Чуденки

• 15 185
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От известно време се чудя и защо котката ми само ме дебне къде ще седна и после с всички сили драпа да се настани до мен независимо колко е малко мястото. И даже да ме изгони от това място.

Същата чуденка имам. В момента седя на ръба на фотьойла, защото ме избута....колкото и да го местя, пак идва   Mr. Green Сигурно е от обич, де да знам  Laughing

от чиста любов си е!

Аз пък се чудя, че само жените търсят богаташи във форума, а нито един мъж богаташка!
Нима не си наясно с фундамента на патриархалното общество- само мъжете могат да са богати и да изкарават пари. Жените получават пари по наследство или чрез брак. hahaha

# 196
Нима не си наясно с фундамента на патриархалното общество- само мъжете могат да са богати и да изкарават пари. Жените получават пари по наследство или чрез брак. hahaha

bowuu Добре, че сме жени!
Ей, така всичко наготово ни се поднася!
Глезят ни - първо бащите, после гаджетата,
след това съпрузите... и накрая любовниците?

# 197
  • София

bowuu Добре, че сме жени!
Ей, така всичко наготово ни се поднася!
Глезят ни - първо бащите, после гаджетата,
след това съпрузите... и накрая любовниците?
И добре, че сме родени тук, защото другаде щяха да карат и нас да правим пари.  Или още по- лошо, да се юрнем сами, без принуда, защото е нещо нормално. Shocked   Joy

По темата- чудя се защо е по- шокиращо да помоля някой да не пуши до детето ми на детската площадка, от това някой да запали спокойно цигара до дете на детска площадка?

# 198
  • España
ааааааааа,я що "гларуси" са по морето,те какво ли търсят,чудя се аз? Подозирам,че не е само за удовлетворяване  на един гол мерак за "високо-интелектуален разговор с тредставителки на третата възраст от Европейската общност"!

И още нещо винаги ме е "хвърляло в размисъл"-обръщали ли сте внимание на прането,дето виси на простирите,когато минавате покрай някой  квартал,била съм и в много бедни африкански страни,минавала съм и през цигански махали,дето се вика,може в землянка да живеят,може в бордей ,може даже само 2 ризи да имат,но едната задължително е на телта....Гледаш ги нръсни,сополиви,гурелясали,но стопанката наредила 3 реда пране...незажисимо по кое време на денонощието,седмицата или годината минаваш!!!Та се чудя дали наистина хората толкова обичат да перат или това е просто някакав макет,дето се мести през където минавам аз,нещо като символ на човешкия порив за живот и чистота?

# 199
А аз се чудя защо след като измислиха компютъра ,и го внедриха повсеместно за по-бързо и качествено обслужване,то става все по-бавно и по-бавно?  

Преди,като си плащах тока,инкасаторката за половин минута ми намираше бележката и плащах.
Сега ,чакам по две-три-четири...минути компютъра да изплюе инфото ...

# 200
  • España
За последно се чудя дали да не ида да си легна вече,че като си гледам горния пост,колко букви съм объркалааааа.......дано да е от клавиатурата!

# 201
  • София
Та се чудя дали наистина хората толкова обичат да перат или това е просто някакав макет,дето се мести през където минавам аз,нещо като символ на човешкия порив за живот и чистота?
Преди няколко години живеех под наем в апартамент от типичните в Лозенец- буквално виждаш и знаеш за съседите всичко от първа ръка. Тогава научих, че наистина има хора, които си проветряват дрехите, вместо да ги перат, и да, простират ги сухи. Sick

На мен ми е интересно, когато при минус 10- 15 градуса някой простре /мокри/ дрехи на балкона си какво очаква да стане? И какъв е резултата? И кога?

# 202
По темата- чудя се защо е по- шокиращо да помоля някой да не пуши до детето ми на детската площадка, от това някой да запали спокойно цигара до дете на детска площадка?

Може би има нещо общо с криворазбраната демокрация!  Wink

И за да не е офф

Чудя се защо гледам Lipstick Jungle, след като знам, че е само две поредици и няма т.нар. завършек!  newsm78

# 203

На мен ми е интересно, когато при минус 10- 15 градуса някой простре /мокри/ дрехи на балкона си какво очаква да стане? И какъв е резултата? И кога?
Ами ,замръзват.Стават на камък.   Mr. Green   Резултата-чакаш да пекне малко слънчице и да се размразят.Кога-кой ти казва....    Joy   

# 204
Чудя се защо като гледам снимки на приятели (във фейсбук примерно) винаги ми се струва, че техните почивки са били по-весели, че са посетили по-красиви места (дори и аз да съм била на същите), че всичко им е един голям купон и живот си живеят. И защо ми е по-приятно да гледам техните снимки, отколкото своите?
Сега се чудя дали пък не съм в депресия... и има ли такова нещо като есенно-зимна умора  newsm78

# 205
...
Сега се чудя дали пък не съм в депресия... и има ли такова нещо като есенно-зимна умора  newsm78

По-скоро липсата на слънце ни се отразява така в този период. Спокойно, скоро ще мине Grinning

# 206
Чудя се на проф.Вучков - няма тема по която да не е компетентен и дали има друг всезнайко,като него/известна личност/? Laughing

# 207
според мен, на него просто си му хлопа дъската  Laughing

аз пък се чудя, защо лицето изглежда по-добре с тен; какво си им е на бледите кожи и защо не изглеждат толкова привлекателни? кой промени тази традиция и кога; нали преди е било признак на красота и благородие бялата кожа - а сега - обратното...

# 208
Този така наречен професор / изобщо идея нямам на какво е професор / е всичко друго, но не и компетентен. Пълно куку.

Цитат
какво си им е на бледите кожи и защо не изглеждат толкова привлекателни
Бледата кожа издава недобро кръвообръщение и изобщо здравословен проблем, предполагам затова

Аз стоя и се чудя от няколко дни, защо когато мълча никой не ме забелязва, а като си отворя устата започвам да дразня някого. Средно положение нямам  newsm78

# 209
Сега бледата кожа е знак,че седиш по цял ден в офис,нямаш време за отпуски.и ит.н.Т.е налага се да работиш.
Тена предполага повече пари ,време, почивки...

Докато едно време тен са имали работниците по полето,а благородниците са стояли на сянка , демек ,не са работари...

Общи условия

Активация на акаунт