък за приятни сънища.

Общи условия

Активация на акаунт