Чуденки

• 15 113
  • 267
  •   1
Отговори
# 240
  • bulgaria
Аз пък много се чудя как изглежда Вълкът с дълъг ник newsm78
Друго :Защо дори, когато знам, че нещо няма да стане, се надявам тайно до последно и после страдам разочаровано Crossing Arms

# 241
Много ама много се чудя, защо всички телоохранители са облечени в черно?  Thinking
                              Сега като каза и на мен ми стана много чудно  Thinking.

# 242
Много ама много се чудя, защо всички телоохранители са облечени в черно?  Thinking
                             Сега като каза и на мен ми стана много чудно  Thinking.
Не се цапа лесно, може би.. Че с тази мръсна работа  ooooh!

А моята актуална чуденка е защо някои правят забележка на тези, които пишат повече,
след като няма определен максимален брой мнения по дадена тема...

# 243
кой прави забележка? newsm78
аз пък си мислех че носят черно,за да са по-страшни  Thinking

# 244
кой прави забележка? newsm78
аз пък си мислех че носят черно,за да са по-страшни  Thinking

Може и така да е. Все пак ще е странно, ако облекат по една хавайска риза..  Laughing
Черното и елегантно облекло прави по-сериозен!

За забележките- има такива, да. Аз им казвам полицайки-доброволки. Но това е друга тема...

# 245
Момичета, не се чудете толкова. Образуват се бръчки. Laughing

# 246
Момичета, не се чудете толкова. Образуват се бръчки. Laughing

Че ние си се чудим, а не се бръчкаме!  Flutter
Ето сега съвсем се зачудих, че лакът ми за нокти не е изсъхнал, а пише 60 сек.

# 247

Може и така да е. Все пак ще е странно, ако облекат по една хавайска риза..  Laughing
Черното и елегантно облекло прави по-сериозен!

Joy аз ако имам охраня някой (никой) ден, ще си ги цопна в по една хавайка и розови панталонки и да се знае!

# 248
Аз пък се чудя кога ще завали сняг и въобще ще завали ли?

пп. и още нещо се чудя защо като се събудих тази сутрин до мен в леглото имаше роза-обича ме или гузна съвест.... Mr. Green

# 249
Защо хората харесват филма "Здрач" .....не се обиждайте мами(ако има такива дет го ценят тук) ама книгата е много хубава...а филма е  Sick  Sick  Sick

# 250
Също се чудя защо ме кефи да се чудя?

За филмите и книгите също често не разбирам. Но то вече е станало стандарт и май по-чудно ми е когато филмът е хубав, колкото книгата или почти Laughing

# 251
Аз се чудя нещо от месец насам, защо една жена като забременее спира да се гримира, а преди го е правила редовно. Забелязвам такава тенденция при мои познати и приятелки и ми е чудно  Thinking

# 252
Аз се чудя нещо от месец насам, защо една жена като забременее спира да се гримира, а преди го е правила редовно. Забелязвам такава тенденция при мои познати и приятелки и ми е чудно  Thinking
                                Предпогам докато повръщат им е трудно да поддържат перфектен грим. Но се сещам и за други причини.

# 253
                                Предпогам докато повръщат им е трудно да поддържат перфектен грим. Но се сещам и за други причини.

да споделя, че имам други познати които продължават да се гримират.. Не говоря за перфектен грим.... Tired Би ли споделила и другите причини..

# 254
  • somewhere over the rainbow
Сигурно, за да изглеждат по-изтерзани, да забележим, че им е мъчно и тежко, да ги съжалим и да им отстъпим реда си в магазина/банката/болницата/продавалника Laughing

ПП. Аз не съм спирала да се гримирам през бременността. Повръщала съм само вкъщи, където така или иначе съм без грим Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт