Чуденки

• 15 156
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
Не, не, не и не! Naughty
 Други предположения?
 Никой ли не е чел "Коледна песен"?

# 61
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не, не, не и не! Naughty
 Други предположения?
 Никой ли не е чел "Коледна песен"?

Не беше ли Ебенизър ?  Grinning Ебенизър Скрудж.

# 62
Уикито казва Скрудж, значи да Simple Smile

онзи от Коледна песен е друг - Ебенизър, да Simple Smile

# 63
Чудя се темата "Чуденки " или "Питанки' ... беше!

# 64
Уикито казва Скрудж, значи да Simple Smile

онзи от Коледна песен е друг - Ебенизър, да Simple Smile
Точно Ебенизър Скрудж е първообразът, еталонът за стиснатост.Патешкият е негова кавър-версия:))

# 65
И аз имам чуденки.
Например - никой ли не го тормози идеята за Края?
Краят не толкова като край на Вселената, а като край на нашия живот и на личността ни?

# 66
Чудя се аз на пенсионерките в блока ни.Все делят имоти,,все делят земи,карат се коя е купила апартамента си първа,коя дошла от село,коя е била тука и е имала място,коя как да си простира дрехите,коя оливала на другата прозорците и все скандали за такива простотии,а след някой друг ден умират....Та чудя се-има ли смисъл от такива подялби и ламтене за имоти и апартаменти,от такива скандали за глупости,...вместо да си живеят старините на спокойствие и да се радват на всеки изгрев....Просто им се чудя на акъла-като че ли в гробищата ще си ги носят и колите и апартаментите и окапаните от съседката прозорци....Дано не стана и аз такава като одъртея,че направо ще се гръмна.
Чудя се още на жените дето по цял ден киснат в салоните за красота ,че чак не им остава време да я показват.И не се чудя толкова на това,че се разкрасяват,а на това,че нищо друго не им е в главата.Да си оставиш детето да падне от пързалката,щото иначе щял да ти се счупи маникюра е меко казано...идиотско и ненормално..../вчера бях свидетел на този случай/  ooooh!...
Чудя се още на хората дето пушат и после лапат дъвка да не миришели....ами на дрехите си каква дъвка ще дадеш.... newsm78...съвсем не ми е ясно....
Чудя се на хората дето си хвърлят боклуците по улицата най-демонстративно... newsm78...така ли правят и в домовете си?.....
Имам още чуденки-като се сетя ще пиша....

# 67
И аз имам чуденки.
Например - никой ли не го тормози идеята за Края?
Краят не толкова като край на Вселената, а като край на нашия живот и на личността ни?
Според мен няма такъв край.Човек след смъртта си напуска физическото тяло и материалният свят и продължава да живее в духовното си тяло и нематериалният свят.... Wink....
Поне ми се ще да е така....Е много хора са напускали физическото си тяло и после са се връщали,като всички те са заявили,че живота и съществуването на човека продължават само,че в друга форма.....
Дано наистина е така...немога да си представя един ден да престана изобщо да съществувам.... Thinking

# 68
  • Smallville
Най-константната ми чуденка е била и си остава "Как така съм се родила точно, ама точно, ама точно... АЗ- да дишам, да чувствам, да разбирам, да се осъзнавам като себе си...?"  Thinking
Ха,това е и моя чуденка и тя е от най крехка възраст.
За безкрая на вселената и аз се чудя,но съм си отговорила,че най вероятно нашите мозъци не са в състояние да го проумеят,може би има връзка с триизмерното мислене.

Това са нематериалните ми чуденки,а от чисто материалните,най ме тормози,защо когато имам пари и изляза да си купя определено нещо,нищо не ми харесва и точно обратното,когато нямам,най много неща ми харесват  Thinking Crossing Arms

# 69
  • София
Това са нематериалните ми чуденки,а от чисто материалните,най ме тормози,защо когато имам пари и изляза да си купя определено нещо,нищо не ми харесва и точно обратното,когато нямам,най много неща ми харесват  Thinking Crossing Arms
Това си е класика! Peace Не си единствената.

# 70
Като бях малка най-голямата ми чуденка беше: "Защо цветнокожите имат уши?" ...а защо съм си мислела,че нямат...това вече незнам..всъщност това също е един вид чуденка  Grinning

Това си е класика! Peace Не си единствената.

Към това се присъединявам и аз..  Peace

# 71
  • Galaxy 13197853088
чудя се вече защо се чудя ...

# 72
  • София
Като бях малка най-голямата ми чуденка беше: "Защо цветнокожите имат уши?" ...а защо съм си мислела,че нямат...това вече незнам..всъщност това също е един вид чуденка  Grinning

Аз пък се чудех защо хората трябва да имат носове. Моного грозно ми се виждаше.
И дълги години рисувах хора без носове  Mr. Green

# 73
На мен пък винаги са ми били чудни онея салта, които правят гимнастиците- седят си, седят, пък изведнъж се премятат на 360 градуса. И досега ми е странно да гледам такива.
Просто не мога да си представя от физична гледна точка кои мускули накъде трябва да ти засилят тялото, за да се получи траекторията.

# 74
И Господ, и той - всички го рисуват, пък никой не го е виждал? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт